- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Aż się wzruszyłam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- gaguka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Napisałam na grudniowkach o Domi.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ulcia78blondi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Trzymam kciuki, żebyście na Święta były już w domu;-)
Domi, gratulujemy!!! Mam nadzieję, że Tim jest już po operacji i że jest wszystko dobrze. Daj znać jak dojdziesz do siebie.
A jednak jest coś w tej pełni;-)
Ciekawe która z nas następna hihi.
Zaskoczyło mnie to co Monia napisała, że skurcze nie wychodziły na KTG a jednak akcja porodowa szybko postępowała...
Ja się czuję niesamowicie źle:-( Opiekuję się sama synkiem dopóki mąż z pracy nie wraca, ale jest coraz trudniej z każdym dniem. Zupełnie nie mogę chodzić tak mnie wzgórze łonowe, biodra i wszystko w środku boli. Szczerze mówiąc przy pierwszym porodzie jak już leżałam w szpitalu nie miałam tak potwornego bólu jak teraz. Dopiero w poniedziałek wizyta prywatna, ale chyba podejdę jutro do lekarki na NFZ żeby mi szyjke sprawdziła. W sobotę chciałabym jeszcze badania do porodu zrobić. Mam nadzieję, że zdążę. Chciałabym do stycznia wytrzymać, ale coś czuję że to jeszcze za dużo dni:-((( Nawet nie wiem co z porodem, na kogo na dyżurze trafię, jak się umówię na CC na 39 tydzień (bo tak robią w standardzie) mogę nie dotrwać. Jejuś obawiam się tego wszystkiego. Jedno jest pewne dzisiaj muszę spakować ostatecznie walizkę i coś na wyjście dla malutkiej, bo już nie mogę chodzić z bólu.
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Domi gratulacje!!! Dużo zdrowia dla Ciebie i synka!!!
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Monia super, że tak szybko poszło. I może w sobotę do domku. No cudnie!

Oj Ulcia jak ja Cię rozumiem. Też praktycznie od rana do wieczora jestem z Lenką i mam podobne bóle do Twoich. Do tego w nocy złapała mnie taka zgaga, że wytrzymać nie mogłam, a Lenka zastrajkowała ze spaniem. A to cc u Ciebie w szpitalu w standardzie w 39 tc czy ogólnie? Mój gin chce mnie umówić na cc dokładnie na dzień terminu, a mnie się marzy tydzień wcześniej.
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Napisałam na grudniowkach o Domi.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
8 grudnia o 9.40 urodził się Leoś. W 32 tygodniu i 6 dniu.waga 2500,48 dlugosc nadal w szpitalu jesteśmy. nie oddychal sam.mial cpap,nabawil się spsy, złapał grzybice.oprocz cpapa dostawal wolne oddechy z aparatu.teraz jest lepiej.antybiotyki daja radę,ma mnóstwo kabli iwkłuć.nawet w główce welflon.biedny jest,ale daje rade.karmiony był sonda,a od wczoraj pije z butelki moje mleko.mam dużo pokarmu,cały czas odciągam dla niego.w szpitalu na pewno jeszcze do nowego roku zostajemy,dalej się okaze.
nie miałam neta i głowy do pisania.było bardzo zle z nim.nie nadrobię forum,bo czasu już nie ma.przepraszam.
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja 4 grudnia wam pisałam ze na wizyte jade bo te bole mam i czop odchodzi. i na wizycie było 5 cm rozwarcia,szpital.dostawalam fenoterol,wytrzymalam do niedzieli rano do 7.15 gdzie z ginekologii na porodówke mnie zwiezli bo cala noc miałam skurcze co 5 minut.czekalismy,ze może się wyciszy,ale rozwarcie zrobiło się 8 cm. i było pytanie czy chce cesarkę czy naturalnie.byłam tak zmeczona ze wzięłam cesarkę.i dobrze,bo jak się okazało na stole,moj pęcherz moczowy wrósł się w blizne po starej cesarce i itak musieliby mnie kroic.
Leos już był tak nisko w kanale,ze bardzo poszarpali mi macice,zeby go wyciagnąc i niestety skaleczyli go nożyczkami.nacieli mu ramię.ma szwy.a ja macicę mam w siatce chirurgicznej,bo nie szlo jej zszyć.i niestety więcej dzieci mieć nie mogę.ale to i tak dobrze,ze jest dwójka.
Leoś spadł do wagi 2200,ale nadrobi.czeka go mnóstwo badań.narazie nie wykazuje zadnych wad.