- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joannap1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- joannap1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- ulcia78blondi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anitko, jeśli to nie tajemnica na który szpital się zdecydowałaś?
Myjki cudowne!
Entliczek, my dużo akcesoriów kupujemy w Entliczku, musimy tam podjechać po nowy materacyk i zobaczyć co z akcesoriów nam jeszcze brakuje. Też polecam. Warto zbierać rachunki. Przy jakiejś sumie można dostać kartę i mieć 3-5% zniżki. Ceny są różne, ale wielkim plusem jest to, że produkty można dotknąć.
My kiedyś kupowaliśmy tam łóżeczko i inne droższe rzeczy to dostaliśmy karte stałego klienta bez zbierania rachunków. Przy większych dzieciach też się przydaje.
Jolu, mój synek ma prawie 3 latka. Symptomy, które opisałaś to dosłownie jakbym o sobie czytała...
Ja okropnie zaczęłam puchnąć, drętwieją mi też ręce. Nawet w kapciach mi się nogi nie mieszczą. Przygotowania nadal w proszku, ale w tym tygodniu absolutnie musimy nadrobić.
Na pępek mam octenisept, ale mam nadzieję, że się uda pielęgnacja na sucho czyli wycieranie pępka po kąpieli samym wacikiem, do sucha.
Na kolki nic nie kupuje, bo jak by trzeba było to w każdej chwili można podjechać do apteki i kupić espumisan, a jakby nie pomagał to saaba przez internet.
Domi, Remiśleoś co z Wami? Mam nadzieję, że wszystko dobrze tylko nie macie czasu się odezwać.
- Adka94
- Wylogowany
- gaworzenie
- joannap1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No jak zobaczyłam myjki to rozpromieniałam, one są po mojej siostrze, ale wypiorę i nic im nie dolega. Fajnie, że Wam też się podobają. A mają z 16-17 lat.
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Adka - to bardzo dziwne, cytologię miałam na samym początku ciąży robioną, krzywa cukrowa (fuj!), mocz kilkakrotnie, morfologia co chwilka,posiew z moczu 3 razy, posiew z pochwy 2 razy - w tym sprawdzali ew. obecność chlamydii, teraz mam zrobić morfologie Hbs i WR. Pytałaś się lekarza o badania?
A tak btw Anitka- mieszkałam w Krakowie pół roku
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny czy Was też tak krocze boli? No ja chodzić nie mogę i płakać mi się chce z bólu. Najgorzej jak usiądę to wstać nie mogę. Z Lenką nic takiego mi nie dolegało.
Przepraszam, że tak krótko, ale nawet na pisanie nie mam siły.
Pozdrawiam
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozwiesiłam pieluchy, są pogniecione, wiadomo, jak to po praniu, ale grubość naprawdę w porządku. Dobrze, że zajrzałam dzisiaj do tego Entliczka. No ale pieluch się nie prasuje, bo tracą chłonność, więc trudno, będzie Hanusia sikać w pogniecione, może się nie obrazi na mamę
Joanna - no Tobie to zaszaleli z badaniami. Ale to zależy, jak ciąża przebiega. Ja jeszcze muszę popatrzeć dokładnie, jakie mi tam badania zostały, bo mam rozpiskę i lekarka mi nie zleca, tylko mam sobie sprawdzać i robić. Umiarkowanie mi się to podoba, bo gapa jestem.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja na pepek nic nie kupuje z Julka tez nic nie stosowalam tylko zwyklym patyczniem do uszu mialam wycierac do sucha i szybko odpadl z tego co pamietam.
Linka w takim razie dobrze ze szybko zareagowali szkoda ze nie wyjda chlopcy na swieta ale i tak cudownie ze jestescie juz razem
ja dzis robilam porzadki u Julki w pokoju i brzuch mnie pobolewa i tak dolem jak na miesiaczke...mam nadzieje ze to nie synptom porodu
jutro wraca moja mama ciekawa jestem co pokupowala dzieciakom moim(ciuszki) ale je zobacze dopiero w swieta chyba pod choinka
u mnie w miescie sa 2 szpitale ale jakos do jednego z nich mam jakis uraz niby ma lepsze opinie ale nie lubie go po prostu a ten drugi jest teraz po remoncie wiec spoko tylko nie wiem czy zalapie sie na nowa porodowke bo maja ja oddac dopiero w styczniu.ale w salach sa lazienki a to bardzo wazne i przydatne.polozne na patologii bardzo fajne a na noworodkach to nie wiem
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Adka to naprawdę dziwne, zapytaj swojego gin dlaczego tak mało badań.
Dorciaition, mam tak, ale tylko czasami i przechodzi po kilku sekundach