- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam pytanie co to witamin, 3 razy już pytałam gina, czy mam coś brać i za każdym razem słyszę, że nie, ale widzę, że Wy bierzecie? Więc mam pytanie same postanowiłyście brać, czy to zalecenie waszych lekarzy?
Asiu tabelkę widziałam więc tak: termin 1.02. imię nadal jest przedmiotem negocjacji... ja już się z zdecydowałam tylko muszę przeforsować mój pomysł Miejscowość Toruń
Monia, ale ładne ubranka:)
Pozdrawiam:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cholipka,tabelkę poprawiłam,ale nie mogę wstawić na forum,ani na pokazywarkę
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
wola
dasz rade z synkiem silna babeczka jestes.
edi
co do tabletek to ja sama zaczelam brac moj lekarz nic nie mowil ale to pewnie dlatego ze nie ma potrzeby bo wyniki mam rewelacyjne. ale ze np nie jem miesa (bo mnie odrzucilo i od ryb ) no to stwierdzilam ze lepiej cos tam lykac
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja sie tak zastanawiam, bo polowa dziewczyn z tabelki juz dawno sie nie odzywalo, a wiec moze albo trzeba je zmobilizowac albo po prostu usunac z tabelki a bo ona juz jaka wielka sie robi.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Monia kazdemu sie zdarza ubranka sliczne.
Edi witaminy lekarz mi polecil i ja biore Elevit drogie strasznie,za 100 szt 30 euro(120zl) ale jak pytalam w Polsce w aptekach to nie mieli i pije jeszcze magnez, ale jutro zapytam czy musze dalej pic czy moge juz przestac.
Kaska zgadzam sie z Toba, bo duzo dziewczyn tylko sie przywitalo i sluch po nich zaginal.
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
Co do tabletek i witamin, to nie biorę żadnych. Lekarz powiedział, że przy moich wynikach nie ma takiej potrzeby. Owoce mogę jeść non stop i to chyba wszystkie mi smakują warzywa chyba też.. raczej od niczego mnie nie odrzuciło do mięsa i wędlin mnie nie ciągnie, owszem jak mama zrobić na obiad to zjem i czasem jakiś plasterek wędliny do kanapki ... za to ser biały, topiony mogę jeść kilogramami i w każdej postaci
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aisod chciałam zapytać o badania,ale doczytałam,ze masz juz lada dzień W czwartek tak? Koniecznie napisz co i jak?
Kasiu poczekam moze z tym usuwaniem dziewczyn z tabelki, zaktualizuje to co moge i zobaczymy jak będzie.
Ale mi dziś niedobrze, oj. Mdli cąły dzień,a teraz to juz przesada.
No i dzidziula ale się wierci szok! Mikołajek był mega spokajny, gdy był wiekszy musiałam go zaczepiać,zeby coś poczuć,a teraz zupełnie inaczej.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tylko tak na chwilkę się przywitać i życzyć dobrej nocy.
W pierwszej ciąży brałam Pregne Plus, wyniki miałam wzorowe Teraz jem falvit mama... zobaczymy, jak będzie. Jeśli wyniki są w porządku to nie trzeba jeść dodatkowych witamin, jedyne obowiązkowe to chyba tylko kwas foliowy.
Asia ja mam w czwartek wizytę u lekarza. Do tabelki możesz wpisać ewentualne imię chłopięce Tomasz
Kasiek tabelki nie ma co zmniejszać, później fajnie jest popatrzeć, jak nas dużo było, a może akurat, któraś mama później stwierdzi, że zacznie jednak się udzielać
No to DOBRANOC może jutro z rana wpadnę na chwilkę.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Monia, super ciuszki, mam pizamke taka jak te body, tez z tej firmy.
Asia, dzieki
My na razie myslimy nad imionami, nie mamy zadnych konkretow. Kazdy ma swoje typy I probujemy siebie nawzajem do nich namowic
Chlopczyk: ja: Mateus, maz: Salvador
Dziewczynka: ja: Isabel, maz: Gabriela, wspolne: Maria
Ciekawe co z tego wyjdzie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majowka śliczne imiona.. WSZYSTKIE! My tez mysleliśmy o Izabeli,ale nasza sąsiadka ma tak na imie, poza tym z moich obliczeń i wynika,ze będzie raczej synek
aisod pewnie,jesli wyniki sa super,to nie trzeba. Tomusia juz dopisałam
Ja też się zastanawiam nad imionami cały czas. Mój Mikołaj upodobał sobie imię Sara,wiec gdyby była córeczka to pewnie będzie Sara, chociaz myslałam o Zuzi, Helence.
Co do imion dla synka, to chyba Remuś,ale cały czas zastanawiamy się Michał mi sie jeszcze podoba,ale u męża nie przejdzie no i raczej będzie synek.
Moze którejś z Was przyda się /Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki/ takie zestawienie imion, fajne.
gorny.edu.pl/imiona/
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
forum zaczyna się robić uzależniające, pierwsza czynność po uruchomieniu komputera w pracy to zajrzenie na forum choć muszę przyznać, że ochoty do pracy mam coraz mniej:)
Niby wyniki mam dobre, ale tak jak Kasię odrzuca mnie od mięsa, teraz nie jest już tak źle, ale jeszcze z miesiąc temu na sam widok schabowego robiło mi się słabo. Może jednak się rozejrzę za jakimś witaminkami, na pewno nie zaszkodzą.
Miłego dnia