BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 6 miesiąc temu #677637 przez MoNiaaa
majsun to supoer i duza fasolka :)

moj M tez mi mowil ze mi piersi urosly choc ja nie widze tego bardziej czuje :blink:

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #677648 przez mirka26
a ja już mam E i boję się co będzie dalej :laugh: majsun to będziemy razem z MoNiaaa i Tobą w trójkę w tym samym czasie leżeć i się cieszyć :woohoo:

11 lata 6 miesiąc temu #677673 przez Dorciaition
Hej Dziewczyny.

Znowu produkujecie :)

Monia nie przejmuj się, że mdłości nie ma, tylko sie ciesz :) Ja też sie dzisiaj jakoś lepiej czuję.

Majsun ale masz już dużą fasolinkę. Super. Oby tylko te mdłości szybko przeszły.

Co do piersi to mnie bolą i pewnie rosną, nad czym ubolewam, bo i tak mam już spore ;)

Pozdrawiam :kiss:

Alanek[*] :(

11 lata 6 miesiąc temu #677693 przez anitkade
Eee, marudzicie dziewczyny, piersi w ciąży są piękne! Panowie pewnie nie posiadają się z radości. Ja widzę, że dużo mi urosły i bardzo się cieszę, ale ja miałam zawsze powiedzmy średnie, bez szału. A teraz się mąż nie może nacieszyć :)

11 lata 6 miesiąc temu #677697 przez MoNiaaa
oj faceci to napewno sie ciesza z takiego stau rzeczy :) mnie bola ale tylko wieczorem jak stanik sciagne albo wchodze szybko po schodach a tak to mi nie przeszkadzaja :P

wlasnie wcinam truskawki z cokrem :)

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #677719 przez anitkade
Mnie bolą czasami, też jak zdejmę biustonosz albo przy nacisku - wiadomo. Ale tak w ciągu dnia to nawet nie.
Wczoraj jadłam galaretkę z truskawkami z domową bita śmietaną - o rany, jakie to było przepyszne. Zapomniałam jak uwielbiam bitą śmietanę z truskawkami. Chyba sobie zrobię, ale najpierw muszę zjeść 2 kg moreli, które mi mąż zafundował (a mówiłam - kup pół kilo, żeby nie było za dużo :P )
W ogóle przyszedł mi smak na cukinię faszerowaną wątróbką i chyba sobie zrobię, chociaż mam jeszcze leczo w słoiczku do zjedzenia. Ale cukinia to warzywo, można jeść na noc, prawda? ;) A najwyżej będzie na jutro do pracy.

11 lata 6 miesiąc temu #677721 przez mirka26
mój M zadowolony ale puki co lekki dotyk boli,a co do jedzenia to owoce rano południe i wieczorem mogłabym cały czas a wcześniej jakoś nie przepadałam :) i jakoś ostatnio gdzie nie spocznę to śpie i podobno marudzę choć ja tego nie zauważam :laugh: wy też tak macie?

11 lata 6 miesiąc temu #677741 przez MoNiaaa
anitka podeslij mi to leczo!!!

ja za watrubka nie przepadam ...

chodzi cos za mna ale sama nei wiem co truskawki chyba mi sfermentowaly po drodze do pracy bno dziwnie smakuja :angry:

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #677767 przez Dominiczka
uważaj na wątróbkę...

11 lata 6 miesiąc temu #677769 przez MoNiaaa
TEZ SLYSZALAM ROZNE OPINIE O WATROIBCE W CIAZY ALE NIE CHCIALAM NIKOGO STRASZYC

dziewczyny co jadacie na kolacje? ja juz sama nie wiem ? kanapki mi nie wchodza po budyniu wczoraj bylo mi niedobrze i co tu jesc????
takw ogole chodzi za mna pizza hawajska ale odpedzam poki co ta zachcianke :huh:

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #677794 przez anitkade
Mnie lekarka doradziła wątróbkę, tlyko żeby była dobrze wysmażona. Ma dużo żelaza. Dzisiaj niestety nie dałam rady iść na zakupy, bo brzuch mnie bolał w drodze do domu, także tylko leczo :) Ale cukinia z wątróbką na pewno też będzie. Ja rzadko jem kolacje, a jesli już to owoce świeże albo suszone. A czasami wsunę puszczę sardynek i dzisiaj tak będzie (też żelazo).

11 lata 6 miesiąc temu #677805 przez Dorciaition
O jedzeniu widze he he

Za mna chodzil kebab, wczoraj maz mnie zabral i byl tak ohydny ze m sie odechcialo. Ten mam faze na nalesniki no i dzis w koncu zrobilam kopytka. Czekam na malza i bedziemy wsuwac. A tak to nie wiem na co mne bierze. Aa wczoraj musialam zjesc pistacje no i tez nektarynki ;) Ogólnie mam jazdy z jedzeniem, ale widze ze nie jestem sama ;) ;)

Alanek[*] :(

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #677808 przez mokka
kulinarne szaleństwo normalnie :) ja mam za to straszne smaki na slodkie. Kanapki z nutellą, pomadki itd. ostatnio robilam sernik i nalesniki z serem i bita smietana i owocami . Pan Mąż niestety nie jest zachwycony bo tęskni za mięsem do ktorego ja mam aktualnie straszna niechęć.

Dziewczyny, wiecie może jaka jest szansa na rozpoznanie płci w 13 tygodniu???? Mój lekarz mówił że plec to dopiero w 20 mozna rozpoznac, ale tak poszperalam w necie i wyczytałam że wczesniej też sie da. Tylko w ilu przypadkach tak jest?

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 6 miesiąc temu #677809 przez MoNiaaa
nektarynki bardzo lubie ale jeszcze nie wszedzie mozna kupic po za tym o tak na dokladke a ja poczebuje cos konkretnego i tresciwego :P masakra z tym jedzeniem bo by sie zjado ale nie wiadomo co :unsure:

tez niedawno jadlam kebaba ale ze sprawdzonego zrodla i byl pycha!!

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #677834 przez mirka26
no to teraz wszystkie na kebaba :) najlepsze jest to że jeden dzień mam ochotę a na drugi dziń mnie odrzuca od tego

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka