BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #778229 przez kasiek21
o prosze jaki puchacz :-D
moj nazywa sie po prostu rudy :-P i siostra dostała go na 18-nastke ale jak sie wyprowadziła to zostawiła mamie he :-D
taki typowy kanapowiec ten masz kotek :-) jak tylko ja leże to no juz kładzie sie na kolanka i grzeje :-)

igor moj juz teraz lubi sie z nim bawić :-D jak rudy przejdzie mi po brzuszku to ten zaraz sie kopie :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #778233 przez tweety1992
No u mnie to pies chyba czuje sie zagrozony bo od pewnego czasu sie dziwacznie strasznie zachowuje. Ale jak wchodzi mi na brzuch to sie male daje o sobie znac :)
U mnie w rodzinie duzo kotow moja siostra ma persa i norweskiego lesnego a moja mama lolka brytyjczyka i maine coona. Tylko ja jestem zwolenniczka psow i szczurow ;p Jeszcze nie dawno mialam 4 samczykow i 1 samiczke szczura. Teraz tylko zostala sie Mysia.

No maluch u mnie chyba spac poszedl bo sie nie odzywa. Ale zapewne jak sie maz polozy to zacznie jeszcze podboje.

11 lata 2 miesiąc temu #778238 przez tweety1992
Kochane polecam dla kobitek które lubią się bać na TVN leci Paranormal Activity III :)

11 lata 2 miesiąc temu #778244 przez kasiek21
tweety
to że nie czujesz dziecia nie znaczy że sie nie rusza :-D nie każdy jego ruch odczuwamy :-)
a co do fajny... obejrzałabym ale sama sie boję :-D a wiec dlatego leże juz w lozku :-D

a tak w ogole to kurcze muszę kupic sobie nowy stanik... ten juz robi sie mały!!! :-( masakra jakaś..

11 lata 2 miesiąc temu #778246 przez tweety1992
No teraz to się ze mną droczy z tego co widzę :p Ja mu Puk Puk a on cisza a po chwili odkopuje :p I tak w kółko xD

A nie masz z kim obejrzeć kasiu ? Tak sama w łóżku to troszkę smutno. Ja też sama ale mam komputerek takze nie ma tak zle. Poza tym zajmuję sie zaczepianiem.

A co to świała to nie reaguje probwalam. Na slodkie takze nic. Oraz na siedzenie w dziwnych pozycjach tez nic. To musi byc po mnie charakterek.

Co do stanikow to musze sobie kupic z 2 bo tez jeden sie wyrosl mi a drugi zaczyna bolec tzn drutki bola bo sie przebily

11 lata 2 miesiąc temu #778251 przez Sarenka
Hej,witam w porze,w ktorej zazwyczaj spowalniam i mam w koncu czas na np zajrzenie tutaj. Chcialam Was zapytac (moze juz gadalyscie miedzy soba na ten temat iles stron wczesniej)- jam wyglaja Wasze pepki? Sa wklesle czy odstaja?

11 lata 2 miesiąc temu #778252 przez tweety1992
no u mnie taki jaki byl czyli wklesly ;)

11 lata 2 miesiąc temu #778282 przez kasiek21
dzien dobry :-)

usz co za noc :-( tak mnie w nocy bolaly nogi że myślałam że umrę... i w ogole jakoś tak ciezko bylo. :-( oj jest coraz ciężej...

co do pempka... u mnie na chwile obecna jeszcze jest wklesly. ale tak minimalnie. wiec moze niedlugo wyskoczy. chociaz nie wiadomo. nie zawsze wychodzi :-)

zjadlabym truskawki i napila síe kakao...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #778340 przez zosiaxvx
u mnie jest dziwna sprawa :) bo to zależy jak dzidzia się ułoży :) raz mam bardzo wypukły ten pępek a raz schowany :) ale czesciej mi oddstaje :silly:
a tak poza tym dzien bobry :)

w nocy nie spałam do 2 :dry: bardzo ciężko sie mi oddychało i z tego powodu zasnąc nie mogłam :dry: bałam sie ze przestane oddychac :silly: siedziałam cały czas przy otwartym oknie :( już mam dosc tego coraz czesciej sie to powtarza :dry:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #778360 przez Marudka
hej Kobitki:)
mój pępek dalej wklęsły, ale powoli jest coraz bardziej napiety :P

ja już 4 dzien w łóżku leze i duzo lepiej się juz czuje więc jeszcze jutro i w poniedziałek do pracy :)
pracuje do 25 listopada i na zwolnienie, w sumie już nie moge sie doczekac chciałabym juz skupic sie całkiem na dziecku :)

Pogoda taka ponura sie dziś zrobiła, ja leze w sypialni a moja Labradorka wyprowadzila się na łozko w salonie:P heeh menda

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #778368 przez aisod
Dzień dobry!

U mnie pępek wklęsły dalej i pewnie już nie wyskoczy, bo w pierwszej ciąży też nie miałam wystającego :)
Ale z ciekawostek powiem, że miałam koleżankę, której pępek "znikł" tzn. wyrównał się ze skórą na brzuchu i widać było tylko, tak jakby miała tam jakąś bliznę :D

Kotki prześwietne! Ja to na podwórku mam z 5 ;) Ale niestety moje dachowce mają ciężkie życie i często giną... Zazwyczaj są to podrzutki, bo moja babcia hoduje krowy i ludzie potrafią często przez płot jej przerzucić jakieś kociaki małe. Co chwilę mamy nowego lokatora :)

Dziś wieje bardzo, ja bez humoru, a tu sprzątać trzeba i zrobić obiad i w ogóle... ehhh

Pozdrawiam!

11 lata 2 miesiąc temu #778370 przez tweety1992
Dzień dobry dzień dobry :D

JA do 2 nie spałam bo pokutowałam przy horrorach :p Nie mogłam się powstrzymać i ogladałam Halloween.Powrót

U mnie na przebudzenie Pierwsza Miłość. Kochane które są fankami tego serialu powiem Wam że zaczyna sie dziac oj zaczyna. Ale w sumie dobrze że Marysia wezmie się za Szymona bo to dobry chłopak i darzył ją zawsze uczuciem.

Ja dziś planuje się poopieprzać ale najpierw kurs na Biedronkę ponieważ trzeba pare produktow rzyniesc a poza tym mam ochote na cos slodkiego :D

A Wy jak z planami na dzisisj?

11 lata 2 miesiąc temu #778375 przez kasiek21
u nas plan taki że planów brak... w ogole dziś jakoś tak do dupy jest... pewnie spedze wiekszosc dnia w lozku. :-( a wiec żadna rewelacjia...

11 lata 2 miesiąc temu #778384 przez tweety1992
Wiesz Kasiu w łóżku tez można ciekawie czas spędzić :p

A faktycznie ta pogoda nie napawa optymizmem.

11 lata 2 miesiąc temu #778397 przez kasiek21
owszem moze byc całkiem ciekawie pod warunkiem że nie jest sie samym o tym lozku... :-(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka