- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj nazywa sie po prostu rudy :-P i siostra dostała go na 18-nastke ale jak sie wyprowadziła to zostawiła mamie he :-D
taki typowy kanapowiec ten masz kotek jak tylko ja leże to no juz kładzie sie na kolanka i grzeje
igor moj juz teraz lubi sie z nim bawić :-D jak rudy przejdzie mi po brzuszku to ten zaraz sie kopie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- Otrzymane podziękowania: 0
U mnie w rodzinie duzo kotow moja siostra ma persa i norweskiego lesnego a moja mama lolka brytyjczyka i maine coona. Tylko ja jestem zwolenniczka psow i szczurow ;p Jeszcze nie dawno mialam 4 samczykow i 1 samiczke szczura. Teraz tylko zostala sie Mysia.
No maluch u mnie chyba spac poszedl bo sie nie odzywa. Ale zapewne jak sie maz polozy to zacznie jeszcze podboje.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to że nie czujesz dziecia nie znaczy że sie nie rusza :-D nie każdy jego ruch odczuwamy
a co do fajny... obejrzałabym ale sama sie boję :-D a wiec dlatego leże juz w lozku :-D
a tak w ogole to kurcze muszę kupic sobie nowy stanik... ten juz robi sie mały!!! masakra jakaś..
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A nie masz z kim obejrzeć kasiu ? Tak sama w łóżku to troszkę smutno. Ja też sama ale mam komputerek takze nie ma tak zle. Poza tym zajmuję sie zaczepianiem.
A co to świała to nie reaguje probwalam. Na slodkie takze nic. Oraz na siedzenie w dziwnych pozycjach tez nic. To musi byc po mnie charakterek.
Co do stanikow to musze sobie kupic z 2 bo tez jeden sie wyrosl mi a drugi zaczyna bolec tzn drutki bola bo sie przebily
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
usz co za noc tak mnie w nocy bolaly nogi że myślałam że umrę... i w ogole jakoś tak ciezko bylo. oj jest coraz ciężej...
co do pempka... u mnie na chwile obecna jeszcze jest wklesly. ale tak minimalnie. wiec moze niedlugo wyskoczy. chociaz nie wiadomo. nie zawsze wychodzi
zjadlabym truskawki i napila síe kakao...
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
a tak poza tym dzien bobry
w nocy nie spałam do 2 bardzo ciężko sie mi oddychało i z tego powodu zasnąc nie mogłam bałam sie ze przestane oddychac siedziałam cały czas przy otwartym oknie już mam dosc tego coraz czesciej sie to powtarza
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mój pępek dalej wklęsły, ale powoli jest coraz bardziej napiety
ja już 4 dzien w łóżku leze i duzo lepiej się juz czuje więc jeszcze jutro i w poniedziałek do pracy
pracuje do 25 listopada i na zwolnienie, w sumie już nie moge sie doczekac chciałabym juz skupic sie całkiem na dziecku
Pogoda taka ponura sie dziś zrobiła, ja leze w sypialni a moja Labradorka wyprowadzila się na łozko w salonie:P heeh menda
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie pępek wklęsły dalej i pewnie już nie wyskoczy, bo w pierwszej ciąży też nie miałam wystającego
Ale z ciekawostek powiem, że miałam koleżankę, której pępek "znikł" tzn. wyrównał się ze skórą na brzuchu i widać było tylko, tak jakby miała tam jakąś bliznę
Kotki prześwietne! Ja to na podwórku mam z 5 Ale niestety moje dachowce mają ciężkie życie i często giną... Zazwyczaj są to podrzutki, bo moja babcia hoduje krowy i ludzie potrafią często przez płot jej przerzucić jakieś kociaki małe. Co chwilę mamy nowego lokatora
Dziś wieje bardzo, ja bez humoru, a tu sprzątać trzeba i zrobić obiad i w ogóle... ehhh
Pozdrawiam!
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JA do 2 nie spałam bo pokutowałam przy horrorach Nie mogłam się powstrzymać i ogladałam Halloween.Powrót
U mnie na przebudzenie Pierwsza Miłość. Kochane które są fankami tego serialu powiem Wam że zaczyna sie dziac oj zaczyna. Ale w sumie dobrze że Marysia wezmie się za Szymona bo to dobry chłopak i darzył ją zawsze uczuciem.
Ja dziś planuje się poopieprzać ale najpierw kurs na Biedronkę ponieważ trzeba pare produktow rzyniesc a poza tym mam ochote na cos slodkiego
A Wy jak z planami na dzisisj?
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa