BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 tygodni temu #800030 przez pysiaczek19918
Z tymi zupkami to i ja sie zastanawialam i przyznam sie ze dzisiaj zjadlam taka mialam ochote juz kilka dni za mna chodzila. To moja 2 zupka w ciazy. W ciazy powinno sie jesc na co sie ma ochote:) tak sobie to tlumacze. Ale z umiarem oczywiscie. Chociaz tatara nie zjem bo sie boje a smaka mam takiego ze ojeju:).

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #800038 przez ElaM
Zupek chińskich to ja pare zjadlam. Nawet myśle ze trochę za dużo ale zalewam tylko woda makaron i tylko dosłownie odrobinkę tych przypraw dosłownie szczyptę a reszta do kosza,

11 lata 3 tygodni temu #800049 przez niteczka
No dziewczynki ja juz po zakupach.To ja mam pomysl, wezme wysle kuriera do kazdej ktora chce troche pierogow hahahe.

11 lata 3 tygodni temu #800050 przez kociaczek1610
no ja tez ze dwie zjadlam :) kebaba to nie odmowie hihi frytki tez czasem zjadlam :D a potem te kilogramy dochodza hahah za chwile wyciagam drozdzowke :D i wkladam druga... ale super mi wyroslo ciasto:D

11 lata 3 tygodni temu #800051 przez kociaczek1610
niteczka na kaszuby tez podeslij troszke :D napewno o wiele zdrowsze te piergi niz zasze zupki hihi

11 lata 3 tygodni temu #800052 przez remiśleoś
O nie ja to zupek instanst,czy sosow ze sloiczka nie tykam.zjadlam frytki z piekarnika kilkacray,ale mcdonalda i kfc nie.nawet jakos nie przepadam za takim jedzeniem.pare razy przed ciazami,gdzies na wakacjach czy cos to probowalam,ale nigdy mnie nie zachwycilo.Remik frytek tez juz probowal,no ale trudno bylo mu nie dac na obiedzie proszonym do znajomych.

11 lata 3 tygodni temu #800054 przez makapaka
www.makapaka.com.pl Zapraszam do butiku dziecięcego. Duży wybór ubranek dla dzieci. Niskie ceny.

11 lata 3 tygodni temu #800067 przez MoNiaaa
No wlasnie pierwszym razem bylo ok i obeszlo sie bez placzu a dzis tak mnie wzielo...jeszcze byli tak krociutko wogole wlasnie mi smutno ze moj m jak przychodzi to jak po ogien nawet niewiele mowi i tak czuje sie samotnie
Co do jedzenia to fastfodem nie pogardze ale zupek chinskich nigdy nie jadlam jakos mi nie podchodza blee
Ciekawe jaka moja waga bedzie po szpitalu niby jem tylko to szpitalne ale ciagle leze...do tego cisnienie mam niskie dzis mialam 90/50 i sa dni ze pol przespie

http

]

11 lata 3 tygodni temu #800071 przez Anitulka
Ja właśnie wróciłam z pizzy :silly:
Anitka zawału dostanie jak przeczyta nasze posty :laugh:

11 lata 3 tygodni temu #800074 przez kasiek21
oh... pizzę to sama bym zjadła!!! no ale niestety... sama nie pojde a moj mężczyzna mnie nie zabierze... bo oboje lubimy inne pizzerie... ja to bym najchętniej poszla do da grasso... ale on tam nie pójdzie i żadnego kompromisu... a wiec dupa blada... a sama chodzić nie bede.
w ogole dzisiaj mam jakiś straszny dzien... brat robi sobie obok w pokoju imprezę a ja dostaje szału... bo siedze przed telewizorem sama jak ta pala... i najchętniej to bym sie poplakała... dosyc mam juz tej ciazy... wiecznie tylko w domu... nigdzie wyjsc do nikad pójść... nikt na imprezę też nie zaprosi no bo przeciez jestem w ciazy. eh. mam w sobie jakąś zewnętrzną złość... najlepiej żeby nikt sie do mnie nie odzywał bo pogryze...

11 lata 3 tygodni temu #800078 przez lenartowicz
Ja tez już mam dość. Jeszcze andrzejki a tu w domu sama oszalec idzie. Pocieszam się tylko ze to już niedługo

11 lata 3 tygodni temu #800095 przez MoNiaaa
Wy andrzejki w domu a ja w szpitalu...
Kasiek czemu niby przez ciaze nikt was nie zaprasza? My sie normalnie ze znajomymi spotykalismy przed moim pobytem w szpitalu jak trzeba bedzie to w sylwestra tez przyjda do nas tylko ja bede w pozycji pollezacej chyba ze nie bede miala ochoty na odwiedziny to sami posiedzimy albo rodzine zaprosimy.

A z tymi numerami skoro lenarttowicz zglosila sie na ochotnika to niech przejmie ta role przecirz nawet jak wczesniej urodzi to innej da znac zeby na forum napisala :)
To ja dam przyklad i wysylam pierwsza swoj nr

http

]

11 lata 3 tygodni temu #800097 przez lenartowicz
No to mam bojowe zadanie :laugh:

11 lata 3 tygodni temu #800102 przez kociaczek1610
dziewczyny no masakra jakas. dzis zrobil mi sie pierwszy rozstep na brzuchu!!!!!!! ciut wyzej pepka jest taki bleee duzy w dodatku :( masakra eh

11 lata 3 tygodni temu #800108 przez krecia88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja juz wzielam sie za pranie. tych malych ubranek do pralki wchodzi duzo wiec i od razu kupka do prania wieksza ...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka