- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Iciulinka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Iciulinka tez mysle ze powinnas zadzwonic do lek i zapytac, ale mi normalnie paracetamol pozwolila brac przy przeziebieniu. Chociaz jak to od zoladka to moze lepiej gorzka herbatka by pomogla i samo przejdzie. Jak nie to jedź, bedziesz spokojniejsza.
- Anis
- Wylogowany
- gaworzenie
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Dorciaition, sen faktycznie niezły mi znowu się ostatnio śniło, ze urodziłam w 10min i nic nie bolało ;p marzenia senne
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Ja dziewczyny już od 5 na nogach bo wstałam razem z moim bo do pracy szedł.Teraz już łazanki kończę:-)Brzuch mnie pobolewa cały czas i towarzyszy mi dziwne uczucie, że nie dociągnę do końca roku więc kupiłam wczoraj lewatywę i tantum rosa bo tego mi brakowało i mogę jechać.Swoja drogą za lewatywę Enema i dwie saszetki tantum rosa zapłaciłam 20zł z haczykiem, a nie wzięłam paragonu i nie wiem co jest takie drogie...chyba to tantum rosa.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja wczoraj jakos dziwnie sie poczulam usiadlam do obiadu i po jakims czasie zaczely mi rece dretwiec i plamki przed oczami mialam i takie dziwne uczucie jakbym w jakies rurze siedziala i tak chyba z 30 min mi sie utrzymywalo albo dluzej na szczescie jak sie polozylam to po jakims czasie przeszlo ale glowa mnie pozniej bolala i boli do teraz moze to od cisnienia?
wogole dzis w nocy spac nie moglam mimo tabletek na sen...a chcialam dzis jechac z mezem na zakupy swiateczne a pewnie mnie nie bedzie chcial zabrac jak bede sie zle czula
mama wczoraj przyjechala i przywiozla ciuszki dla Julki i dla Zuzi i sliczna macipka czapeczke:) teraz to mam wszystko
kurcze u was te skurcze niezle sie rozkrecaja:P ja czasem mam taki twardy brzuch ale nie raczek jak na skurcze tylko tak caly twardy przez jakis czas.w piatek ide do gina mam nadzieje ze mi to rozwarcie sprawdzi chociaz
temperatura wydaje mi sie ze nie zagraza dzidzi i mi gin tez mowil ze przy goraczce mozna paracetamol brac.uciekaj do wyrka i sie kuruj
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja wczoraj miałam wizytę.... LUTEINA ODSTAWIONA, magnez tak samo ciekawe jak to będzie, bo jak ostatnio byłam przeziębiona i zapomniałam o tej luteinie to miałam mocne skurcze. Wy się rozkręcacie ze skurczami - ciekawe jak to będzie u mnie.
27 grudnia mam się stawić na ostatnie badania krwi, USG i KTG i zobaczymy. Pani doktor ma nadzieję, że do 1 stycznia dotrwam (oby )- ale w święta ma dyżury, więc jakoś się nie martwię na zapas:)
Malutka jest nadal malutka - 2450 g, czyli przez 2 tygodnie przybrała 150 g
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Chyba jakiś nerwowy dzień mi się zapowiada, od rana wszystko doslownie mnie wkurw** przepraszam za wyrazenie, ale jakoś wyjątkowo coś mi jest.
Mi to się wydaje ze mój dzidzius nie będzie się spieszył, ale niech tam robi co chce.
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
Mam dość moich sąsiadów! Do mojego bloku powprowadzali się nowi ludzi i tak teraz mam na korytarzu istne przedszkole bo mieszkała tutaj babeczka z 3 dzieci i teraz obok niej wprowadzili się z 2 dzieci i zupełnie nad nimi nie panują. CO chwile dzieciaki urządzają sobie gonitwy, krzyki i grę w piłkę na korytarzu a mnie to doprowadza do furii. Raz zwróciłam im uwagę, ale nie podziałało. Jak się Zuza urodzi to będę musiała coś z tym zrobić bo hałas jest straszny. A jeszcze dzisiaj rano obudziła mnie muzyka której ktoś słuchał piętro wyżej chyba na max głośności. Teraz czekam jeszcze na wiercenie bo się sąsiad za ścianą remontuje i wczoraj ponad pół dnia wiercił. No, ale remonty rozumiem. Puszczania dzieci żeby się pobawiły na korytarzu i głośnej muzyki z samego rana-nie rozumiem.
Och! musiałam się pożalić.
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna