- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013

kupilam sobie za to alladynki i poierwsze w moim zyciu leginsy

Z Zuzka wlasnie jest problem bo jak przychodzi 18 to jest nie do wyczymania na sile do 19 ja trzymam ale kiedys poszla spac o 20 i rano i tak o 6 pobudka nawet jak ja wezme do siebie to nie ma mowy o lezeniu bo placze musze wstac ;/ juz przeboleje karmienie nocne zeby w rano dluzej pospac

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
szkoda z tymi zdjeciami ale wiem ze sa programy zeby odzyskac zdjecia moze twoj maz sie zna??nam sie kiedys z kompa usunely wszystkie ale wlasnie wiekszosc odzyskalismy. z aparatu tez kiedys mi sie usunely zdjecia ktore robilam Julce z moim tata i kilka tyg pozniej tata umarl i strasznie zaluje ze nie mam tych zdjec

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ale ta moja bratowa to mnie do szału doprowadza...nie wiem czy się doczekam tych zdjęć
Co do spania moj Jasiek też zawsze wstaje o 6, a w nocy cycka ze dwa razy czasem trzy...masakra istna ale zaczynam się cieszyć, że nie ma jeszcze ząbków bo nie wiem czy moje cyce by to wytrzymały:P Jasiek zalicza właśnie już druga drzemkę aż nie mogę uwierzyć, to pewnie przez pogodę.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
O mała wstała, później dokończę. Pochwalę się tylko, że wyszedł nam pierwszy ząbek - lewa dolna jedynka.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

facetom majacym dzieci powinni odbierac komputery !!!! u nas tez caly dzien

- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Zuzia dzisiaj strasznie marudna wogole glowke ciepla miala ale mierzylam temp to pokazywalo 37,6°C ale ja niewierze tym termometrom dotykowym. Myslicie ze to po tym szczepieniu moglo ja dzisiaj trzymac? Co do kaszlu to dzisiaj tylko kilka razy kaszlnela no ale wczoraj bylam juz przestraszona.
U nas Zuzia usypia kolo 20-21 pobudka na cyca kolo 2 pozniej czasami 5 i o 8 pobudka. A cyca daje juz jej praktycznie tylko w nocy i moze dlatego tez wstaje tyle razy bo jest glodna. Szkoda mi tego ze juz cyca prawie nie doi. Ale wole dac mm bo przynajmniej wiem ze nie jest glodna:(
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Bella kurcze ale niefart z tymi zdjęciami

Pysiaczek fajnie, że gotujesz dla Zuzi. Ja też chce gotować sama jak tylko wykorzystam mój zapas słoiczków, bo szkoda żeby się zmarnowały. Od poniedziałku mam zamiar wprowadzić mięsko. Wikunia uwielbia kaszkę. Dziś na śniadanie jadła ryżową o smaku bananowym i aż piszczała z radości. Robię jej taką gęstą i karmię łyżeczką. Butelki u nas poszły w odstawkę, bo nie umie zassać a pije z kubka niekapka. W tym tyg. jest fajna promocja na kaszki nestle w carrefour, bo kupuje się 3 a płaci za dwie i wychodzi chyba po 4,66 za paczkę 230 g.
W środę malutka po raz pierwszy odwróciła się z brzuszka na plecki. W ogóle taka ruchliwa się zrobiła i w nocy szaleje na łóżku. Od kilku dni jej ulubiona pozycja do spania to na brzuszku. Siedzi już ładnie, ale oczywiście sama z leżenia się jeszcze nie podniesie. Szczebiocze też już coraz więcej. Mama i baba mówi już super. Parę razy udało się jej tata i dada. Pokazywałam jej też jak kręcić główką na "nie" i "tak" i tylko "nie" załapała i kręci teraz tak śmiesznie jak ją najdzie ochota

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zuzia kilka razy sie przewrocila z pleckow na brzuszek ale to jest raz na tydzien

- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Pysiaczek - objawy po szczepieniu mogą do 3 dni występować. Gorączka na drugi dzień spokojnie może być po szczepieniu. Ale oczywiście obserwuj. A co do karmienia - nie możesz dawać piersi i dopajać tylko potem mlekiem do syta? Dobrze, że chociaż nocą karmisz, bo jednak dostaje przeciwciała od Ciebie - coś, czego żadne mm nie zastąpi, nawet jak jest najbardziej syte

Hania zasypia koło 19.30, ale ostatnio się buntuje i do 20.00 jej schodzi, chyba przesuniemy kąpiel na 19.30. Budzi się z raz po około pół godziny, potem o północy, jak nie nakarmię i uśnie ze smoczkiem do pośpi do 1.30-2.00, wtedy karmię, a potem też 5.00, czasem 6.00, wstaje między 8.00 a 9.00, chociaż jak jej coś dolega to i o 5.00 potrafi paskuda mała. Nie siedzi, z brzuszka na plecki odwróciła się raz czy dwa, ale ostatnio nie robi tego wcale. Z brzuszka na plecki oczywiście śmiga aż miło. I nie pełza do przodu, ale jakoś na boki się obraca i do tyłu. Ale nieraz daleko z tej maty zejdzie

Monia - z odbieraniem kompa święta racja!! Uśmiałam się

Ahaaa! Dzisiaj byłam u dentysty, tato poradził sobie doskonale. Muszę częściej gdzieś wychodzić na półtorej godzinki

- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Niestety jak byliśmy w pl na urlopie mała znowu załapała tą samą bakterie co jak miała 2 mc

a tu moja pannica mała

<3b :*
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
P.S Oliwka jest śliczna:*
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A Hania dziś była na randce nad wisłą, zaraz wrzucę fotkę z komóry, bo jeszcze nie ściągnęłam na kompa

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Anitka randka jak sie patrzy widze ze Hania w starszakach gustuje

u nas w sobote Zuzia zaczela mowic "tata" i teraz w kolko mowi

Zuzia wczoraj jadla na obiad rosolek ten sam co i mi tylko makaron jej podrobilam widelcem i wcinala ladnie

w koncu pogoda ma byc ladna

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-