- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

Monia -- Zuzia i Julka baaardzo podobne (gdybys wstawila zdjecie Julki to by nie podpadlo hihi
kurcze Filip dzis marudny ;/ to chyba na ta pogode
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anitka ja tez chwilami nie wiem o co Filipowi chodzi ryczy chociaz ma sucho jest wyspany i najedzony... czasem sie wkurzam i zostawiam go na dwie min takego ryczacego potem dam mu smoczka i juz jest dobrze . ale dziecko musi troche poplakac

Filip jeszcze ani razu nie plakal lezkami .
motylek biedulko ty . mam nadzieje ze szybko ci przejdzie.nie wiem co to za bol ale naprawde z calego serduszka zycze ci by przeszlo
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Anitka, jeszcze troche i na pewno bedzie dużo lepiej. Pola placze zawsze jak jej cos nie pasuje: glodna, mokro, znudzona, chce do taty albo na rączki. A ja spawdzam co sie da i latam jak wariatka-do karuzeli, zabawek, robie miny, a na koniec raczki i rundka po pokoju. Niestety sama soba sie nie zajmuje wiec jest bardzo absorbujaca, ale sie pocieszam ze jeszcze troche i zacznie sie interesowac czyms poza chodzeniem po pokoju

Kociaczek, u nas lezka poleciala tulko raz i to z jednego oczka... i sie zaczelam martwic czy wszystko ok. Ale moze nasze dzieci po prostu te placzki wymuszaja i dlatego bezlzowe... sama nie wiem czy to dobrze czy zle

Motylek, duuuzo zdrowia zycze i bardzo ci współczuję

- emilka1103
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Co do snu to Hania jak zasypia okolo 18.30 na noc to spi do 1-2. Ale pozniej 5-6 juz po spaniu. Ogolnie to coraz wiecej polezy sobie sama i ja moge cos zrobic.
My chrzciny robimy w poniedziałek wielkanocny i robimy w lokalu. Bedzie 23 osoby i 2 malutkich dzieci. Nasza Hanulka i coreczka siostey mojego Adriana.
- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

zdjecia Dzieciaczków Śliczne

Moja Oliwcia w pon szczepiona była na pneumokoki i rota wirusy a za tydzień szczepienie domięśniowe ma ... w końcu jest już zdrowa (Wcześniej miala bakterie w moczu i leżałyśmy 2 tyg w szpitalu i mała przez 2 tyg brała antybiotyk

to moja mała księżniczka

<3b :*
- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
<3b :*
- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
jej ależ masz laleczke i jaki piękny uśmiech :-D
ogólnie wiem że to co zaraz powiem jest straSznie głupie i pomyślicie pewnie że jakąś inna jestem ale strasznie wam zazdroszczę tych córeczek! ja tak bardzo chciałam mieć córeczkę.. chciałam żeby Igor był Mają, no ale nic... mam cudownego syna! i ważne że zdrowy.
choć cień nadzieji pojawił się na porodówce bo pani która monitorowala moje serducho i cisnienie pytala się czy jestem pewną że to chłopak :-D bo tyle ile ona pracuje (nie wiem naprawdę ile :-P ) tak było przy porodzie tylko jednego chłopca.. i mówi że u niej zawsze rodzą się dziewczynki... no ale jak już wyjęli małego i jeszcze mi go nie pokazali ale już widziałam jajka no to ten cień nadzieji się schował no ale i tak byłam najszczęśliwsza kobieta na ziemi!! i był te znaczy dalej jest to dla mnie bud że taka żywa istota żyła sobie u mnie w brzuszku, nie potrafię już teraz tego Sobie wyobrazić..
ta moja cudna istotka właśnie zjadła butle i teraz tylko czekam aż odbije

co do spania no to mój maluszek od urodzenia śpi i zasypia sam w łożeczku. nie ważne czy to dzień czy noc. my przeważnie mamy tylko jedną pobudke w nocy. między 1 a 3 a potem ok 5-7

no i pokaże wam mojego eleganta

no nic dziecię me ponownie śpi, ja kończę ssac cholineksa bo gardło mi normalnie chyba zaraz odpadnie no i też uciekam dalej spać...
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Asia, Kasiek, slodkie dzieciaczki.
Asia mój Dawid śpi z nami ciągle. Jak przestawilas mała na spanie w łóżeczku?
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

Kasiu Igorek jakie ma pyzy

wracaj do zdrowka kochana
co do spania to Filip tez od poczatku spi w lozeczku i tez sam zasypia w lozku spal razem z nami moze z godzine

wogole przyzwyczail sie zasypiac z pielucha. najlepiej zeby lezala mu na buzce:) wtedy sie wtula i spi

a jeszcze co do plci to bylam nastawiona mocno na chlopca

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Kasiek - Igorek nieźle wystrojony i Ty też ładnie wyglądasz. Nie trzeba zawsze się ubierać jak na studniówkę

Ja dzisiaj rano chyba utwierdziłam się w przekonaniu, że coś z moczem. Wczoraj przy myciu baardzo płakała, darła się wręcz. Obudziła się dzisiaj też właściwie rozhisteryzowana, worek ledwo nakleiłam i trochę krzywo. Po jedzeniu wzięłam do pionu i połaziłam po pokoju. Może po 15 minutach zaczęłam wrzeszczeć strasznie, potem się uspokoiła, ale smoka musiałam dać. No i przesikała się. Trzy krople do woreczka, a większość do becika i na mamę. Ech. Ale mąż zawiózł te trzy krople i ma dzwonić, czy wystarczy czy powtarzamy akcję. Siedzę jak na szpilkach czekając aż zadzwoni. I ogólnie martwię się bardzo.
Ooo, właśnie zadzwonił, ze przyjęli i o 13.00 lekarka już powinna coś wiedzieć!!!
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5