BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 miesiąc temu #811214 przez Anis
halo halo jestem niteczka wzielam sie powoli za gotowanie swiateczne bo tak na ostatnia chwile nie dam rady wszystkiego na raz. :) wczoraj dziewczyny bylam u kosmetyczki poprawic swoja urode powiem wam ze jak na te ostatatnie dni przed wspaniale wplywa na kobiete mimo ze bolal mnie bardzo ten zab i bylam opuchnieta wyszlam z usmiechem na twarzy ;) dzis bylismy na imprezie urodzinowej mojego meza chrzesniaka;) objadlam sie jak tylko moglam hehe;) teraz zaciskam nozki do swiat;) mam nadzieje ze wytrwam :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #811249 przez pysiaczek19918
Krecia ja sie zalatwiam 1-2 razy ale ciagle mi jezdzi w brzuchu mdli mnie i za bardzo apetytu nie mam. Mowilam poloznej to powiedziala wlasnie tak jak ty ze to nie biegunka jak tylko tyle sie zalatwiam

11 lata 3 miesiąc temu #811252 przez kociaczek1610
Monia dzieki za odpowiedz :) milej niedzieli zycze wszystkim mamuskom:) :kiss: :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #811272 przez niteczka
Witam mamusie!
Zeby to szlak. Napisalam post wczesniej I myslalam, ze jest dodany a tu dupa blade. Co za dzien. U mnie tragedia. Przeziebiona jestem na maksa. Z nosa sie leje, gardlo boli, a na dodatek nie moge przelykac sliny. Masakra jakas. Wszystko mnie boli, a w nocy jeszcze wymiotowalam. Tragedia poprostu. Czuje sie taka wyrzuta I wypluta.

11 lata 3 miesiąc temu #811281 przez gaguka
Joanna gratulacje! Zuzka śliczna :)
Ja mam nadzieje, że jednak dotrwam do stycznia (choc miałam być jedną z pierwszych :D), skurcze mam, ale nie zwiększaja rozwarcia wiec leze i mam nadzieje dotrwac jak najdłużej :)

11 lata 3 miesiąc temu #811294 przez Zanka1989
Hej Kobietki... ja spędziłam "cudowny" weekend na patologii - myślałam, że sączą mi się wody, ale to był fałszywy alarm. Jesteśmy w domu - jak na razie w dwupaku. Zabieram się za czytanie zaległych postów.

11 lata 3 miesiąc temu #811311 przez Asia18
Dziewczyny czy któraś z was też ma takie zawroty głowy ? normalnie jak bym zemdleć miała nie mogę siedzieć, leżeć nic cały czas tak mi się kręci w głowie że nie mogę wytrzymać :angry: :( do tego muli mnie strasznie ;/... czuje się gorzej niż na początku ciąży ;/ :angry:

<3b :*

11 lata 3 miesiąc temu #811314 przez MoNiaaa
Ja dzis tez okropnie sie czuje cala noc mialam dreszcze i tak mnie miesnie bolaly myslalam ze umre ale to chyba od piersi bo pokarm naplywa albo w domu mnie rozlozy
Nie wiem czy wam mowilam ale Zuzi zoltaczka wyszla i lezy na macie wygrzewajacej juz sie nawet wystraszylam bo pol dnia nie jadla tylko spala. Pozniej butla ja karmilam moim mlekiem i jej zalecialo i tez mam schize dawac jej z butelki tym bardziej ze. W tej macie ciezko ja karmic.ale jutro w koncu do domku to najwazniejsze;)

http

]

11 lata 3 miesiąc temu #811318 przez mokka
też się strasznie czuję dziś. W nocy miałam bolesne skurcze i źle spałam. Też mnie tak muli i co chwila robi mi się słabo. Jakieś skoki ciśnienia chyba czy coś. Jak postoję to aż czuję w stopach takie mrowienie nieprzyjemne.

Monia, mam nadzieję, że do jutra jej przejdzie i Was wypuszczą bez problemu.

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 3 miesiąc temu #811346 przez mirka26
ja też tak mam już od wtorku że robi mi się czarno w oczach i lecę ale mi od ciśnienia bo wtedy mam 100/60 wszystko mnie boli a zgaga nie daje żyć śmieję się że mam objawy jak na początku ciąży a tu już końcówka. no to nam się grudnióweczki porobiły hi hi ciekawe czy dam rady wytzymać do stycznia

11 lata 3 miesiąc temu #811354 przez mokka
Mirka, ja mam normalne ciśnienie 100/60 ;) lekarza za każdym razem musze uspokajac że się dobrze czuje tylko po prostu tak już mam i tyle :) zastanawiam się do ilu mi spada skoro mi sie słabo robi ;)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 3 miesiąc temu #811376 przez Anitulka
Czesc Kobietki :)
Mam idiotyczne pytanie, ale tak mnie to zastanawia... Co sie dzieje z moimi ciuchami jak juz do porodu przebiore sie w ta boska szpitalna koszulke? Albo z moja torebka? dadza to mojemu w., wydadza jak bede wychodzic ze szpitala czy co?

11 lata 3 miesiąc temu #811507 przez Adka94
Czesc dziewczyny

Powiem wam ze chyba nie wytrwam do stycznia dzis mi wyszla taka duza ilosc juz czopu brzuch mnie boli chociaz bralam nospe boje sie bo moj wraca dopiero na swieta jestem z tym wszystkim sama co jak nie zdarzy. Nie wiem co robic

11 lata 3 miesiąc temu #811526 przez nati.olsztyn
Przepraszam, ze się wtrace... podczytuje Was i kibicuje wszystkim bliskim porodu, rodzącym oraz tym świeżo ubezpieczonym Mamusiom:-) Jestem czerwcówką 2012 (mamy Synka) i czekam na majowa 2014 80% coreczkę:-)
Adka Mi w pierwszej ciąży czop odszedł długo przed porodem. A jeśli chodzi o ból to jeśli są to skurcze to koniecznie kontroluj ich częstotliwość. Póki bie są regularne to raczej jeszcze nie czas:-) Święta już lada moment więc trzymam kciuki by Twoje Maleństwo jeszcze trochę poczekalo:-)

11 lata 3 miesiąc temu #811528 przez Adka94
Dzieki nati i gratuluje maluszkow.
Tak tylko mi ten czop odchodzi juz od kilku dni tylko wczesniej mniejsze ilosci a dzis taki wiekszy.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka