BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #778399 przez andzia90
Witam kobitki :) ja spałam dziś w nocy jak dziecko z reszta jak zawsze jedynie tylko jak jest pełnia to nie śpię do 3 w nocy. Dostałam od szwagierki całą siatkę ubranek więc ja zakupy mam już z głowy jeśli o to chodzi :) ja mam dalej pepek wklesly :) tweety jest już nowy odcinek pierwszej miłości? Bo ja nawet nie wiem :d

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #778400 przez tweety1992
Zaproś czworonożnych przyjaciół i będzie ciekawiej :) Albo popatrz na tv albo jakies ciasto upiecz (słodkie pomaga na braki)

Ja np. nie moge wziąc psa do łóżka bo zaraz Adam furii dostaje że dopiero co go oduczył a on zas na łóżku (poza tym on ma długie włosy i brudzi pościel jak po dworze polata)

Proponuje także zaprosic kogoś znajomego.

A właściwie gdzie Twój men?

11 lata 2 miesiąc temu #778402 przez tweety1992
Andziu kochana własnie go dziś z rana obejrzałam (o ile mówisz o tym gdzie Hubert wyjezdża a Alpaki chorują) :p

Ja się nie mogę doczekac tego co w poniedziałek będzie bo będzie się działo :p

11 lata 2 miesiąc temu #778412 przez Magda28
Witam się i ja :lol: Dzień dobry brzuchatki :lol: Ja dziś wyspana pelna energi ,poszłam spać o 21.00 wtałam o 9.00 :P
teraz sprzątanko,gotowanko,pranko, prasowanko.....a pożniej biorę się za skrzydełka ala KFC :P już mi ślinka leci hehe.Wczoraj bylam u mojej mamy zrobila ciasto krówke z opakowania Delecty i chyba też zrobie bo slinka też mi cieknie :P pychaaaa

Moja mała jakaś pokojna jest caly czas delikatnie sie porusza...szalala tylko po glukozie jak byłam,we wtorek mam wizytę wkoncu...zobaczymy czy wszystko dobrze :dry:

Andzia super że dostalaą tyle ubranek już masz z glowy :)

Twetty js też lubię pierwszą miłość oglądać :P a Ty oglądasz odcinki do przodu tak?

11 lata 2 miesiąc temu #778423 przez andzia90
No to w takim razie oglądane jutro nowy odcinek bo jestem ciekawa co tam dalej się dzieje ale też lubię oglądać lekarzy tam też zapowiada się ciekawy odcinek

11 lata 2 miesiąc temu #778428 przez tweety1992
Tak Madziu ;) Ja bym nie wytrzymała gdybym premierowych odcinków nie obejrzała. No Andzia ja typowałam że mArysia za Szymona się weżmie i z tego co widac było na zapowiedzi to się uda :D

11 lata 2 miesiąc temu #778439 przez Magda28
Twetty a jak mogę oglądać na przód??? Ja stawiam że Marysia będzie z Pawlem bo ma wrócić do pierwszej miłości :P a i Artur znajdzie się w szpitalu bo pozna jąkąś dziewczyne ona odurzy go narkotykami on straci przytomność....ktoś go znajdzie i okaże się że będzie miał wyciętą jedną nerke... też zapowiada się ciekawie :lol:

Andzia ja uwielbiam Lekarzy super filmik,a wcześniej nie przepadalm za nim :P Teraz ta Różczka jest w ciązy w życiu prywatnym,ciekawe co wymyślą w filmie :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #778441 przez tweety1992
Hmm ... to ciekawie się zapowiada Madziu :) Ale ja i tak się modlę żeby z Szymkiem jej się udało. Wgl skąd masz tyle informacji?

Na IPLA wchodzisz w Pierwsza Miłość i masz premierowy odcinek. Codziennie dodaja go od 20-22 (oprócz weekendu)

Ja innych nie oglądam bo mnie nie interesują. Jeszcze na TLC Porodówka i Wstydliwe choroby są spoko. A na Animal Planet - Obcy wewnątrz Nas i Policja dla zwierząt

11 lata 2 miesiąc temu #778444 przez Magda28
Kupuję gazetę Świat Seriali i tam wszystko piszą :silly:
to muszę weść i zobaczyć,choć ostatnio chciałam cos obejżeć na ipla i wyszlo mi że nie moge że mam coś sciąnąć :angry:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #778447 przez tweety1992
No ja nie mam Premium a normalnie ogladam. Normalnie wejdz i sobie zobacz ;) Powinno działać. Ost odcinek to chyba 1772

Ja na necie poszukam jakichś dodatkowych informacji. Ja bez tego serialu juz dnia nie umiem zakończyć ;p

Wgl w Biedronce mają teraz zarąbiste lizaki Chupa Chups XXL 1.25 zł/szt w różnych smakach. Polecam

Madziu jakby co to tu masz oficjalną stronę na której możesz obejrzeć www.pierwszamilosc.polsat.pl/index.html

11 lata 2 miesiąc temu #778475 przez Magda28
Twetty zapowiada się ciekawie :lol:

Ale tutaj dziś cisza pewnie wszystkie sprzątają albo gdzieś powędrowały :P

11 lata 2 miesiąc temu #778478 przez tweety1992
No zapowiada się kolorowo :)

Jak w każdy weekend tu cisza. Ja cały czas jestem ale rzadko kto pisze.

11 lata 2 miesiąc temu #778511 przez aska27
Hej

u nas szaro,deszczowo, ponuro.. w sam raz na grzanie się w domku :) w ciepełku ;)

Sarenka co do pępka to wkesły jeszcze.

Kasiu jak nogi,lepiej???

Magda
trzymam kciuki za wtorkowa wizytę :blink:

Tweety ja pierwsza miłośc tez lubiłam ogadac,ale wyleczyłam sie z tego filmu.. jakos czasu nie mam.

Zosia, Wola hallo :)

A u mnie wyprowadzki ciąg dlaszy,ale jeszcze tylko raz pojade ogarnąć graty nasze i bedzie git.

11 lata 2 miesiąc temu #778513 przez tweety1992
U mnie też szaro i kijowo za oknem ;/ O 14;25 już u mnie ciemno sie robilo. A teraz juz lampe musze wlaczyc.

Ja ogladam porodowke :) Lubie tto i przynajmniej wiedze choc czesc co bedzie potem

11 lata 2 miesiąc temu #778518 przez aska27
Nigdy "porodówki" nuie widziałam w tv.

aaa zapomniałam mam juz szafe złożoną dla maludy,tak wiec jest gdzie ciuszki chować :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka