BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 miesiąc temu #810817 przez joannap1991
Zuzanka przyszla na swiat silami natury o 16,45 :-) 3230 i 53 cm. 10/10 pkt :-)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #810833 przez Iciulinka
Joanna moje gratulacje!!! Ale księżniczka piękna!!! Widzę, że ma ciemne włoski :) po tatusiu czy mamusi? Dużo zdrowia dla Was dziewczyny!!!

11 lata 3 miesiąc temu #810845 przez Pipinka
Joannap GRATULACJE!!! Ale śliczniutka! Odpoczywajcie i nabierajcie sił !! :woohoo:

11 lata 3 miesiąc temu #810848 przez anitkade
Joanna, najserdeczniejsze gratulacje. Zdrówka dla Was obu i wychodźcie szybko. Nie wiesz, czy na Święta Was puszczą? Ale cudna jest maleńka, taka królewna piękna.
Monia - nic się nie bój, nie musi od pierwszego dnia być specjalistką od ssania. Absolutnie się nie denerwuj, a jak potrzebujesz pomocy położnych to się upominaj, niech sobie nie myślą, że za darmo kasę biorą. Życzę powodzenia i spokoju, spokoju, spokoju. Trzymaj się dzielnie kochana :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #810852 przez anitkade
Iciulinka, Tobie gratuluję obrony i że się uporałaś z tym przed porodem. Teraz już możesz myśleć tylko o dzidzi :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #810863 przez joannap1991

11 lata 3 miesiąc temu #810865 przez joannap1991
Wlosy po tatusiu czarne :-) dziekujje zA gratulacje :-* ja bylam lyzeczkowana bo nie wyszlo całe
mala byla owinieta wokol szyji i brzucha.prAWDOPODOBNIE W NIEDZIELE W DOMKU.

11 lata 3 miesiąc temu #810890 przez niteczka
Joannap1991-gratuluje coreczki,sliczna jest.
Iciulinka-gratuluje obrony.

11 lata 3 miesiąc temu #810903 przez ulcia78blondi
Joanna gratulacje! Zuzanka jest cudna! Dużo zdrówka dla Ciebie i Malutkiej. Ja po wizytach. Dużo by opisywać ale klikam z tel. Generalnie mam papiery przygotowane do cc. Malutka wazy ok 2600 wiec dobrze by było żeby coś podrosla. Skurcze mocne na ktg ale jeszcze muszą się bardziej uregulować. Chcieli mnie zostawić ale wyszłam bo torby nadal nie mam.jak coś to podjedzie.y, 30 min i jesteśmy w szpitalu. Skurcze albo jeszcze mocniej się rozkręca albo wycisza. Jeśli dotrwam do planowanej cc to w 39 tyg.. Jeśli nie to tylko rozkręci a mocno akcja porodowa i wtedy "pod noz". Oby nie na Święta. Pozostaje teraz czekać. Jestem potwornie obolala. Jutro mam przyjechać na ktg czy beda skurcze czy nie. Z torba jak stwierdziła p. doktor.

11 lata 3 miesiąc temu #810909 przez krecia88
Joannap serdeczne gratulacje! Malutka sliczna :-)

A ja mam pytanie do doswiadczonych mam lub tych z Was ktore sa bardziej w temacie dzieci niz ja.

1) czy przy zmianie piekuszki uzywacie za kazdym razem pudru czy tylko w momencie jakiegos odparzenia, otarcia,itp.?

2) jaka macie kolejnosc wieczorem: kąpiel - karmienie - pieluszka czy karmienie - kąpiel - pieluszka?

Wiem ze dla części z Was to są oczywiste rzeczy, ale ja jestem calkiem zielona... :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #810915 przez Dagnes
Joannap gratulacje ogromne! Dzidzia sliczna :) Odpoczywajcie i nabierajcie sil.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #810916 przez Anitulka
Joanna, gratulacje wieeelkie! Dużo zdrowka dziewczyny? :kiss:malutka przesłodziuchna :) no i juz w komplecie na święta super ;)

Ulcia, trzymam kciuki, żebyś już sie tak bidulko nie meczyla, żeby skurcze sie wyciszyly :) to masz już konkretny dzień wyznaczony na tą cesarke?

Iciulinka, gratuluje piateczki :) podziwiam, ja miałam wczesniej zaliczyć sesje i sie nie zmobilizowałam a co dopiero obrona ;)

11 lata 3 miesiąc temu #810936 przez Dorciaition
Joanna Zuzka jest przepiękna! Wielkie gratulacje i duzo zdrowka dla Was :kiss:

Jej juz tyle z nas ma dzieciatka. Ale powiem Wam ze czuje ze tez w tym roku urodze. Boli mnie brzuch jak na okres, nie dobrze nu, biegunka, brzucha twardy jak skala.

Krecia Kochana jeśli o mnie chodzi, to przy Lence calkiem na poczatku smarowalam dupcie za kazdym razem. Pudru u dziewczynek podobno sie nie uzywa.

A wieczory- kąpiel, pieluszka, jedzenie, spanie. Zeby juz z pełnym brzuszkiem nią nie ruszać tak mocno zeby nie ulala czy zwymiotowala.

Buziaki

Alanek[*] :(

11 lata 3 miesiąc temu #810949 przez mokka
Joanna GRATULACJE!!!!!
Ale to szybko idzie z tymi porodami teraz :)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 3 miesiąc temu #810952 przez motylek19
Joannap JAKA PIĘKNA MISIA! GRATULUJE I DUZO ZDROWIA!! :*

No to dziewczyny mamy już 6bobaskow: Remisleos, Domi, Monia, Linka, Joannap. :) która nastepna? Ulcia? :)

Podłączam się do pytania Kreci ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka