BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 4 miesiąc temu #728061 przez Marudka
cześć dziewczynki :)
Ja dzis znow podglądałam mojego bobasa :)

Jak już mowilam mam zamiar chodzić do 2 lekarzy bo jeden pracuje w szpitalu w którym chce rodzic a lekarka to bardzo fajna i fachowa babka ale niestety nie pracuje w szpitalu :(

dziś byłam u lekarski wszystko z maluchem ok, niestety nie bylo widać płci ale zapisalam się na usg 3d na 18września i mowi ze wtedy bedzie wiadać na połówkowym, może wkoncu mój narzeczony ze mna pojdzie bo ciągle pracuje i po lekarzach chodze sama i czuje się jak samotna matka :P hehe

Ten lekarz to taki lekko nabzdryczony zawsze do niego tłum ciężarnych i przerób na niezły a kabitka bardzo fajna babka naprawde wszystko mi wytłumaczyła dala poradniki i w ogóle, już mnie zapisałam na wizyte 26wrzesnia i 24 października.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #728111 przez Majowka
Czesc dziewczyny,
U nas znowu upaly, siedzimy w domu.

Marudka, fajnie, ze masz dwoch lekarzy. Tez bym tak zrobila. U mnie tez plec bedzie widac dopiero na wizycie we wrzesniu.

Aska, no widzisz! Super! Tez juz czekam z niecierpliwoscia na ruchy :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #728122 przez aska27
Marudka oj,a ja nie miałam odwagi na USG 3D z Mikołajem,teraz na pewno też nie pójdę, ale jak będziesz juz po pochwalisz się dzidzią? :)
Fajnie,ze narzeczony pójdzie z Tobą,tak powinno być :blink:

Majówka upały?? u nas deszczyk, fajnie tylko z Mikim nie mam szans wyjsc,a on chce kalosze,bo juz widzi kałuże hehe łobuz mój mały :)

Ja tez mam nadzieję,ze płeć dzidziulki poznam na badaniu we wrześniu.

Ja przez ten deszcz senna jestem,szok, już jedna drzemka była :)

11 lata 4 miesiąc temu #728137 przez Marudka
Majowka - jak moge chodzić do 2 to korzystam i to na NFZ a co :P

Asiu czemu nie chciałaś 3d usg?
Pochwale się bo bedzie ładnie widać wsio :)

11 lata 4 miesiąc temu #728217 przez kasiek21
obiecalam zdjecie w sukience a wiec prosze :-D troszke ciemno ale coz. robione przed chwila :-P

swinka kasia :-P
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #728251 przez aska27
Kasiu to jest ta nowa sukienka? Śliczna! Fajnie wyglądasz w niej i włosy super /zazdroszczę :blink: /

Marudka
bo się boję, pewnie niepotrzebnie.

11 lata 4 miesiąc temu #728253 przez kasiek21
tak asienko to jest ta sukienka... troszke ciemno jest a wiec tak jej nie widac... ale po weselu wstawie napewno jakies zdjecia a wiec bedzie widac napewno lepiej :)
Dziekuje za komplement :)

11 lata 4 miesiąc temu #728284 przez Dave
Moje Kochane,

Chcę Was zaprosić do naszego szalonego konkursu, w którym mamy do rozdania aż 70 nagród :ohmy: :ohmy:
Każda z Was znajdzie coś dla siebie i swoich maluchów - sprawdźcie same :)

Zapraszam, zapraszam, zapraszam :lol: :lol:

Szczegóły tutaj: wrolimamy.pl/konkurs-dwa-kolka-na-drugie-urodziny/

Powodzenia :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 4 miesiąc temu #728368 przez wola82
Kasiek fiu fiu, Bardzo ladnie wygladasz,sukienka swietna, tez chce taka :)
Ja kupilam sobie sukienke na wesele i wisi w szafie ani razu nie noszona,a bedzie na chrzest jak znalazl.

Mialam spiecie z tesciowa, chodzilo o amniopunkcje jak ja moglam sie nie zdecydowac i dlaczego nikt jej zdania nie bierze pod uwage. Postawilam sie jej i byla masakra, ona biedna pokrzywdzona a ja ta najgorsza, w zyciu sie z nia nie dogadam chyba ze zrobie wszystko tak jak ona chce.

11 lata 4 miesiąc temu #728373 przez kasiek21
ehh dziewuchy ale sie wscieklam !! cholera jasna... chcesz dla wszystkich jak najlepiej a potem oczami swiec...
zalatwilam moje DOBREJ znajomej (znamy sie od dziecka z mojego rodzinnego miasta malbork) te mieszkanie na ktorym obecnie ja mieszkam w warszawie... spotkalysmy sie dzis zeby omowic wszystko i w ogole... wydawalo sie ze jest tak jak to mialysmy ugadane... ze z dniem 1 wrzesnia ona sie tam wprowadza z chlopakiem swym z warszawy... no i ok. obydwoje zadowoleni, ja tez i wlascicielka mieszkania tez, bo nie musi szukac kogos innego...
Dzwoni do mnie o godzinie 20 wlascicielka mieszkania aby porozumiec sie i umowic na spotkanie aby sie ze mna rozliczyc a z ta moja kolezanka podpisac umowe... a wiec umawiam sie z nia na poniedzialek 26.08 na godzine 18... ladnie wszystko pieknie. po czym zawiadamiam owa ma znajoma o wyznaczonej dacie spotkania i w ogole na co mi ona po jakis 30 minutach odpisuje ze...
ONI JEDNAK CHYBA TEGO MIESZKANIA NIE WEZMA BO... MICHAL (jej w sumie narzeczony) SIE ROZMYSLIL!!

NO ZESZ KUR*** JEGO MAC !!! I JAK TU BYC DOBRYM I COKOLWIEK KOMUS ZALATWIC ?? JA SIE STARAM CHCE JAK NAJLEPIEJ, ALE NIE !! BO PO COOO.... uszz... normalnie dziewczyny nie macie pojecia jak ja sie wscieklam !!!

11 lata 4 miesiąc temu #728415 przez aska27
Kasiek skąd ja to znam?! Załatwiasz, kombinujesz, poświecasz czas,a w sumie nie warto. Bądz tu mądrym. Nie raz tak miałam,a mimo to jakos się angażuje,trzeba chyba olać wszystko i żyć swoim życiem,nie? :blink:

Wola coś mi isę wydaje,ze cokolwiek byś nie postanowiła i tak byłoby źle. Teściowe dają nam w kość,a potem beczą,ze ich nie " kochamy", nie doceniamy. Ciekawe jakie my będziemy,oby lepsze! :side:

11 lata 4 miesiąc temu #728477 przez wola82
Hej dziewczyny .
U mnie migdalki znowu bola, glowa i zle sie czuje, a zaledwie w piatek skonczylam antybiotyk, a tu zmiana pogody i od razu boli :( wrrr.

11 lata 4 miesiąc temu #728621 przez Majowka
Kasiek, super wygladasz!

Wola, oby to nic groznego! Duzo zdrowka!

Milego dnia!

11 lata 4 miesiąc temu #728885 przez Elmirka85
Kasiu kupiłaś sobie śliczną sukienkę i ładnie wyglądasz :)

Wola życzę zdrówka,dbaj o siebie :kiss: a co do teściowej to masakra, to Wasza decyzja jakie badania robicie a jej nic do tego :angry:

u mnie dziś w końcu chłodniej . mimo że pochmurno to już wolę taka pogodę po tych upałach. byłam jużz Aleksem na spacerze i jest tak rześko i przyjemnie :laugh: :laugh:
a wczoraj byliśmy z mężem i synkiem w kinie na Smerfach :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #729078 przez wola82
A u mnie znowu angina :angry: I znowu antybiotyk 10 dni.
Jak nie urok to sraczka.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka