BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 6 miesiąc temu #677899 przez kociaczek1610
eh cos mi nie poszlo;/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #677903 przez MoNiaaa
dziewczyny zrobcie suwaczek na tym forum po wpisaniu wsyztskich danych dajecie dalej i pokazuje sie wam jak bedzie wygladal suwaczek a pod spodem macie takie tabelki z linkami kopiujecie 1 link i pozniej wchodzicie w profil(obok ikonki z wasza nazwa) pozniej po lewej stronie dajecie moj profil i zjerzdzacie na sam dol strony jest taka tabelka a obok pisze podpis i tam wklejacie ten link

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #677913 przez mirka26

11 lata 6 miesiąc temu #677920 przez kociaczek1610
udalo ci sie :)

11 lata 6 miesiąc temu #677924 przez MoNiaaa
mirka ty masz a kociaczek cos zlego wkleilas :unsure:

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #677936 przez kociaczek1610
chyba jestem za glupia do tego :( :( :(

11 lata 6 miesiąc temu #677971 przez anitkade
Ech, ja jestem jakby cały czas syta a jednocześnie coś bym zjadła. Jakoś mnie to męczy i nie mam czegoś, na co miałabym ogromną ochotę, może poza pierogami z truskawkami, które mojakoleżanka je codziennie w pracy i mi smaka robi. Chociaż teraz jak o tym myślę, to jakoś mnie odrzuca... Sama nie wiem, co to będzie z tym moim jedzeniem.

Kociaczek nie poddawaj się. Tak jak MoNia pisze - zrób suwaczek po kolei wg instrukcji, pojawią Ci się trzy kody - ten pierwszy z góry (kod dla stron z obługą UBBCode) zaznaczasz cały i kopiujesz. Potem wchodzisz w swój profil i w miejscu ustawienia podpisu wklejasz kod i na dole jest przycisk wyślij, który naciskasz i viola! Popatrz jeszcze, a może przyszły tatuś Ci pomoże? Fajna sprawa ten suwaczek.

11 lata 6 miesiąc temu #678010 przez Dorciaition
Kobitki co do płci to u mnie było tak, że z Alankiem to już w 13 tc gin powiedział, że chłopak. Nie był do końca pewny, ale tak mu się wydawało ;)

Z Lenią w 20 tc dopiero się dowiedziałam.

Usg 3D z Alankiem było piękne, widoczne, no rewelacyjne, a z Lenią to prawie nic nie było widać:.

Ja się objadłam kwaśnymi żelkami i chyba zmykam spać.

Anitkade to faktycznie dziwnie masz z tym jedzeniem ;)

Kociaczek trzymam kciuki za suwaczek :)

Alanek[*] :(

11 lata 6 miesiąc temu #678014 przez DoMI*
Czesc Kobity
ja wrociałam z DE mam umowe i jest tylko na zastepstwo wiec nic z tego nie bedzie jeszcze jak dzis byłam po umowe mowiła do mnie ab ym sie spieła w robocie bo duzo roboty jest i trzeba byc na wysokich obrotach !..cos czuje ze jak powiem to zwolnia mnie a niechce isc na nocki.

czuje sie tak jak wy boli mnie czasem mniej czasem wiecej zaniedługo zaczniemy 3 miesiac i sie juz ciesze !..
jest mozliwosc ze wyjedziemy do DE na stałe jesli tu bedzie ciezko.
jak tam wasze maleństwa? macie jakies zdiecia z USG?
ja mam wizyte 17 dopiero.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #678198 przez mirka26
no musiałam wczoraj uciekać bo dużo bo zrobienia było a wieczorem tak mnie zęby zaczęły boleć że myślałam że nie wytrzymam.no i chyba będzie chłopak... przy Kevinie miałam to samo, :)

11 lata 6 miesiąc temu #678203 przez anitkade
DoMi - mieliście wczoraj rocznicę!!! Gratulacje :) Mam nadzieję, że świętowaliście i miło Wam minął dzień :)
Może szukaj innej pracy? A nuż się coś znajdzie? W każdym razie trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło jak najlepiej. Na pewno sobie poradzicie.
Mirka, a co Ty mówisz o zębach? Wszystkie naraz bolą? Pierwszy raz słyszę, że to zapowiada chłopczyka. Człowiek to się ciągle uczy :). Ja już nie mogę się doczekać, aż się zaczniemy wszystkie dowiadywać, jaka płeć :)

11 lata 6 miesiąc temu #678259 przez DoMI*
Anitkade_ jak sie czujesz?
dziekuje za gratki :) na fejsie mam zdiecie z tortem w kaształcie serca zrobilismy se rocznice troche szybciej.
ja niemoge sie doczekac zobaczyc mojej kruszynki jak wyglada juz. i czy ma sie dobrze

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #678291 przez anitkade
DoMi, ja się czuję w zasadzie ok. Trochę z jedzeniem dziwnie, bo czuję się cały czas syta, taka napchana wręcz,a jednocześnie chce mi się jeść. I nie wiem, na co mam smaka. I czasami mnie brzuch zaboli, ale przelotnie. I spać mi się chce ostatnio. Zawsze byłam śpiochem, ale teraz to przegięcie :)
A Ty jak? Spokojniejsza jesteś? Mdłości nie dokuczają?
Ja mam dopiero wizytę na 24, a usg na 4 lipca, więc jeszcze muszę poczekać. Ciągle zapominam mojego zdjęcia wrzucić. Ale ono niezbyt ciekawie wygląda, niewiele widać.

11 lata 6 miesiąc temu #678297 przez DoMI*
no ja tez sypiam wile.. i ile sie da. mdłości mam bardzo zadko ale jak jestem głodna to zara 2 krakersy i problem z głowy :)
spokojna jestem ale teraz duzo na głowie z załatwianiem wszystkiego. slub,papiery,no i niewiemy czy wyjazd sie szykuje. narazie nie panikuje ani niesteresuje sie. ale jutro powiem w pracy o ciazy. wiec bedzie sie działo.
ja tez czuje sie syta,i taka pełna.i mam bole i ciagnie i kłuje
a sie zdziwiłam oststnio na wizycie bo zrobiłam te badania co wy ale kompletnie za darmo. i sie mile zaskoczyłam.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #678346 przez MoNiaaa
obieczlam fotki usg wiec wklejam :)

http

]
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka