- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
u mnie niestety coraz większa bezsennośc. Wieczorem nie moge usnac, w nocy nie spie, a rano tez skoro swit wstaje. Połozyłam się do lóżka stosunkowo wczesnie, ale usnełam dopeiro po 24. Obudziałm sie po 4 i juz nie moglam usnac. Na szczescie jak moj maz wrocil z pracy po 6 to jakos usnelam i 1,5h jeszcze przespalam.. zamiast sie wysypiac teraz to ja juz "męcze" swoj organizm.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
rano byłam wysłac kartki z życzeniami i dwie przesyłki z prezentami dla chrzesnic. Zapłąciłam 38 zł. Szok... no ale z drguiej strony jak sie wysyła 12 kartek z czego jedna za granice (znaczek 5zł!!!) to sie nie ma co dziwic. Czy Wy tez wysyłacie kartki na święta? Ja staram się podtrzymać tą tradycje i nawet częśc kartek zbieram. Przyznam nawet że jak dostaniemy smsa z jakims wierszykiem (przewaznie ten sam od kilku osob) to nawet zdaza mi sie nic nie odpisac - jak mi na kims zalezy to dzwonie i skladam zyczenia. Szablonowo wyslany do wielu sms nie jest oznaką ze sie o kims pamieta.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mokka - sąsiedzi fatalni rzeczywiście. A nie wiem, czy Wam pisałam - że u nas od piątku do soboty po Świętach robią łazienkę. Tj. rozbijają ścianę, żeby zajrzeć, czy są jakieś nieszczelności. Mam nadzieję, że to skończą w tym czasie i łazienka będzie wyglądała nie gorzej niż przed ich przyjściem. Ale powiem Wam, że się stresuję.
Dzisiaj chciałam tyle zrobić, a tu dopiero wstałam, a jest 11.00. Też wieczorem mam problem z zaśnięciem, poszłam spać o 21.30, a do 1.00 na pewno nie spałam. Za to rano śpię jak zabita, nawet jak się przebudzę, to zasypiam. Ale folguję sobie w myśl zasady, ze muszę wypocząć na zapas. No i w tyogndiu świątecznym nie wiadomo, czy pośpię, bo będzie szwagierka z dziećmi też u teściowej, a one ciche nie są. Szwagierka nawet pozwalała synkowi biegać jak stado słoni o godzinie 7.00 rano, więc nastawiam się, że po Świętach wrócę wyczerpana fizycznie i psychicznie (jak co roku)
Iciulinka - co u Ciebie? Zeszła gorączka czy pojechałaś w końcu?
Dagnes - a jak się u Ciebie rozwija sytuacja? Dawaj znać na bieżąco.
Nadal jestem strasznie ciekawa, co u Domi i Remiśleoś. A jeszcze Gagutka jest o krok od porodu. Jak u Was Gagutka?
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Mokka współczuję sąsiadów :/ Ja całe szczęście nie mam nikogo na piętrze, a Ci co mieszkają nad nami są bardzo spokojni
Iciulinka gorączka minęła?
Ja becikowe też chyba odpuszcza, bo i tak bym się nie załapała, ja co prawda zarabiam grosze, ale mój M jest programistą więc z tego co wyliczałam nie załapiemy się :/
U mnie sytuacja bez zmian, rozwarcie jest, skurcze też się piszą regularnie ale za słabe by powiększyć rozwarcie... Mam nadzieję teraz że jak się tak wstrzymało to Zuzka zechce do stycznia poczekać Wczoraj zrobili jej usg i waży juz ponad 3200
- joannap1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja też często mam bezsenne noce, ale ostatnio się uspokoiło.
Gaguka - trzymam kciuki, żeby Zuzia wytrzymała. Całuski dla Ciebie :***
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- joannap1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja wlasnie mam przerwe w pracy. Masakra. Nic mi sie juz nie chce, ale jakos przemecze sie bo w piatek moj ostatni dzien w pracy. Chcialabym juz miec ten porod za soba. Widze, ze problem z sasiadami kazdy ma. Ja tez mam problem z sasiadka( murzynka) I jej trojka dzieci. Ciagle te dzieci placza, a najgorszym jest to ze moj wraca z nocki I nie moze sie wyspac bo godzina 9 a te dzieciaki wyja jak na zawolanie.
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Tętno super, skurczy zero, szyjka dluga i zamknieta. Gin powiedział, ze nic nie wskazuje na wcześniejszy poród, a jakby małemu się wyjątkowo nie spieszylo to do szpitala się idzie 7-10dni po terminie dopiero.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do becikowego to też raczej mogę zapomnieć, także jeden kłopot z głowy.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wielkości to na każdym aparacie wychodzi inaczej, jakoś bardzo się nie przywiązuję do tych wyliczeń. Cieszę się, że ma 2400, bo to znaczy, że do porodu spokojnie będzie ponad 2500 i będzie już w normach aktualnych, nie powinni robić problemów z wyjściem. Wszyscy mi mówią, że mała fajna, bo łatwiej urodzić i nie powinna bardziej rosnąć. A ja się złoszczę, bo powinna urosnąć tyle, ile potrzebuje. Takie kretyńskie gadanie. Jak można kobiecie w ciąży powiedzieć, że dziecko nie powinno już za dużo rosnąć? I to 5 tygodni przed porodem? Trzeba mieć nasrane w głowie moim zdaniem. Dobra, to ja też się wymarudziłam.
Właśnie się dowiedziałam, ze przed Świętami już nie kupię fotelika od mojej koleżanki, bo nie ma już czasu. Masakra. Boję się, że urodzę i co wtedy? Ech. To umówię się z nią zaraz po Świętach, a przed sylwestrem, powinniśmy dać radę.
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Anitka - oby rosła ile tylko chce
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Na paciorkowca dostałam antybiotyki