BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 3 miesiąc temu #732980 przez Elmirka85
dziękuję za życzenia :laugh: wczoraj świętowaliśmy w domku. wieczorem zamówiliśmy pizze i się objadłam aż za bardzo. No i synek się smucił że mamusia tortu nie ma , to mąż wbił świeczkę do pizzy i śpiewali mi Sto Lat :laugh: :laugh: Aleks bardzo był rozbawiony i się cieszył :laugh: a w sobotę przychodzą znajomi to będziemy dalej świetować :)

ja też się boję że za dużo przytyję więc muszę chyba zacząć bardziej racjonalnie i zdrowo się odżywiać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #733047 przez Moni@
U mnie 18 tydz i będzie córeczka Zuzia czyli można zaktualizować tabelkę.

11 lata 3 miesiąc temu #733125 przez kasiek21
monia
zazdroszcze cory, a wlasciwie to tego ze juz znasz plec.

ja musze czekac az do 16 wrzesnia a wiec jeszcze troche. i to tez nie wiadomo czy juz cos sie dowiem. ajc.

a my wlasnie ruszamy na zakupy :-) czas kupiada buty na wesele. :-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #733370 przez kasiek21
my juz po zakupach :-D udane!!!

kupilam sobie zwyczajne balerinki :-) pod kolor sukienki i lakiery do paznokci :-D
dla G kupilismy koszule i sweterek :-D

no i dla dzidziora :-D
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #733400 przez Elmirka85
widzę że zakupy się udały :laugh: masz rację balerinki będą najwygodniejsze, super pomysł

11 lata 3 miesiąc temu #733424 przez kasiek21
nie wiem czemu 2 razy sie skarpety dodaly ale co tam :-D a tu jeszcze czapeczka :-D
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #733459 przez Edi28
Witam wszystkie szczęśliwe mamy oczekujące na lutowe skarby :) Dopiero niedawno odkryłam stronę i forum, postanowiłam dołączyć do waszego grona:) razem zawsze raźniej:) Termin mam na 1 lutego (choć uważam, że należałoby dodać dwa tygodnie :) ) , pierwsza dzidzia więc wszystko jest nowe... Pozdrawiam wszystkie oczekujące:)

11 lata 3 miesiąc temu #733479 przez wola82
Moni@ gratuluje coreczki.
Kaska swietne te skarpetkia czapeczka przesliczna :laugh:
Edi witaj u nas .

U nas pogoda ciagle "barowa" ale ja lubie jak tak pada. Odwiedzilam moja juzynke dzisiaj tak po miedzy deszczem to troche inaczej czas zlecial.

Jak sie czujecie mamuski :woohoo:

11 lata 3 miesiąc temu #733702 przez Elmirka85
ja się czuję bardzo dobrze :) tylko już czasem mi się nudzi w domku siedzieć. na razie jestem z synkiem a jak on od pon. wróci do przedszkola to do 15-tej będę sama. Mąż wraca z pracy dopiero o 16 lub 17 :dry: muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie...hmm może czytanie książek?

11 lata 3 miesiąc temu #733741 przez wola82
Dzien dobry.
U mnie Elmirka to samo Lukas tez juz od poniedzialku przedszkola idzie i tez do 15. Tylko ze ja tylko tydzien bede bez zajecia, a od 9 wrzesnia i ja do szkoly ide, tym razem jeszcze niemiecki podszlifowac zwlszcz wymowe, a w domu tylo mowie ze sie bede uczyc a jak przychodzi co do czego to kupa prasowania,albo sprzatanie :)

11 lata 3 miesiąc temu #733752 przez kasiek21
dzien dobry dziewuszki:-)
ja w pociagu, jade do domku eh, katorga. miejsca malo a do tego inteligentna baba w okienku kasowym jak kupowalam bilet stwierdzila ze nie ma czegos takiego jak miejsca dla kobiet w ciazy a wiec siedze w przedziale z jakimis starymi ludzmi i nie mozna nawet okna otworzyc a ja sie dusze. do tego brzuchol wyskoczyl i jest paskudnie nie wygodnie :-( probowalam rozmawiac z konduktorem aby przeniusl mnie ale wredny nie chcial :-( po prostu tragedia z tym naszym pkp. nigdy wiecej nie dam sie namowic na takie cos :-(

11 lata 3 miesiąc temu #734020 przez wola82
To Ci wspolczuje Kaska podrozy PKP, ja ostatnio jakies15 lat temu jechalam polskimi pociagami, ale teraz jak sie slyszy to chyba bym nie wsiadla.

A ja Dzisiaj z Lukasem bylam u okulisty i niestety bedzie musial okulary nosic, jest krotkowidzem jak tatus, zobaczymy jak to bedzie.

Znowu jakas taka cisza nastala na naszym watku, a co to bedzie jak sie dzieci urodza :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #734061 przez Elmirka85
właśnie dziewczyny gdzie się podziewacie?? przecież upały się skończyły dziś szaro buro i deszczowo a Was ciągle nie ma :unsure:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #734064 przez kasiek21
ostatnie chwile wakacji hehe dajcie sie nacieszyc :-)

ja juz u mamy. zjadlam obiad i mysle co dalej. ale raczej czeka mnie spacer do "tesciow". jutro te wesele a wiec trzeba sie ogarnac i wyspac. :-(

a tak w ogole to jak tam wasze brzucha ?? :-D

a to moje brzuszysko :-D
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #734125 przez Edi28
Witajcie, postanowiłam troszeczkę poczytać Wasze wcześniejsze wpisy, żeby zorientować się tak mniej więcej co się działo wcześniej. Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem :) Kasiek21 ale słodki brzucholek :) Dziś wyczekana wizyta u gina, ściskam kciuki z nadzieję, że może dzidzia pokaże co ma między nóżkami:) oczywiście najważniejsze, żeby wszystko było w porządku, ale już mnie zżera ciekawość, kto tam rośnie w brzuszku :) Miłego popołudnia dla wszystkich :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka