- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Co do torby to ja akurat dla malucha potrzebuje tylko pieluchy i chusteczki wiec zapakowałam wszystko razem.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Dzieki za rady w sprawie biustoniszy

Joanna, powodzenia

Mokka, widze nie możesz sie doczekac juz malutkiej, wiec u nas w takim razie post do nowego roku

Ja dzis nie śpię od 4

- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Ulcia, daj znac jak tam po wizycie, chyba że wczesniej uda Ci sie juz urodzic

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
My najwczesniej w pon wyjdziemy przez ten antybiotyk mam nadzieje ze sie juz wiecej nie przesunie.co do daty porodu to ja mimo ze sie ciesze ze mam juz zuzie to dalej nie moge przebolec ze to grudzien i to 19(dzien smierci taty-4 miesiac)
Dzis udalo sie malej pierwszy raz zassac piers nie wiem czy jej cos lecialo ale jakis postep;)
Wszystkie miesnie mnie po tym porodzie bola od parcia dopiero dzis odczuwam zmeczenie mimo ze duzo spalam
Mokka 3 mam kciuki za wasze wywolywanie porodu powiem ci ze u mnie podraznianie sutkow tak skurcze rozkrecily wiec niech maz dziala
Joanna dawaj znac co u ciebie!!!!!
Joasia moja kochana majoweczko zawsze mam lzy w oczach po twoich postach jak bede w domu to sie odezwe na priv i pokaze fotki
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Kociaczek - rozumiem Cię doskonale, naprawdę. Siły mam już niewiele, a tyle rzeczy trzeba robić przy Świętach i nadal ta torba niespakowana, ale już nie da rady w najbliższych dniach, bo jestem u rodziny, dopiero przed sylwestrem.
Mokka, ale się spieszycie

Co do bólu to mi nie dokucza raczej, ale dokucza mi uczucie pełnego żołądka, szczególnie nocą, zaczęłam brać gaviscon i pomaga. I ogólnie trudno mi się oddycha, też przez to spać nie mogę.
A co do torby - ja marzę, by do jednej, bo mąż nie lubi nosić dziesięciu pakunków, owli jeden wielki, a wiadomo, że pomagać mu nie będę w drodze na porodówkę. U nas dla dzidzi więcej rzeczy, ale ogólnie nie tak strasznie dużo no i to są małe rzeczy

- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/b]
MoNiaaa ale super nie długo będziecie w domku!Zazdroszczę Ci, że masz już swoją kruszynkę przy sobie

Ostatnio zauważyłam, że nie mam apetytu jakos tak, a najgorsze są bóle nóg i krzyża zwłaszcza w nocy...czasem mam wrażenie,że się przewrócę w drodze do łazienki
- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dominiczka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Potrafię sobie wmówić takie rzeczy..
Mam przeczucie, że urodzę wcześniej.
Będąc teraz w domu, liczę na mojego psa. Myślę, że one wyczuwają coś takiego i zachowywałaby się inaczej, niespokojnie. Co o tym sądzicie?
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adka94
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ja mam juz wszystko przygotowane a torbe to na poczatku grudnia juz spakowalam wiec jestem w 100% gotowa:)
No tylko lozeczko nie skrecone jeszcze ale to planuje tak ostatnie dni grudnia gdzies 30 jak dotrwam a jezeli sie zacznie wczesniej to moj przynajmniej bedzie mial co robic moze nie bedzie sie tak stresowal bo zaczyna juz wariowac bardziej niz ja:)
Ja tak z moim wczoraj sie zastanawialam nad drugim imieniem dla malego ale nie mozemy sie zdecydowac. A wy juz cos macie?
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
z tymi psami to coś faktycznie jest na rzeczy bo moja koleżanka ma psa i on odkąd jestem w ciąży zawsze jak przychodzę to kładzie mi głowę na kolanach i śpi na stojąco

ja mam dwa koty, ale u nich różnic w zachowaniu specjalnie nie zauważyłam. No, chyba, że za różnicę można uznac fakt, że jeden zaczął sypiac w umywalce w łazience i ciągle mokry chodzi a ja mam pełno jego długiego futra do sprzątania

Co do drugiego imienia to u nas będzie Zuzanna Marta. Drugie imię takie jak mojej mamy, ale nam się po prostu podoba i chcieliśmy tak dac na pierwsze z tym że balismy się jakiś nieporozumień ze strony mamy M.
- Jola29
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Wczoraj zaliczyliśmy ostatnie zakupy, wszystko łącznie z wózkiem kupione-trochę późno ale wszystko już jest wiec można rodzić