BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 6 miesiąc temu #699044 przez MoNiaaa
niestety takie czasy przyszly ze kasa najwazniejsza,...

ja wiem jak to jest jak maz jest w domu od swieta bo jak bylam w ciazy z julak to jezdzil w delegacje i wracal na weekendy i nie jest latwo..ale jak sie trafi okazja zarobic to sie przyda tym bardziej przy 2 dzieci

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #699362 przez DoMI*
Dzień dobry z Rana
Humoren mi dzis nie dopisywac... chybamam dość tych plamień...jesli minie mi do 10 to znaczy ze to była moja miesiaczka a jak nie zniknie to sie chyba załamie

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #699639 przez mirka26
hej dziewczynki. ja już tylko w ciążowych ubraniach bo brzusio coraz większy. same tuniki i bluzki od męża po domu a spodnie mam już 9 par bo pożyczyłam od koleżanki tak że mam na cały okres ciąży i sukienki na lato. ja już jestem ubrana do końca gorzej ze stanikami bo co miesiąc nowe

11 lata 6 miesiąc temu #699849 przez mirka26
zaczynam się o was martwić dziewczyny co się z wami stało?

11 lata 6 miesiąc temu #699851 przez DoMI*
mirka no weekend dziewczyny szaleja... tylko ja w doma siedze ...

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #700080 przez mirka26
no ja tam też ciągle coś właśnie wróciłam z grilla ale się najadłam masakra

11 lata 6 miesiąc temu #700176 przez MoNiaaa
spodziewalam sie tu mae postow do nadrobienia a tu cisza..:P

ja w weekendy staram sie trzymac z daleka od kompa...w pracy siedze po 7 godzin wiec w domku mam odpoczynek wole polezec i sie pobyczyc :)

ja w spodniach tez tylko ciazowych chodze a bluzki to zwykle :) sukieniek nie nosze wiec nie mam choc fajnie wygladaja kobitki z brzuszkiem w sukienkach :)

kurcze ale mis ie nei chce w pracy siedziec...

w sierpniu bede musiala do kierowika zadzwonic powiedziec ze w ciazy jestem i ze juz nie wroce i mam juz stresa i codziennie wieczorem ukladam sobie tekst co mu powiem :side:

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #700185 przez DoMI*
monia wiem ze mas stresa ale jak to juz nie wrocisz?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #700188 przez MoNiaaa
TZN ZE IDE NA L4 I wroce dopiero po macierzynskim jak dobrze pojdzie

wogole moze to troche gupie ale jak mija jakis czas od wizyty to mam cos takiego ze nie chce sie za bardzo cieszyc i myslec o przyszlosci bo jakas taka niepewnosc ze moze na kolejnej wizycie okaze sie cos nie tak??nie jest to jakies mocne uczucie ale czasem sie na tym lapie...
wogole od kilku dni czasem czuje jakies pukanie w brzuchu i sobie mysle ze moze cos juz dziedzie czuje a zaraz wlasnie takie zejscie na ziemie ze nawet nei wiem czy jest ok ...
moze po tej wizycie jak zobacze malca w calej okazalosci i ze sie rusza to mi to przejdzie?

lata mi tu mucha i doprowadza mnie do szewskiej pasji!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #700194 przez DoMI*
zabij mende.. niech ciebie nie drażni

Kochana ja wciaz proboje myslec ze jest dobrze niechce przyciagac złych scenariuszy.
niejest to łatwe bo sie nie moge doczekac wizyty ..
Monia napewno jest dobrze
ja mam wrazenie ze brzuch mi nie rosnie i tez sie martwie czy maluszek rośnie.
a jak dostaniesz zwolnienie l4 od lekarza co mu powiesz?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #700198 przez anitkade
Cześć dziewczyny!
Nosy do góry, proszę się nie zamartwiać na zapas. Każdy się boi cieszyć na zapas, a martwić na zapach to każdy prędki. Nie ma co, trzeba się cieszyć, bo jest czym. Jak przyjdzie czas zmartwień, to można się martwić, ale nie na zapas. Mnie już wczoraj taka znajoma rodziny męża powiedziała, że widać już brzuszek ciążowy. Widzę, że rośnie, ale to nie bobas raczej, tylko te bebechy mi się tak układają, jeszcze problemy z trawieniem itd - i robi się okrągły brzuszek z tego.
Ja mam dużo za luźnych ciuchów, więc na razie w nich chodzę. Te, co były obcisłe już się nie nadają niestety, bo nie zapnę :) Ale bluzeczki obcisłe noszę, tylko nie do pracy. Powiem szefowi za dwa tygodnie - po moim urlopie. Do tego czasu wolałabym, żeby się nie domyślił sam z siebie :)

11 lata 6 miesiąc temu #700201 przez DoMI*
alesz Anitkade dzis wesoła :D
hehehe
mowice do swoich brzuszkuw głaskacie je?
tak anitko niebedziemy sie martwic na zapas
a ja podejrzewam ze moje plamienie to był okres !!zobacze co powie lekarz 11
a ty kochana jak sie czujesz

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #700203 przez anitkade
Oj, zabalowałam wczoraj - najadłam się ogromnej ilości słodyczy wieczorem, bo byliśmy w gościach i donosili jak szaleni, wielkie lody, potem ciasto słodkie, potem jeszcze ciastka z kremem i na koniec paluszki i krakersy. Jak od nich wyszłam, to myślałam, że pęknę. A rano to mnie tak mdliło, jak jeszcze nigdy. Ale po umyciu zębów przeszło, więc już teraz jest zupełnie dobrze. Ale dzisiaj nie mogę patrzeć na słodycze :)
Ja plamienie nie jest duże to się nie martw, bierz leki i odpoczywaj, 11 już za pasem :)

11 lata 6 miesiąc temu #700206 przez MoNiaaa
staram sie nie martwic na zapas i to sa chwilowe takie zalamania ale po 2 stratach czasem sie boje znowu to uslyszec i to dlatego :(
oby do wizyty

brzuszek glaskam i czesto sie za niego trzymam ale raczej nie mowie

ja wole w obcislych chodzic bo w luznych to jak wieloryb wygladam juz calkiem a ze moj szef nie pracuje w tym samym miejscu wiec moge sobie pozwolic choc dziewczyna ktora jest na urlopie nie wie i przy niej raczej bardziej bede sie ukrywac :P

ja z trawieniem chyba tez mam problem...mam wzdecia bleee

domi oby plamienie nie wrocilo
ale masz teraz czeste wizyty az ci zazdroszcze!!

a jak bede chciala isc na l4 chyba nie musze sczzegolnie mowic czemu jak sie jest w ciazy masz prawo isc od 1 dni a powiem ze przyjdzie czasem cos nosic ciezkiego i sie boje po za tym na te upaly sie zle czuje :P
teraz jak pojde to juz nabakne ze bede chciala isc na l4 ale juz na poczatku sie gin mnie pytal czy chce l4

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #700210 przez anitkade
Mnie na początku lekarka odradzała, ale na drugiej wizycie pytała, czy potrzebuję. Nie sądzę, żeby to był jakiś problem, teraz lekarze dają zwolnienia na prawo i lewo.
Ja też głaszczę brzuszek i czasami wieczorem mój mąż do niego mówi. Czasem coś powiem, żeby się bobas nie denerwował, albo żeby nie słuchał, jak się komuś brzydkie słowo wymsknie :P Ale jakichś opowieści to nie, ale namawia męża, żeby zaczął, żeby poznało dzieciątko jego głos też, bo mój to słyszy ciągle :)
Co do nerwów - ja się na początku bardzo denerwowałam, bo się długo staraliśmy, ale teraz im dalej, tym mnie większy spokój ogarnia. Jak tak czytam o Waszych nerwach, to czasem też się zastanowię, ale tak ogólnie to nawet nie. Pewnie po tym usg kapitalnym, także oby już Wam je szybko zrobili, to zobaczycie, jakie te bobaski już są cudowne :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka