BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #779857 przez aisod
andzia Chatka baby jagi? co to takiego? zaintrygowałaś mnie :D

Ja sie wybieram już do łóżka,jeszcze tylko kąpiel i usypianie malucha... Już się doczekać poduszki nie mogę ;)

Dobrej nocy!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #779919 przez andzia90
Aisod to jest ciasto zrobione z herbatników :) jest wiele przepisów w necie na niego więc sobie poczytaj :) masę można zrobić jaka tylko się chce i kto jaka ma koncepcje :) polecam bo pycha :)

Mój mały ma dziś chyba lenia mało co go dziś czułam :( martwię się :( ale wiem ze nie powinnam, dobrze ze jutro mam wizytę u pani doktor

11 lata 2 miesiąc temu #779920 przez tweety1992
Dobri wiecziór kochane :) ALe mi się zatęskniło za Wai.

Dziś nawet ok dzień ale zmęczona jestem. Odprowadziłam męża na przystanek i sama sobie siedze :( To będzie ciężki miesiąc w nocy.

Ja nie mam nic słodkiego w domu a wszystkiesklepy juz zamknięte.

A Wy jak i co porabiacie?

U mnie dziś maluszek się rusza a szczególnie jak w szkole byłam :P

11 lata 2 miesiąc temu #779936 przez kasiek21
witam sie i ja.

tweety
a gdzie ten twój mężczyzna wyjechał na tak dlugo?? jej nie zazdroszczę...

to ciasto baby jagi bylo ostatnio w ugotowanych :-D faktycznie wygląda bardzo smacznie.
ja dziś jadłam ciasto z bitej śmietany na biszkopcie z kawałkami galaretki... oj jakie że ono bylo fantastyczne!!!

11 lata 2 miesiąc temu #779939 przez tweety1992
Kasia nie prowokuj bo ja tu się załamię zaraz. Nie dość że sama to bez słodyczy ;(

Adam ma zmiany w pracy na nocki przez miesiąc. A wiesz ja nie jestem nauczona do tego że sama w nocy jestem i dlatego ciężko mi:( Będę to przeżywać jak mrówka okres zobaczycie.

Ja już chcę czwartek bo będzie tort (zamówiłam specjalnie) z okazji urodzin 21 mojego Adasia. A dzień potem do lekarza :D

Poza tym już chcę święta choinkę prezenty ciasto i wgl.

11 lata 2 miesiąc temu #779951 przez kasiek21
oj tweety nie zazdroszczę. chociaż wiesz.... pierwsze noce osobna są ciężkie a później jakże cudowne he :-D ja pamietam pierwsze nasze noce osobno. bylo ciezko oj bylo. a teraz nie możemy sie razem wyspać :-D ale uwielbiam gdy jestem u mego g na noc albo on u mnie

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a mnie jutro rano czekają badania... glukoza krew i mocz... eh
nie nawidze oddawać moczu do tego pojemniczka... zawsze mam rece obsikane :-D
a najbardzie wkurzaja mnie te niby wszystkie instrukcjie jak oddawac mocz do badania. paranoja jakas :-D

11 lata 2 miesiąc temu #779955 przez tweety1992
Kasiu ja to mam z bara bara problem. Tzn nie wiem czy to normalne bo nie mam do tego wgl pociągu a jak już dochodzi do tego to jestem sucha jak papier ścierny i boli mnie/piecze. Czy to normalne? Boję się pytać bo mi wtyd ale w koncu muszę.

A ja nie umiem się przyzwyczaić. Nawet jak zasnę jak Adam jest w domu to si,e po godzinie obudzę bo wiem ze go nie ma. Długo mi zajmie żeby się przyzwyczaić. Zapewne tą noc będę miała nie przespaną.

bedzie dobrze :) Ja też obsikuję sobie ręce a niekiedy i sedes z podłogą ;P

Mnie też będzie czekać badanie po piątku. Takze głowa do góry :D

11 lata 2 miesiąc temu #779958 przez kasiek21
wiesz każda z nas odczuwa to inaczej... ja na poczatku też nie mialam ochoty na co kolwiek... ale jak sie juz przełamałam... hmm lubię to :-D czasem mam taka ochote że usz... sama bym go zgwałciła :-D a suchosc nie jest problemem... też to przerabialam ale my np kupiliśmy zel z durexa o smaku wisniowym :-D jest przezajebisty!!! i cudnie pachnie az by sie go zjesc chcialo.
ostatnio nawet mowilam memu ze uwielbiam sex w ciazy, bo ten orgazm jest taki inny. uwielbiam ten stan :-D tylko trzeba uwazac, i sie obserwowac gdyz sperma wywolac moze skurcze. no i oczywiscie uwazac na plamienia, i nie szalec z wygibasami :-)
jednak nie ma na to reguly. kazda kobietka inna jest :-)

11 lata 2 miesiąc temu #779961 przez tweety1992
No bo ja już myślałam że cos ze mną nie tak. Adam to normalnie myśli że już go nie chcę :( A to nie jest tak :( Mnie przykro jest że ak myśli i mówi. A ja poprostu chyba przez ciąże i to że mnie boli boje się a może poprostu potrzebuje czasu do po oporodzie.

Ale postaramy się :)

A wgl to mam ochotę na słodycze mnaimciu

No i mnie zgaga dopadła ;/ Zaś mnie pali strasznie a na dodatek w nocy to miałam tragedie. Co pół godz sie budziłam z bólem jakby mnie ktoś podpalał gardło

11 lata 2 miesiąc temu #779963 przez kasiek21
sex w ciazy jest bardzo indywidualną sprawa. zresztą nie tylko w ciazy. chociaż bardzo często spotkałam sie z tym że kobiety w ciazy mówiły że mają bardzo dużą ochote na sex. mi to sprawia przyjemność, wiem że mego syna na krzywdze, a nawet myślę że mu sie to podoba he. chociaż na poczatku to sie nawe dotknąć nie dałam...

słodycze?? oj tak też je uwielbiam. mam teraz fazę na słodkie :-D
ciekawe jak jutro bedzie z ta glukoza. moze okaze sie nie az taka straszna :-D

11 lata 2 miesiąc temu #779968 przez tweety1992
Opowiesz mi jak było na glukozie ;)

Ja się boję ale cukrzycy zapewne mieć nie będę bo u mnie w rodzinie się to nie zdarzało.

Wgl to spać mi cos się chce. A adam nie odezwal sie i martwie

11 lata 2 miesiąc temu #780004 przez myszka76
Dzień dobry dziewczynki :)
Ja od dziś na zwolnieniu, zastanawiam się co by tu robić? Nic mi się nie chce, a jeszcze pogoda do d..... Szefowa zadzwoniła rano, żeby mi oznajmić że nawet niebo płacze za mną ;) i już mnie brakuje, miło z jej strony :) Byłam wczoraj u pani doktor, stwierdziła że na jej oko to wszystko w porządku a jak ja się zamierzam tak zamartwiać to ona to dziecko "w ślepo" bierze dla siebie. Maleństwo waży 65, i według niej będzie to duże dziecko a na pewno już większe od poprzednich. :) I raczej skończy się na cesarce :( Dostałam zlecenie na morfologie, mocz i glukozę.
Chyba streściłam wszystko, pozdrawiam Was gorąco.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #780005 przez kasiek21
dzien dobry kobietki.
ja wlasnie na badaniach. pije okropna glukoze.jak sie nie pozygam to bedzie cud.
w ogole to jestem w wielkim szoku bo powinnam wypić to coś po pobraniu krwi ale nie. a wiec krew bede miala pobrana dopiero za godzinę... no jakoś tak dziwnie... ale przeciez pani ta wie lepiej...

11 lata 2 miesiąc temu #780009 przez myszka76
Kasia pij, pij, trzymam kciuki,tylko siedź, żebyś nam tam nie padła ;)

11 lata 2 miesiąc temu #780013 przez kasiek21
myszko
paść to ja padne ale z głodu... w dodatku tu tak gorąco że az ciezko wytrzymać...
jeszcze cale 40 minut... :-(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka