BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 tygodni temu #799664 przez emilka1103
Witam nowe Mamusie :)

Ja przed ciążą często jadłam MCdonalda, a teraz to nie jem. Jak mam ochotę na hamburgera to sama zrobię w domu ze zwykłej bułki i mięsko też sama smażę :) Jakby mój A. się dowiedział, że ja jakiegoś takiego fast fooda zjadłam to awantura gotowa :D

Anitka fajna ta mata :) dzisiaj taką zalicytowałam na allegro, używaną. Mamy zamiar kupić jeszcze leżaczek bujaczek i wykorzystamy tą zniżkę, którą nam przesłali.

A w ogóle nie wiem czy Wam pisałam, ale sprzedaliśmy wózek, który na początku wybraliśmy. Wiem, że to głupie ale totalnie przestał mi się podobać. Na szczęście znalazł się kupiec u mnie w miejscowości :) teraz mamy Baby design lupo comfort i bardzo mi się podoba :) zdania już nie zmienie. Wydaje się dużo bardziej stabilny niż tamten.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #799665 przez Dorciaition
Ha ha Emilka, kto wie, może jeszcze raz zmienisz zdanie- kobieta zmienną jest :laugh:
Fajny ten wózeczek.

Alanek[*] :(

11 lata 3 tygodni temu #799674 przez anitkade
Emilka, ale z Ciebie aparat. Wózek wygląda bardzo fajnie. A jaki miałaś przedtem?

11 lata 3 tygodni temu #799696 przez ElaM
Emilka bardzo fajny wyglada na lekki i zwrotny,ja nawet nie wiem jakmoj wyglada,kupiliśmy z mężem przed wakacjami i od razu do komórki poszedł bo w domu miejsca nie było ,zamierzam po świętach sie nim zajac,dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie :)

11 lata 3 tygodni temu #799707 przez kasiek21
a ja nie wiem czy pokazywalam wam moj wozeczek :) my mamy x-lander xa :)

o wlasnie taki..
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu #799735 przez Anitulka
Mowilam ze tak bedzie jak wroce, mialam sporo nadrabiania ;)

Nowe mamusie na forum witam cieplutko :)
Widze ze jako jedni z nielicznych z w. kompletnie nie mamy propozycji imion dla naszej malej (tzn. ja mam i to nie jedno, ale kompromisu nie ma) ;)

Kociaczek, my mieszkamy z tesciem niestety i mam tak samo jak ty, a w dodatku pije, wiec dopuki nie przepije renty to tez sie nadenerwuje :/ ale zauwaxylam se odkad jestem w ciazy to mam wiecej cierpliwosci i po prostu olewam go :)

Co do emolietow to puki nie bedzie koniecznosci to nie bede uzywac. U mnie mam nadzieje ze sprawdzi sie mydelko i oliwka.

Wozki bardzo fajne macie ;)

11 lata 3 tygodni temu #799736 przez niteczka
Witaj Bella.Ladne imie dla synka.My z moim M na poczatku chcielismy Antos,ale potem wybralismy Julek,bo jakos od bardzo dawna to imie mi sie podobalo. To ja powinnam rodzic 5 dni po Tobie, bo mam termin na 15, ale wydaje mi sie, ze byc moze wczesniej urodze, bo juz wszystko mnie tam na dole boli jak chodze, a tu jeszcze 3 tygodnie trzeba do pracy chodzic. Jakos dam rade.

11 lata 3 tygodni temu #799742 przez kasiek21
ehh... wlasnie pochlonelam opakowanie "kamyczkow" i M&M`sow ale tych bez orzeszkow :D:D do tego 3 mandarynki i 1 kinderka... uszz... tak na noc... calkiem zdrowo :D

11 lata 3 tygodni temu #799754 przez niteczka
MoNiaaa wiem jak to jest. Ja w sumie nie mialam nigdy dobrego kontaktu z moim ojczymem, ale odkad sie dowiedzialam, ze zmarl, czyli od srody to jak klade sie spac to boje sie zamknac oczy, bo wydaje mi sie, ze jak zamkne to on bedzie stal przy lozku, a w domu prawie co noc jestem sama niestety bo moj Krystian pracuje na nocki wiec sie troche boje.

11 lata 3 tygodni temu #799758 przez ElaM
Niteczka ja to mam odwrotnie myśle ze będzie po terminie,żadnych boli ,skurczy jeszcze nie miałam ,a brzuch tez dość wysoko,ja ma termin na 5 .01 a do pracy do sylwestra chodzę ,kasiek ja na kolacje pije mleczko z czosnkiem i z miodem coś przeziębienie mnie łapie to sie zabezpieczam,

11 lata 3 tygodni temu #799772 przez niteczka
Ja tez dolaczylam niedawno i tylko z doskoku cos napisze, bo widze ze dziewczeta sa ze soba zzyte wiec tak samo jak MalyCzarnyKot nie chcialam przeszkadzac, ale czytam wszystkie posty na biezaco.

11 lata 3 tygodni temu #799777 przez anitkade
Niteczka, przestań, już swoja jesteś :) Ależ się Wam powkręcało dziewczyny, dajcie w końcu spokój. Każdy dołącza, kiedy mu wygodnie, a my tu jesteśmy bardzo otwarte. A co zasypiania - może puszczaj sobie jakąś muzykę uspokajającą na noc? Laptopa można ustawić na czasowe wyłączenie, nastaw na godzinę, czy ile Ci tam zajmuje zasypianie. Można szum lasu puścić na youtube albo ptaki, zawsze to inaczej niż w takiej ciszy i może wyobraźnia inne rzeczy będzie podsuwać. A samej nocą nigdy nie jest przyjemnie, a co dopiero w Twojej sytuacji, ale mam nadzieję, że poradzisz sobie jak najszybciej.
Kasiek - wózek super, xlandery są w ogóle chyba wypaśne.
Co do jedzenia na noc, ja zjadłam kisiel z tartym jabłkiem, ale coś mnie wierci w żołądku jeszcze, chyba idę kanapkę zrobić, bo nie zasnę.

11 lata 3 tygodni temu #799783 przez niteczka
Wszystkie jakied glodne sie zrobily nagle. Ja dzisiaj tez jakas nienajedzona jestem. Mialam dziesiaj taka ochote na McDonalda, ze masakra, wiec pojechalam i sobie kupilam. Wiem, ze nie powinnam, ale sila wyzsza hahha. Ale w sumie do tej pory dwa razy zjadlam McDonalda wiec chyba nie jest zle.

11 lata 3 tygodni temu #799794 przez lenartowicz
Niteczka ja też czasami mam taka ochotę ze poprostu musze. Myśl sobie o bobasku jak to będzie jak się.urodzi, może to odgoni zle myśli.

Anitka zrobiłas mi straszna ochotę na kisiel. Nie mam w domu a do sklepu 24 o tej godzinie nie chce.mi się jechac :(. Musze wytrzymać do jutra

11 lata 3 tygodni temu #799800 przez pysiaczek19918
Jeju ja to bym zjadla ten kubelek z kfc ale pocieszylam sie salatka grecka.
A ja mam termin na 21.01 a boje sie zeby nie urodzic w grudniu.
Niteczka ja tak samo mialam jak ty jak moj dziadek umarl minelo troche czasu zanim wrocily moje mysli do normy. Dzidzia sie urodzi i mysli odejda bo nie bedziesz miala czasu myslec o takich rzeczach.
Dziewczyny ktore pracuja na prawde was podziwiam ze dajecie rade pracowac ja to sobie niewyobrazam siebie bo ja w domu niedaje rady ogarnac bo mi ciezko.
Ide spac bo do szkoly musze z rana wstac chociaz sie pokazac.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka