- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MalyCzarnyKot
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- MalyCzarnyKot
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Co do kosmetykow romziawałam dzis z koelzanką i ona powiedział ze najlepiej to dziecko myc w emolientach bo wtedy nie treba juz zadnych oliwek etc stoswac. No i mowila ze zaden sudocream czy bepanthen gdy nic sie nie dzieje, bo po to uzywamy nawilzanych chusteczek do pielegnacji pupy zeby ja "nasmarowac" (polozna ja pouczyla w szpitalu ze to bez sensu dodatkowo cos nakladac gdy nie ma takiej potrzeby).
jestem przeciwna sudokremowi (itp) i emolientom (szczegolnie tym mineralnym) jesli nie ma wskazan dermatologa, przeciez skora dziecka dopiero uczy radzic sobie z czynnikami zewnetrznymi, niech sie nauczy wlasciwego dzialania...
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
www.aptekacentrum.lublin.pl/
Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 52-53 kg przy 167 cm wzrostu. Po poronieniu dobiłam do 55 kg i to była moja waga wyjściowa przy tej ciąży (ta z pierwszej fotki na zestawieniu). Dziś z rana było 67,8. Mam nadzieję wrócić do tych 55, bo szkoda mi garderoby wymieniać

Witam wszystkie nowe mamusie.
Jak któraś się zdecyduje z tym numerem tel. to ja poproszę na PM

- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
co do imion no to faktycznie ciezki temat...od poczatku mielismy wybrane imie dla dziewczynki bo ja bardzo chcialam core

z tym ze kazdy mowil ze bedzie chlopak no a ja mialam takie przeczucie... na poczatku byl Adrian.. ale po kilku tygodniach mi sie odwidzialo

- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

Dagnes oo 30 grudzien w moje urodzinki

Igor bardzo ladne imie ( moj brat mial byc Igorem ale zostal Jakub ) a ja chce Filipa

- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Anitkade wiem ze niepowinnam myslec o takich rzeczach ale jestem osoba wrazliwa i mimo ze nawet nieznalam tego czlowieka to przejelam sie jego losem.
A ja wazylam przed ciaza 49kg a teraz 60 wybilo martwilam sie na poczatku ze az tyle a do konca jeszcze troche. Ale Zuzi zdrowie jest najwazniejsze i teraz leze i pije jak najwiecej zeby tych wod bylo wiecej i jem jak najwecej zeby mala przybierala na wadze.
Dagnes dzieki za info o tej aptece popatrze sobie jakie ceny moze akurat cos znajde w fajnej cenie.
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Co do pupki jeszcze, bo nie skończyłam, tylko szybko wrzuciłam post, bo mąż nadciągał do laptopa skoki oglądać

Aha! Kto pisał, że będzie robił kosmetyki i ma książkę? Gosiacek, to Ty? Pochwal się, jak coś zrobisz. I w ogóle fajna ta książka? Może przydałoby mi się coś takiego..? Niesamowicie mnie natchnął ten pomysł

- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Witam Kota i Ele:-) jak fajnie,ze nas tak duzo,moze uda sie utrzymac forum na dluzej niz do porodu,goraco na go licze:-)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*

No ja Was dziś nie ogarniam

Choć my na listopadówkach kiedyś też tak szalałyśmy, ale było nas zdecydowanie mniej.
Co do imion to my też jeszcze nie jesteśmy w 100% przekonani. Ja chciałam Blankę, mąż Julię i chyba będzie Laura

Jesli chodzi o Mc D. czy Kfc to ja uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale wiadomo- nie z przesadą.
Już pod sam koniec ciąży z Lenką leżałam w szpitalu, gdzie na przeciwko własnie tego szpitala było Kfc. Z koleżankami z sali nie raz sobie szłyśmy na wyżerkę.

Krem do pupki u mnie jest w szpitalu i tym każą smarować. Resztke bierzemy do domu. Na odparzenia najlepiej wziąć taki na recepte, jest samorobny i kosztuje 5 zł. Działa cuda

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-