BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #778793 przez aisod
Hej!

Ja dziś nie wyspana, bo Syna bolał brzuch w nocy (nażarł się nie wiadomo czego na urodzinach mojego kuzyna :P ).

Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień bedzie lepszy niż wczorajszy ;) Tyle, że pogoda do d... buro i ponuro, obawiam się, że też zimno jest...

Miłego dnia!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #778816 przez tweety1992
Witajcie Panie :D Ja wtałam i na dzień dobry dowiaduje sie że Adam umiera na ból zęba. Jutro do lekarza muszę z Nim lecieć bo nie chce żeby znowu umierał 2 tygodnie.

A tak to piję herbatkę i jem naleśniki. Małe się dziś ruszało zanim sie do końca przebudziłam.

U mnie także fatalna pogoda pada szaro i deszczowo.

11 lata 2 miesiąc temu #778879 przez aska27
Hej

ja dziś śpiąca, mała w brzuszku co jakis czas daje kopniaczki :)

jutro dentysty ciąg dalszy, echh.. no,ale zabek zrobić trzeba!

11 lata 2 miesiąc temu #778886 przez andzia90
Hej dziewczyny :) pogoda dzis nas nie rozpieszcza niestety. Za niedlugo bedziemy sie zbierac i jedziemy do krakowa :) przyjechalismy z jedna torba a wracamy z 4 siatkami plus wanienka i przewijak :) co ja bym zrobila bez tej szwagierki ? A i kupilam sobie 4 bluzki bo powoli wyrastam hehe a moj maly jak na razie sie nie rusza bo duzo chodzilam to pewnie slodko sobie spi :) i jakie plany na dzis macie ?

11 lata 2 miesiąc temu #778888 przez tweety1992
ANDZIU A CO MOŻNA ROBIĆ JAK ZA OKNEM LEJE JAK PIERON? jA LEŻE W ŁÓŻKU PATRZE W MONITOR KIEDY SOBIE Z WAMI POGADAM I LATAM PO TYCH KANAŁACH A TU NIC NIE MA. MASAKRA :(

MAM OCHOTĘ NA BUŁECZKI Z BIEDRONKI TAKIE SWIEŻE ALE ADAM ANI MYSLI SIĘ RUSZYĆ PRZY TAKIM STANIE RZECZY JAK JEST ZA OKNEM.

RATUJCIE KOCHANE

11 lata 2 miesiąc temu #778925 przez kasiek21
pogoda paskudna to fakt... ale mi to nie przeszkadza :-D siedze odpoczywam po obiedzie... dziś byla domowa pizza :-D mmm... a na deser...
gruszki z czekolada w cieście francuskim :-D oj dziś jest pieknie!!!

11 lata 2 miesiąc temu #778928 przez tweety1992
A u mnie rosół i gotowana marchewka. Nikomu się nie chciało wychodzić do sklepu także mamy chwilowy kryzys.

Mnie sie nadal perfidnie nudzi bo nic nie leci w tv nie ma co robic a pogoda jeszcze do tego taka paskudna

11 lata 2 miesiąc temu #778931 przez wola82
Czesc dziewczyny :)
Z pogoda u mnie tak jak i u was.....
Brak checi na pisanie i ciag dalszy chandry.

A do tego znajomi z najlepsza kolezanka Lukasa wyprowadzili sie na drugi koniec miasta i juz nie bedziemy widywac sie tak czesto :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #778962 przez Edi28
Witajcie Kobietki :)
my właśnie wróciliśmy do Torunia, po przemile spędzonym weekendzie, byliśmy u teściowej, przy okazji odwiedziliśmy jednych i drugich dziadków, a na zakończenie byliśmy u mojej świadkowej, poznać jej prawie dwumiesięcznego synka :) który jest przekochany :) tak się na niego napatrzeliśmy, że już nie możemy doczekać się naszej Hani :) Pogoda może nieciekawa, ale dziś wyjątkowo mi nie przeszkadza :)
Miłego wieczorku Kochane :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #778978 przez aska27
kasiek21 napisał:

pogoda paskudna to fakt... ale mi to nie przeszkadza :-D siedze odpoczywam po obiedzie... dziś byla domowa pizza :-D mmm... a na deser...
gruszki z czekolada w cieście francuskim :-D oj dziś jest pieknie!!!

tylko pozazdrościć!!!! ;)

Edi jeszcze chwila i maluszek bedzie z Wami :)

andzia no to faktycznie sporo Wam przybyło.. własnie przewijak musże skombinować :blink:

Tweety ech tam no pogoda nieciekawa,ale za to mozna powylegiwac się w domku,korzystaj :)

11 lata 2 miesiąc temu #778988 przez tweety1992
Oj ja juz mam dosc tego lazenia w wyrze. Nudzi mnie to juz z deka.

Wiem ze mi to nie dlugo bedzie jeszcze doskwierac i bede za tym tesknic ale chwilowo mam juz dosc

11 lata 2 miesiąc temu #779038 przez kasiek21
jej jak to cudownie ze to juz koniec tego dlugiego weekendu !! dni tak strasznie mi sie ciagna, znowu tydzien i ja zas w tym domu sama... bo coz tu zrobic... do pracy bym wróciła... no ale coz.
w tym tygodniu czekają mnie badania... glukoza krew i mocz... a do tego wizyta w zusie :-/ i u komornika i prawnika taty... wcale nie miło sie zapowiada... mam nadzieję że pogoda jutro chociaż ladna bedzie... usz ale narzekam co...

11 lata 2 miesiąc temu #779044 przez wola82
Kasiu
Ja tez mam glukoze w tym tygodniu a dokladnie w czwartek.

11 lata 2 miesiąc temu #779049 przez kasiek21
ja jeszcze dokladnie nie wiem kiedy :-D kiedy pojde wtedy bedzie... mogłabym zrobić nawet i w następnym tygodniu ale moja polozna zalecała żeby zrobić przed zakończeniem 28 tygodnia... a wiec właściwie muszę zrobić w tym tygodniu mimo że wizytę mam dopiero 18... jej jeszcze tyle czas ... nie moge doczekac sie też czwartku i szkoły rodzenia :-D a w srode zaczynam jego :-D

11 lata 2 miesiąc temu #779121 przez tweety1992
Ja zapewne dostane skierowanie na glukoze i mocz w piątek.
Teraz sobie obejrzelismy z Adamem "Sale samobójców" film bardzo dobry Polecam jeżeli któraś z Was nie oglądała.

Ma podobno być kijowa pogoda Kasiu

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka