- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
do do dokumentow to u mnie grupa krwi i gbs jest potrzebny mi wszpitalu gbs robili to wezme wypis bo sameo wyniku nie mam bo w spzitalu zostal a pozostale wyniki to u lekarza sa i nie dostaje do reki nigdy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Moniaaa dla nie to troche dziwne ze nie dostajesz wynikow... przeciez one sa dla Ciebie a lekarz powinien sobie to pytlko w swoja karte wpisac...
co do badan to ja na poczatku mialam robione wszystko co sie dalo.. i to w okolicy 12 tygodnia... pozniej tylko krew i mocz... no i teraz toxo, wymas, tarczyca. no i krew i mocz... co prawda 3 z tych badan musze zrobic sama na wlasna reke... no ale coz...
mam kolezanke ktora jest w 27 tygodniu i poza jednym moczem i jedna morfologia nie dostala jeszcze zadnych badac... teraz dopiero dostała na przecwciala... i w dodatku misi sama za to zaplacic... ehh dziwni sa co lekarza...
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Linka-gratuluje maluszkow.
Anis- ja zamowilam karpia w tym polskim sklepie na barack road,ciasto tez tam zamawialam.
Mialam dzisiaj usg, bo po sobocie jak pojechalam do szpitala to powiedzieli, ze na usg trzeba przyjsc w poniedzialek. Powiedzieli, ze wszystko jest wporzadku, nie ma sie czym martwic. A moj synek wazy 2774g.
- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Adka94
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

za to jestem już skonana jakbym nie wiem co robiła... ehh... a jutro rano zaś trzeba wstać... muszę zrobić te badania... niby mam jeszcze dużo czasu bo kolejna wizyta dopiero 9 stycznia... ale za chwile te święta, potem nowy rok i w ogóle... i nie wiem ile na wyniki bym czekała... a tak zrobię teraz i będę miała z głowy... i tak jak zaniosę wymaz jutro to wynik najwcześniej będę miała dopiero na czwartek...
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Anis
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Adka to dziwne że już wizyt nie masz, ja mam co tydzień...
Anitkade śliczne masz te myjki pierwszy raz takie widzę

Mnie tez bolało w kroczu że ledwo chodziłam ale ustało na jakieś 3 tyg. ale zaczynam czuć że znowu wraca jak wstaje z łózka lub jak siedziałam

Ja do szpitala mam na szczęście tylko 10 km

a teraz mam wizytę na czwartek i później moja gin idzie na urlop i muszę iść do jakiegoś zastępczego

W końcu dzisiaj spakowałam torbę więc mogę już spokojnie rodzić

<3b :*
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
co do sluzu to jak bylam w szpitalu mialam strasznie duzo takiego mega gestego powiedzialam ordynatorce to mowila ze dobrze i tyle wiec chyba nie ma powodow do zmartwien.
u nas tak z tymi badaniami jest ze jak na nfz sie idzie to z labolatorium przesylaja od razu do lekarza i tam zostaja jakbym chciala to moge sobie skserowac.ale sadze ze w szpitalu nie potrzebuja.najwazniejsza jest gr krwi i karta ciazy
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do śluzu - jak skończyłam brać te globulki na grzyby (fuj!) to nie mam ani kropelki, a wcześniej miałam masę białego, ale bezwonnego zupełnie i też się lekarka nie martwiła. Gdybym się nie uparła to bym sobie tego badania czystości nie zrobiła i bym chodziła z tym świństwem. No ale to dopiero dwa dni, zobaczymy, jak będzie dalej.
Bólu niewiele czuję, chociaż zastanawiam się, czy ja nie jestem jakaś znieczulona w ogóle, bo zapalenia śluzówek w ogóle nie czułam. Czasem mnie zaboli jak kopie albo się wygina, ale wtedy wiem, że to Hania. No i czasem cośtam ze strony przewodu pokarmowego, albo jelita, albo żołądek, ale to też wiem, że nie macica. Czasami mam wrażenie, że się napina, ale nieboleśnie i na krótko. Wtedy leżę albo biorę ciepły prysznic (no dobra, gorący jak licho, bo lubię).
Ja zaraz zwijam się na cały dzień, więc dopiero po południu ponadrabiam.
Jejciu, nie mogę się nadziwić, ze Linka już, Remiś i Domi być może też. Niesamowite zupełnie. A ja mam jeszcze ponad 4 tygodnie.
Dziewczyny w Anglii - ja mieszkałam w Irlandii w czasach, kiedy jeszcze nie było polskich sklepów i woziło się chleb, kiełbasę i słodycze z Polski, bo tamte były dla mnie wstrętne. Tata mi na urodziny przysłał dwie paczki ptasiego mleczka i najostatniejszą kosteczkę zeżarł mój mąż (wtedy chłopak), do tej pory mu tego nie wybaczyłam