- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asia Oliwka super - śliczna dziewczynka!
Anitkade trzymam kciuki żeby wyniki były ok!
U nas dziś piękna pogoda, chcę jak najwięcej czasu spędzić z malutką na dworze - niech się dotlenia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Kurcze ja sie martwie i ciagle kazda kupke ogladam. Odstawilam nabial, ale podobno efekty widac dopiero po 1-2 tygodniach. Mam nadzieje ze wkoncu sie unormuje jakos..
Moja jula tez spi w lozeczku, choc zasypia w roznych miejscach na szczescie.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A dzisiaj rano jeszcze mi Hania ulała przy jedzeniu. Dosłownie puściła cycka i ulała. Teraz leży i zawodzi znowu, biedulinka.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Igorek maly przystojniaczek elegancko
zuzia tez juz sie coraz wiecej zajmie ale najlepiej jak ktos jest obok i zagaduje no i rece i tak kroluja
anitka z tym zlapaniem moczu to niezle zawody ja tez nie moglam uzbierac:P dobrze ze przyjmuja taki male ilosci daj znac co tam wyjdzie
u nas piekna pogoda 21 st w sloncu ale wiatr jest
- joannap1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Chlopakowi latwiej woreczek zalozyc;)
Krecia Anitka dobrze mowi.wedlin sklepowych i parowek tez nie mozna k maja laktoze.wolowiny i cieleciny tez nie.no i zadnych ciastek.
Ja wczoraj pieklam babeczki do ktorych dodalam pol szklanko mleka.wzielam gryza na probe i dzis 6 krostek na buzi przy uszach.ach wiec nadal bez nabialu.
U nas Leos cos sie poprzestawial .od kilku dni masakra.w nocy je co 2,5 godziny i od 4.30 nie spi.usypia o 7.30 i tak do 13 z przerwami na cyca.i pozniej znowu od 15.30 do 17.00. Robowaln dzis go nawet wybudzac ale nie szlo.nie spal 3 minut ktore przeplakal bo i tak cwiczyc musielismy i spi dalej.i co ja mam zrobic
- joannap1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
kurcze dziewczyny zastanawiam się jakie ciasta na chrzest.. i nie mam kompletnie bladego pojęcia!! doradzcie coś!!
ogólnie do chrztu zostało nam równy miesiąc a ja jestem ze wszystkim w du**e... masakra...
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Kasiek my też chrzcimy za miesiąc i też jeszcze mam mase rzeczy do zalatwienia - jedynie lokal zarezerwowany ale menu itp dopiero tydzien przed bedziemy wybierac bo nie chrzcimy we Wrocławiu tylko w moim rodzinnym miescie (Puławy) i jedziemy tam dopiero 12.04, musimy jeszcze zgode na chrzest w innej parafi mieć :/ Dziewczyny, a w jakich sklepach szukacie sukieneczki na chrzest? Nie chcę przez internet zamawiać, bo wolę zobaczyć na żywo (rozmiar rozmiarowi nierówny i boję się, że zamówię i nie będzie pasować).
Anitka jak tam wyniki moczu Hani?
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna - zleciało faktycznie. Niebawem i nam stuknie 3 miesiące. A pamiętam jak wczoraj, jak odliczałyśmy, ile jeszcze zostało. Zuzia jest przecudna, oczy ma zabójcze, będzie łamać serca jak nic.
Dziewczyny chrzczące - miłych przygotowań i nie dajcie się zwariować. Ja nawet nie wiem, kiedy zrobimy. Nic się nie załatwia na razie.
Remiś, co do spania - ja nieraz Hanię przetrzymywałam przed kąpielą, ale tylko było gorzej. Zasypiała, ale na 10-20 minut. Za to nie zajmuję się nią nocą. Przewinę nakarmię odbeknę i odkładam. Ewentualnie wciskam smoka zza głowy, żeby mnie nie widziała. Zasypia długo, nieraz do 22.00 lub 23.00 (i tak krócej niż kiedyś), ale po nocnych pobudkach śpi ładnie. Za to ostatnio w dzień zasypia z wielkim trudem. Zmęczona, ryczy, ale nie chce zasnąć. Nie umie się wyciszyć. No i coś jej dolega ewidentnie. Nieraz tak żałośnie płacze, tak widać, że cierpi. Nieraz też wrzeszczy i strasznie kopie. Ale nie podkurcza nóg tylko kopie jak dzika na zmianę. A czasami też podkurcza, ale wtedy nie drze się tak, tylko koncentruje. A co do mleka - dzisiaj wypatrzyłam mleko ryżowe. Aż prawie kupiłam, ale odłożyłam, a teraz żałuję, bo drugi raz nie pójdę, a miałabym ochotę nawet. I jest też mąka gryczana, ale 7zł za taki mały woreczek, może 250g tam jest... Nie wiem, o co chodzi. Gryka przecież nie jest jakąś egzotyczną rośliną, kasza jest tania. No nic, na razie nie piekę i w ogóle nie cuduję. Jestem na ścisłej diecie bezmlecznej do soboty. A od soboty na bezglutenowej. Czy chleba nie będę jadła, bo i tak nic innego nie jem.
Zabawna rzecz mi się przytrafiła dziś (no dobra, ani nie mnie, ani zabawna) - otóż moja spacerowa koleżanka złapała gumę, bo gwóźdź był na chodniku i poszłyśmy do serwisu ogumienia i zrobili jej to od ręki za 5 zł. Ale śmiała się, że takiego klienta chyba jeszcze nie mieli Fajne to było. I taki miły pan był tam.
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moja Lenusia znów na kilka dni wylądowała w szpitalu (biegunka come back). Na szczęście jesteśmy już w domku i malutka dochodzi do siebie. Niestety 6 tygodniowy pobyt w szpitalu bardzo się na niej odbił. Nie zostanie z nikim innym tylko ze mną. Wpada w histerię gdy babcia próbuje ją ponosić na rękach, ale powolutku próbujemy ją przekupić.
My noce mamy super spokojne. Lenka dostaje butlę ok. 20.30 i wstaje ok. 6-7, więc nie mam co narzekać
Mam do Was pytanko - czy zdarzyło się Wam, że dzieciaczki płaczą przed zrobieniem siku? U nas tak niestety jest, robiliśmy już USG, 2 razy badaliśmy mocz i wszystko w normie.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Szkoda tej Hani.ale tak jk myslalam mocz czysty.przewazni jedt przy tym temperatura.ja nadal obstawiam lekkie kolki u Was.sprobuj ten sab simplex
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Kasiek, Igorek orzystojnuacha jak sie patrzy
Anitka, czyli nadal bidulko nie wiesz co dolega Hani. Tez bym obstawiala jednak kolke, moze nie jest typowa (Pola to taki wrzask robila jakbysmy ja ze skory obdzuerali i muala wsztstkie typowe objawy), ale jednak... spróbuj tych kropelek co remis poleca, my nawet je kupilismy ale nigdy nie uzylismy bo na szczęście wszystko przeszlo.
Zanka, biedna twoja Lenka duzo zdowka zycze i powodzenia w przekupstwie
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4