BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #778526 przez tweety1992
TLC leci porodówka :) Polecam jak chcesz popatrzeć.

U mnie szafki zwolniliśmy i już tylko 2 się zostały reszta zajęta.

Teraz pod koniec miesiąca kupujemy łóżeczko i komplet pościeli :D Już się nie umiem doczekać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #778567 przez Marudka
tez jestem fanką pierwszej miłosc chociaz coraz bardziej zaczyna mnie nudzić :)
wlaśnie ogladam poniedziałkowy odcinek :)

11 lata 2 miesiąc temu #778574 przez wola82
Czesc dziewczyny.
Asiu jestem, tylko humor nie dopisuje, chyba jesienna chandra, wieczory dlugie i wiele innych czynnikow. A jak z nogami :unsure: Bo chyba masz nie zawiele czasu na odpoczynek.

A dzisiaj bylismy na urodzinach tesciowej, przezylam, ale ciagle sie upiera przy tym zeby Lukas spal u niej, ale jakos ja nie potrafie sie do tego pomyslu przekonac.
Jeszcze do tego Lukas spadl dzisiaj z ostatniego schodka i ma wielka sliwe, i podrapal sie okularami,a okulary do naprawy :(

Sarenka u mnie pepek juz dawno wyszedl, a moj brzuch wyglada jak
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:)

Pierwsza milosc tez lubie ogladac, ale juz troche przesadzaja z tymi zdradami.

11 lata 2 miesiąc temu #778595 przez tweety1992
No dziewczynki w końcu się rozkręciłyście :) A ja zaś zasnęłam na filmie. Mąż przyszedł ze mną obejrzeć a ja zaś usnęłam. A tak się fatalnie czuje ;/ Nie wiem czemu nawet.

No zdrad jest dużo ale mnie jeszcze nie nudzi także czekam na kolejny odcinek.

A tak to mam ochotę na naleśniki albo makaron z serem tylko jeden problem .... nie chce mi sie robić a mężu sie nie podejmie. On leniwiec jest

11 lata 2 miesiąc temu #778604 przez kasiek21
a ja dziś smaki mam na wszystko i na nic :-D najbardziej mam ochote na lizaki :-D czekam az me kochanie do mnie przyjdzie i po drodze kupi mi parę. a przy okazji zjadłabym jakąś princesse albo pierogi ruskie :-D a najlepsze jest to ze napiłabym sie wina!!! o jak ja bym sie go napiła :-D
na naleśniki też mialam ochote ale też nie bylo komu zrobić :-D a właściwie to nie bylo komu isc do sklepu po mąkę... a wiec i naleśnikow nie ma :-D
ale za to kochanie me bedzie dziś u mnie na noc. nie ważne że sie razem nie wyspimy ale bynajmniej sie poprzytulam :-D

asiu
nogi dobrze :-) nie bolą... za to w nocy bolaly. mam nadzieję że dziś tak nie bedzie...

11 lata 2 miesiąc temu #778632 przez tweety1992
Kasieńkozapraszam na naleśniki z serem białym :D Oraz herbatkę z cytryną albo cole do wyboru. U mnie mąż jeszcze w domu na noc do poniedziałku potem miesiąc bez :(

11 lata 2 miesiąc temu #778658 przez kasiek21
tweety
dziekuje ale juz me potrzeby zaspokojone. zjadlam lizka tego czupa czupsa dużego :-D w miedzy czasie princesse czekoladowa :-D ledwo skończył sie lizak to zujac gume smarowalam nalesniki :-D zjadlam 4 !!! 2 z twarogiem i bananem a 2 z czekolada!!! oj Igor ma wyzerke :-D

11 lata 2 miesiąc temu #778661 przez tweety1992
Hehe :D No to git wyżerka. Ja zjadłam naleśniki i już najedzona jestem. Zostało się jeszcze ale nie mam gdzie upchać już.
Te duże chupa chupsy są szuperowe muszę sobie znowu kupić bo dziś się skończyły.

U mnie szaleństwo ucichło coś chyba się zmęczyło. Ja już chcę piątek bo wizyta i w końcu może dowiem się co mam :D I zobacze malucha dostane jakieś badania.

11 lata 2 miesiąc temu #778685 przez andzia90
Dobry wieczór dziewczęta :) mnie coś dziś plecy bolą ale to norma od złego siedzenia. Mój mąż i jego siostra piją sobie a ja mogę się obejść smakiem Hehe a jutro powrót do krakowa :)

11 lata 2 miesiąc temu #778688 przez tweety1992
A mnie coś brzuch boli ;( Już drugi raz dzisiaj i mnie niekiedy ściska w dole ż się zginam w pół

11 lata 2 miesiąc temu #778696 przez andzia90
Może dlatego cię boli bo macica się powiększa. Mnie też ostatnio w dole brzucha bolało ale przeszło. Chyba że będzie cię faktycznie bardzo boleć i to mega to idź obrazu do lekarza albo nawet do szpitala. Mi tak radziła lekarka która prowadzi moja ciążę że jak by się coś działo odrazu jechać do szpitala

11 lata 2 miesiąc temu #778698 przez tweety1992
Ja myślę że to od pomieszania wszystkiego ze wszystkim. Teraz zrobiłam sobie mięty z rumiankiem :) I chyba pomaga.

A co porabiasz?

11 lata 2 miesiąc temu #778705 przez andzia90
Będę kladla się już spać bo strasznie mi się oczy same zamykają więc dobranoc słodkich snów życzę :)

11 lata 2 miesiąc temu #778708 przez tweety1992
Dobrej nocy i do jutra :D

11 lata 2 miesiąc temu #778774 przez kasiek21
dzien dobry kobietki :-) jak tam wasze brzuszki ?? :-)

my wlasnie pijemy kawke i tak myślę coz tu dziś robić. nie lubię niedzieli... przyjeżdża dziś siostra ma z dziećmi i chyba psem :-D oj bedzie wesoło...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka