- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W tej ciąży jem wszystko,ale czasem nie mam w oógle apetytu, albo mdłości.. zupełnie inaczej.
A gdzie pracujesz, możesz zdradzić?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
dziekuje

co do imion, to wszystkie sa ladne. ja nie mialam z tym problemu :-D dla dziewczynki bylo od razu na moij (maja) a chlopak, tu bylo troszke wiecej problemu ale i tak zostalo na moim (igor) moj chcial szymona... ale teraz juz jest zadecydowane i zaakceptowane

asia
jem dokladnie tak jak ty w pierwszej ciazy. pomidory, nabial w kazdej postaci (oprocz kefiru robico ktory przed ciaza uwielbialam) na weselu bylam zawiedziona bo nie mialam co jest, wszystko miesne. tolerowalam tylko zrazy i wolowinke w bograczu :-D z mama smiejemy sie ze me dziecko ma francuskie podniebienie. a wiec pewnie poszlo w tate, bo tata taki wybredny, ja zawsze jadlam wszystko, a jak dowiedzialam sie co jest w parowkach i kielbasie to w domu tego nawet trzymac nie moga :-D
edi
ja mam forum zawsze przy sobie, bo w tel i fakt jest uzalezniajace :-P nawet na weselu zerkalam co piszecie

- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Lukas w przedszkolu, nie bylo tak zle, bo jest teraz w grupie ze swoim kolega (tez Polak) i jakos mu sie razniej zrobilo jak go zobaczyl.
Imiona bardzo ladne, ja tez chcialam Izabela dla corki, ale mezowi to imie sie zle kojazy, ale Gabrysia chyba ladniejsze. A Salvador bardzo orginalne, Igor tez ladne i chyba rzadko spotykane.
Oj zebyscie wiedziely, ja chyba tez sie uzaleznilam od forum, ale co zrobic jak w swoim otoczeniu nie mam ciezarowek zadnych, wszystkie swieze mamusie juz sa.
- Elmirka85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Co do witaminek to mi lekarz przepisał Centrum Materna więc biorę mimo że wyniki badań mam dobre
Co do smaków to ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych, a teraz to cały czas kwaśne za mną chodzi... potrafię zjeść cały słoik ogórków korniszonych, pieczarki marynowane mniam

co do imion to u nas będzie ciężko. Tzn dla dziewczynki będzie pewnie Wiktoria bo mąż zawsze marzył o Wiktorii, nawet słucha piosenki dżemu "Wiktorio dlaczego mam Cię tylko w snach..." Mnie się bardziej Madzia podoba ale chyba była by Wiktoria
Natomiast dla chłopca to nie mamy żadnego imienia które by nam się wspólnie podobało.Mnie się bardzo dużo imion podoba a jemu prawie żadne

Jedyne wspólne które nam się obojgu bardzo podoba to Julian. Ale nie wiem czy bym tak dała dziecku bo już widzę reakcje u mnie w domu np. mamy i brata, tak bardzo im się nie podoba a nie chciałabym żeby potem dziecko było wyśmiewane... co myślicie??
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

i Wktoria też ładne

Wola brawo dla Lukaska!!!
Kasiu Maja mi się kiedyś mrzyła,ale jakos się osłuchałam z tym imieniem,ale tez bardzo ładne.
aaa jeszcze Marcel mi się podoba

Niestety kuzynka mnie wyprzedziła, tak samo z Patrycja,wiec mimo,ze ładne odpadają.
- Edi28
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Przyznam szczerze, że cieszę się, że nie tylko ja mam taki problem z imieniem, w sumie ja nawet nie mam, ale mój W. ma problem z zaakceptowaniem moich koncepcji, na szczęście są trzy propozycje, które nam się podobają, więc rozważamy Hanię, Gabrysię i Zuzię, choć mi tak po głowie chodzi Marcelina:) na szczęście do lutego jeszcze mamy trochę czasu.
Wiola też mam ten problem, że w otoczeniu żadnych oczekujących, a tak chociaż na forum mogę chociaż z Wami porozmawiać zapytać jak mam jakieś wątpliwości:)
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Edi Wszystkie imiona ładne

to masz chyba spokojną pracę,co?

- Edi28
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pewnie jak w każdej pracy, raz lepiej, raz gorzej.
- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A ja lece zaraz do lekarza, trzymajcie kciuki, jak dostane zdjecie z usg, to w koncu wstawie babla mojego.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Edi ale się uśmiałam

- Marudka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Edi28
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja juz po wizycie, zdjecia narazie nie wstawie bo mi skanowanie nie wychodzi, a jak tel robie zdjecie to strasznie nie wyrazne jest i nic nie widac.
Ale wszystko jest w porzadku, nie potwierdzil, ze dziewczynka, ale tez powiedzial ze nie wyglada na chlopaka

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Edi wiadomo, praca też jest ważna. Im mniej zostawisz coś dla kogoś tym bedziesz pewniejsza,ze jest zrobione dobrze no i ,ze w ogóle jest zrobione, różnie bywa. Jesli dobrze,się czujesz to fajnie

Dziewczyny też czujecie już ruchy u Waszych dzieci?
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3