BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 3 miesiąc temu #730542 przez Majowka
Kurcze, przepraszam, za te posty, ale nie moge zedytowac...cos mi sie pokielbasilo na stronie,
Moze ten link wejdzie:

www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=971

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #730601 przez kasiek21
majowka
nie obraz sie ale dla mnie te wozki sa paskudne. fakt moze sa i praktyczne bo malo miejsca i w ogole ale nie podoba mi sie w nich to ze jedno dziecko (w tym mlodsze) jest pod spodem wedlug mnie strasznie to wyglada.
juz lepszym rozwiazaniem jest dokupienie podstawki aby to starsze sobie stalo i jechalo. ewentualnie (widzialam to w warszawie) jest taki wozek do dokupienia (zwyczajna mala spacerowka) aby doczepic go do gondoli ( do boku ) nie zajmuje duzo miejsca a prowadzisz jak normalny wozek jednoosobowy.
ale kazdy ma swoj gust a o gustach sie nie rozmawia :-*

11 lata 3 miesiąc temu #730689 przez aska27
Majówka ostatnio na spacerze zwróciłam uwage na takie wózki, podobało mi się jak dwa Bąble siedziały do siebie buziami :) wg mnie są ciekawe i nawet fajne, zobacz:

www.wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=2925

e-zabawkowo.pl/pl/p/ABC-DESIGN-WOZEK-BLI...12-ORANGE-BLACK/3546

Spać mi się chce, przysnęło mi isę z Mikołajem,a teraz nie chce mi się kąpać :dry: echh :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #730894 przez aisod
Majówka ja raczej nie będę kupować wózka dla dwójki, bo mam wielkiego kloka dostanego przy Miśku, jest on na tyle duży, że dwójka dzieci się w nim mieści (wypróbowane też przy dwójce, tylko rok po roku). Gdybym miała wybierać to fajne jest rozwiązanie to co Aska pokazała. Z tym jeżdżeniem pod spodem, to mam mieszane uczucia :/ Wózek sam w sobie fajny, ale mnie przeraża ta pozycja (ja bym tak jeździć nie chciała :P ), przy samej ziemi masz dużo więcej np. spalin i kurzu. Poza tym zastanów się może nad tą dostawką co Kasiek wspomniała. Teraz mały się nauczył chodzić, ale za półroku będzie już biegał, a tak podstawka to też frajda dla małego (prawie jak hulajnoga). :) A w sumie najważniejsze jest, żeby się go dobrze prowadziło ;) Bo co z tego, że będzie ładny, jeśli nie będzie funkcjonalny :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #730985 przez kasiek21
uhuhu alez tu cisza :-D

no tak mamuski weekenduja pelna para bo co innego robic w tak piekna pogode?? :-)

ja jestem w drodze do wawki. przede mna jeszcze jakies 2 godzinki jazdy.
i jak na zlosc na koniec calego pieknego pobytu w cudownej naszej stolicy moj G dostal dzis mandat (110 zl) za jazde komunikacja miejska na uldze bez uprawnien do niej. ale jestem wsciekla. zaplacil na miejscu bo inaczej to by placil ok 360 zl. co za zdzierstwo. eh

a tak poza tym to mam ochote na zapiekanke :-D i zjem ja jak tylko dotre na miejsce :-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #730991 przez aska27
Kasiek ja też mam ochotę na zapiekankę!!! :P oj...

w sumie to głodna jestem ostatnio bardzo!

Mój maż stwierdził,ze chyba jednak będą bliźniaki, bo mam naprawdę duzy brzuch, szok! :blink: hehe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #730992 przez kasiek21
asia
jej jestescie juz tacy ogromni :-o szok!!
na tym gornym zdjeciu jestes tak strasznie podobna do mojej przyjacioly ze szok :-D
ja jeszcze nie mam co liczyc na taki brzuchol ale widze ze z dnia na dzien jest coraz bardziej okraglutki :-D i widze me rozstepy ktore JUZ mi wyskoczyly!!!!! :'( no coz widocznie jak ma byc. me dziecie i me dzieciece kreski hehe :-D kocham te kreski tak samo jak me malenstwo :-D

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #730993 przez aska27
Kasiu ja mam takie delikatne , wyskoczyły mi dosłownie w ostatnim tygodniu ciąży, tuż przed porodem. Z Mikołajem tez miałam ogromny brzuch,wiec i tak nieźle,ze tylko tyle. Martwiłam się tym,ale to taka pamiątka... nic nie poradzimy,mozna się smarować, dbać, a geny swoje, najwalniejsze jest maleństwo.. a kreseczki jak u tygryska :blink:

Fajne masz podejście,tak trzymaj!

A jak droga? :)
Siusianie Ci nie dokucza/>? bo ja co chwile maszeruje do wc.

11 lata 3 miesiąc temu #731015 przez wola82
Hej dziewczyny, u mnie strona naszego watku cos nie tak jest, bo na ostatniej stronie i przed ostatniej nie mam paska "odpowiedz, cytuj, edytuj" i ucuiete sa koncowki zdan. U was wszystko ok?
Aska brzuszek faktycznie duzy, ale wygladasz swietnie.
Kaska a Ty to sie znowu najezdisz.
Co do wozkow to patrzylam, ale jak juz to normalny kupimy i dolaczymy tylko deseczke dla Lukasa.

11 lata 3 miesiąc temu #731018 przez aska27
Wola z forum czasami takie cuda się dzieją :dry: niestety. K :dry: kiedyś przez dłuższy czas było zablokowane,teraz tylko błąd co chwile wyskakuje.

a i dziękuję, zobaczymy jak to dalej bedzie :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #731066 przez Majowka
Asia, wow, brzuszek faktycznie duzy!!!!!! Pieknie wygladasz!!!!
Chcialabys blizniaki?

Odnosnie tej podstawki, to u mnie odpada, Bo Lucas sie nie nadaje, nawet za pol roku to bedzie jeszcze malutkie dziecko. Ja nie pracuje, wiec czesto spaceruje, chodze po sklepach, warzywniakach, etc. nie wyobrazam sobie 18m dziecka wedrujecego obok wozka w sklepie :laugh: :laugh: :laugh: przez to by byla istna demolka I jedna wielka pogon za nim!
Dzieki za rady! Pozniej wam powiem co znalazlam uzywanego. Jesli znacie kogos kto sprzedaje taki wozek, dajcie znac!

Wola, u mnie dokladnie ten Sam blad! :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #731089 przez aska27
Majówka bliźniaki czemu nie,zawsze chciałam trójkę dzieci :blink:

tutaj babka ma na sprzedaż, moze cenę tez udałoby się utargować jeszcze:
www.facebook.com/photo.php?fbid=39660244...88819&type=3&theater

www.facebook.com/photo.php?fbid=59756289...88819&type=3&theater

i

allegro.pl/ShowItem2.php?item=3489659832..._id=9&ars_rule_id=74

tyle co ja wiem :blink:

Ale mam ZGAGĘ!!! :P oj :cheer:

11 lata 3 miesiąc temu #731172 przez aska27
Dzień dobry :)

jak tam dzisiaj się czujemy?

11 lata 3 miesiąc temu #731202 przez kasiek21
dzien dobry :-D

ja dopiero otwozylam swe oczeta :-D
musze wziac sie za sprzatanie a nie bardzo mi sie chce. a wiec zapewne leniuchujac poczekam na mego a potem jakies zakupy :-D

stesknilam sie strasznie za ma warszawa i az zal mi wyjezdzac ale nic na to nie poradze. moze kiedys tu wroce :-D
na chwile obecna wazniejsze jest me dziecie :-) ktorego zreszta nie moge sie juz doczekac :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka