- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- emilka1103
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jestem ciekawa jak tam mój Maluszek, ale niestety wizyta dopiero 1 lipca. Mam do Was pytanko, co ile macie wizyty?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- majsun
- Wylogowany
- gaworzenie
- majsun
- Wylogowany
- gaworzenie
- Dominiczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
W następnym tygodniu pojadę z partnerem porobić badania, bo sama boję się iść na czczo do Diagnostyki...
Nie wiem jak to będzie później...
Ja chodzę w rozpiętych spodniach cały czas. Jak ugniatają mi brzuch to jest mi bardziej niedobrze.. Mam patent na gumkę do włosów, dlatego nie lecą.
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Tez zauwazylam że schudlam około 2,5-3kg. Mdlości mam juz niewielkie i strasznie mnie ciągnie na słodkie i myślałam że bardzo prztyje, a tu taka niespodzianka Chociaz niedługo pewnie waga ruszy jak szalona.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
na szczescie na kazdej wizycie mam usg nastepne dopiero 28 czerwca juz sie nie moge doczekac pewnie juz bedzie wszystko pieknie widac
moja waga neistety poszla do przodu o 3kg to napewno i brzuch tez juz mam widoczny jakbym ubierala obcisle bluzki to napewno kazdy by zauwazyl ale narazie staram sie w luzniejszych chodzic bo nei chce zeby w pracy wszyscy widzieli
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niebyli zachwyceni ale niekrzyczeli.
dopiero pozniej bede wiedziec co ze mna sie stanie ...
ja niemam juz prawie wogole mdłości.moze czasem jak głodna albo rano ale bardzo małe.
moj brzusio juz widac. co sama nieumiem sie nadziwic ze juz go widac dzis byłam u gina po zaswiadczenie do pracy bo potrzeboja aby grafik zmienic. no i zrobił usgi moja kruszynka ma
juz 2 cm.... hehehhe i tylko tyle mi powiedział zdiec mi wogole nie daje niewiem czemu.
ale strasznie mnie brzuch boli i tam na dole tez czasem siedziec nie moge. pocieszcie mnie ze rosnie i dlateho /...
?
- majsun
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do pracy - współczuję , ale pamiętaj, że najważniejsza jest dzidzia. Poza tym być może będzie jeszcze wszystko dobrze i twój pracodawca okaże się dobrym człowiekiem. tak naprawdę dając Ci zwykłą umowę do końca ciąży nic nie tracą - nie muszą trzymać miejsca pracy po macierzyńskim, a jedynie teraz - do porodu. A gdy idziesz na zwolnienie, to po 33 dniach ZUS przejmuje wszystko i pracodawca nie ponosi kosztów. Tak niewiele trzeba, byś miała zabezpieczenia na ciążę i macierzyński...ech nie wiem czemu niektórzy pracodawcy robią problemy...
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- Kasica
- Wylogowany
- gaworzenie
- Chcę słuchać śmiechu mej Kruszynki :)
Mam taką radę na mdłości, którą polecił mi mój ginekolog bo żadne jedzenie herbatników po przebudzeniu zaraz jeszcze w łóżku czy picie wody z cytryna nic mi nie pomagało. Tajemnica tkwiła w tym, że najpierw zjadałam owoc banan, jabłko, gruszkę, brzoskwinię, a dopiero po półgodziny lub godzinie zjadałam normalne śniadanie i nie było mdłości i wymiotów u mnie...
Może się u którejś z Was sprawdzi
Pozdrawiam styczniówka 2013
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiem ze duzoo zalezy od praco dawcy ale moj jest za granica i jest tylko biuri tu i kierowniczka.. ale czekaja na telefon od prawnika.
bo pani z biora powiedziała ze jeszcze takiego przypadku jak ja niemieli ;/ jak duze sa wsze malejstwa??
ja mam czesto bu dzis musiałam isc po zaswiadczenie do pracy a tak bym miała 17 ale 17 znowu ide aby zrobił mi cytologie
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A co do ubrań to ostatnio mi mąż powiedział, że bez sensu się ubieram w takie wory pokutne i ładnie wyglądam w dopasowanych rzeczach, szczególnie jak mi tak biust urósł. No i kupiliśmy parę topów dopasowanych i powiem Wam, że widać troszkę brzuszek, ale jakoś bardzo się nie przejmuję. Liczę, że nikt nie patrzy. Ale moje przyjacióły, którym powiedziałam, zauważyły, że już urósł Nie wiem, czy to już się rozciąga macica tak bardzo, czy wzdęcia, czy po prostu przytyłam, zatrzymałam wodę w organizmie itd.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak stoje w majciach to widac bandziocha nawet jak wciagne powietrze to widac..
ja czesem czuje sie jak grubas.. a mi ukochany mowi ze to dzidzia a nie tluzcz
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*