- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- gaguka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Nie pamiętam dokładnie, ale któraś z Was pisała, ze jej dzidzia też jest rehabilitowana, jak długo musicie (bądź musiałyście)? Ja widzę w Zuzie ogromną poprawę, lekarz też ale nie każe zakończyć rehab. a w sumie to bardzo duże koszty bo z wizytą u neurol. wychodzi mnie ponad 600zł na miesiąc, a przecież jeszcze szczepionki itp... Strasznie dużo kasy na to idzie :/
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Z Remikiem chodzilam 20 tygodni choc tez juz w polowie po 10 tyg bylo idealnie.napewno nie zaszkodzi wiecej.ale faktycznie placisz duzo.a nie mozesz sprobowac na nfz?
Dziewczyny co stozujecie na blizne po cc? Ja mialam plastry ale drogo wychodzilo.na miesiac ponad 120 zl.macie cos sprawdzonego?
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Zarejstrowalam siebie i Igora do lekarza... Ja czuje sie paskudnie, całe gardło boli mimo ze zjadłam juz pol opakowania cholineksa, do tego koszmarny katar no i ból głowy... Idziemy tak przed 12 bo doktor przyjmuje do 12 a chcemy być tak zeby nie było juz tak duzo ludzi... Mały niby ok, ale wolę zeby go przebadala, no i muszę porozmawiać z doktor na temat zmiany mleka... Bo kurcze mały robi kupy raz na kilka dni, przy czym bardzo sie siłuję, a jak zrobi to jest zielona i wygląda jak plastelina... Nawet juz dicoflor nie pomaga. Tak więc myślę ze to od mleka, no bo od czego innego

- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

To chyba taka pora na choroby. Mój W. od 2 dni chodzi, kicha i smarka. U mnie gardło tylko na szczescie, ale na wszelki wypadek wyslalam W. do apteki po ten syrop co polecałyście. I co?... wszystko pięknie do momentu połknięcia... nie wiedziałam, że tam jest czosnek, którego smaku wprost nienawidze- prawie zwymiotowałam po połknięciu, zrobilam tez podejscie nr 2 na drugi dzień rano, ale nie da rady, wszystko mi się cofa i w rezultacie popilam pol litra wody, a i tak żołądek mi do gardła podchodzil

Gaguka, u nas z przybieraniem bardzo różnie- raz 150,200, 300 a w jednym tygodniu nawet 500

Pysiaczek, śliczna córeńka

Joanna, śliczna fotka i ty jaka laseczka

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
dzis moja corcia konczy 3 mie3siace wiec jej mala sesje zdjeciowa zrobilam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do niedrapek zapomniałam napisać, że Hania miała przez 1 dzień w szpitalu, a na drugi dzień mnie położna opieprzyła i już nie zakładałam od tej pory w ogóle.
My po szczepieniu na pneumo. Ktoś pisał o dawkach - na pneumo są 4, a na rota - 2. Rozmawiałam z lekarką o tych kupach i stękaniu. Kazała jeszcze 4 dni stosować dietę bezmleczną i nie jeść wędlin sklepowych, a jak nie będzie poprawy to zmienić na dietę na bezglutenową, szczególnie, że gluten tez może powodować moje notoryczne zaparcia. I można dawać czopek po 2-3 dniach jak widać, ze stęka i wyciska, ale oczywiście starać się jednak, żeby sama robiła kupki (co graniczy z cudem, ostatnio po 5 dniach był czopek). No nic, powiem Wam, że może ten gluten. Tak sensownie o tym mówiła, że w pismach medycznych ostatnio dużo o tym piszą. W ogóle fajna ta lekarka jest. No i powiedziała, że na razie nie będziemy zmieniać lekarstw, ale jakby jednak była skaza białkowa to jest inny specjalny probiotyk dedykowany dla skazy białkowej. Ech... Te problemy. Aha! Ulewanie tez może sugerować alergię. Aha aha!! I powiedziała, żeby Hani nie zmieniać rytmu jedzenia, jak się nie budzi to jej nie budzić absolutnie.
A u nas była przed chwilą cuuudna pogoda, a teraz widzę, że chmury się zbierają. A miałyśmy iść na spacer, cholera jasna.
Hania przybierała regularnie ok. 250 tygodniowo. Teraz ma 5,05 kg

- gaguka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Monia Zuzia śliczna! JUż taka duża

Anitulka 500 gram na tydz. to nieźle

Mój P. też jest chory więc śpi w drugim pokoju, żeby małej nie zaraził, my we dwie się na razie jakoś trzymamy.