BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 3 miesiąc temu #732016 przez wola82
Ale tu cisza chyba trzeba jakis temat rzucic, tylko nic mi do glowy nie przychodzi. :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #732090 przez kasiek21
to moze temat kolacji?? :-D

na mym stole gosci dzis ogorek kiszony z lodami pistacjowymi :-D i jest pysznie!!!

a oprocz tego kupilam dzis lozeczko dla mego dziecia az za cale 10 zl :-D

11 lata 3 miesiąc temu #732099 przez wola82
Kaska szalejesz i z jedzeniem i z zakupami :laugh:
Ale pochwal sie lozeczkiem :)

A ja przynioslam od kolezanki mnustwo ubranek w kolorze rozu przewaznie, ubranka mam z glowy, bo i po Lukasie tez mam.

A kolacje juz jadlam buleczke z bialym serkiem, szynka i pomidorem, ogorek kiszony tez za mna chodzi caly dzien, ale nie mial mi ktpo sloika otworzyc :laugh: i len mne jakis opetal, a jeszcze musze isc sie umyc.

11 lata 3 miesiąc temu #732116 przez kasiek21
wola
lozeczko odbiore 2 wrzesnia bo jestem w wawie :-) ale podesle jutro zdjecie jak wyglada u kobitki w mieszkaniu :-D

a teraz czas sie myc i spac :-D umowilam sie jutro na 12 do kosmetyczki na regulacje brwi i henne :-D

11 lata 3 miesiąc temu #732236 przez Elmirka85
Witam się z rana :laugh: . Dalej tu takie pustki? co to się dzieje?
Kasia jak udało Ci się tak tanio łóżeczko kupić? :ohmy: ale fajnie, trzeba korzystać z takich okazji.
A ja się pochwalę że mam dzisiaj urodzinki i mam zamiar cały dzień nic nie robić :laugh: :laugh:
Miłego dnia

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #732261 przez wola82
Elmirka85 napisał:

A ja się pochwalę że mam dzisiaj urodzinki i mam zamiar cały dzień nic nie robić :laugh: :laugh:
Miłego dnia

I masz racje Elmirka :laugh:
A ode mnie wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim zdrowka dla Ciebie i malenstwa :kiss:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #732273 przez Elmirka85
Wola bardzo dziękuję :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #732292 przez Marudka
Elmirka85 Wszystkiego najlepszego duzo duzo zdrówka :)

A mnie coś chyba dopada przeziębienie, taka mam cięzką głowe nos zatkany, ojjj nie dobrze:(

co do jedzenia ochote na słodkie mam zawsze więc to nie przez ciąże, ale bardziej chce mi się słonego i ostrego więc wszyscy mówią, że chłopak :P

teraz tylko czekam na 18.09 mam usg 3d to moze się pokaże :) bo już bym chciala robić jakieś zakupy planowac pokój a tak to jeszcze za wcześnie

11 lata 3 miesiąc temu #732294 przez wola82
Marudka nie daj sie chorubsku, mi juz angina przeszla ale do soboty jeszcze musze antybiotyk brac.
Ja odkad znam plec to tez juz zyczynam planowac, ale pierwsze od czego musze zaczac to nauczyc spac Lukasa w swoim pokoju, nie wiem czy odda lozeczko swoje, ale siedze teraz w domu to trzeba probowac i tlumaczyc.

11 lata 3 miesiąc temu #732298 przez Marudka
skocze tylko do babci w odwiedzinki po pracy i lece do domu lezec, musze się wygrzać
Ale to z mojej głupoty bo w niedziele moczyłam nogi w jeziorze a pozniej szłam troche na boso z mokrymi nogami po ziemi a tesciowa mówila zebym buty szybko obierala :P

oby Lukas oddał łożeczko bo może być zazdrosny

11 lata 3 miesiąc temu #732310 przez aska27
Elmirka STO LAT!!!! :blink:

Wola ja mam dokładnie taki sam apetyt jak Ty, ryby niebardzo mi podchodzą, niestety :/ za to biały serek i słodkie juz bardziej.

Co do wagi to ja 3kg na plusie.

Marudka
no to trzymam kciuki i czekam na zdjęcie bąbelka Twojego :) ale super!

Kasiugratuluję zakupu łóżeczka :)

11 lata 3 miesiąc temu #732450 przez aisod
Elmirka Sto lat! Przede wszystkim dużo zdrowia i kasy ;)

Marudka musisz poważnie porozmawiać ze swoim dzidziusiem, żeby się ujawnił tego 18 :P Może poskutkuje, albo niech tata zagada :P U mnie syn wyszedł dokładnie w tym dniu co mój mąż w żartach mówił, że się ma urodzić (30 marca-piątek- popołudniu), ja się do tej pory śmieje, że mogli jeszcze ze sobą konkretną godzinę ugadać :P

Co do wagi, to ja dalej na zero... W pierwszej ciązy schudłam najpierw cztery kilo, a potem przytyłam 14, więc wyszłam tylko 10 plus, a nie żałowałam sobie niczego ;) Zobaczymy co teraz będzie...

Wola u nas też za niedługo przeprowadzka do innego łóżka :P Też myślę, ze najlepiej wcześniej nauczyć młodego spać gdzie indziej, żeby nie było żalu, że to dzidziuś mnie wywalił :blink:

miłego dnia!

11 lata 3 miesiąc temu #732662 przez Majowka
Elmirka, wszystkiego najlepszego!!! :kiss: :kiss: :kiss:

My zaczelismy juz drugi trymestr!! :)

Ja tez nie moge myslec nawet o rybach w tej ciazy :ohmy: No I wogole ne mam I nie mialam bardziej wyczulonego wechu... Kazda ciaza jest inna :)

11 lata 3 miesiąc temu #732689 przez kasiek21
elmirka
oby zdrowko bylo!! jak jest zdrowie to jest wszystko :-* 100 lat :-*

my wlasnie wrocilismy do domku. eh jestem wykonczona, mam juz dosyc tej przeprowadzki. bylismy kupic folie babelkowa i pare innych gratow by zapakowac pralke. a to bylo trzeba az na 2 koniec wawy. po prostu katorga. godzina czasu w jedna strone, a teraz sprzatanie bo o 20 ma przyjsc babeczka od mieszkania, a wiec trzeba ogarnac bo ma robic zdjecia. wieczorem jak sie ochlodzi trzeba jeszcze jechac po bilety na czwartek rano, a jutro rano dla mnie po buty, no i jeszcze sie spakowac tak ze wszystkim. eh katastrofa!!! w piatek to wesele, do niedzieli wlacznie same spotkania i imprezy rodzinne ktorych tak nie lubie, eh nie wiem jak ja przetrwam. :-(

11 lata 3 miesiąc temu #732781 przez wola82
No to ciekawe Aska kto u Cieie w brzuszku siedzi czy moze tez dziewczynka, ja mam nadziej, ze u mojej dzidzi "pisiorek" nie urosnie :) ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe.

Elmirka i jak swietowanie.

Kaska to masz teraz nawalke, tylko w tym wszystkim nie zapomnij o sobie i dzidzi.

Aisod zazdroszcze Ci tego nie tycia, chociaz ja w suie tez dopiero jakis kilogram przytylam, zobaczymy jak pojdzie dalej.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka