BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #799069 przez kasiek21
a ja witam sie z wami ze szpitalnego lozka.
wczoraj o 23 złapał mnie straszny ból brzucha... i uczucie jakbym chciała kupę... a wiec mama szybko za telefon zadzwoniła na pogotowie... przyjechali i mnie zabrali. zrobili ktg serduszko pracuje, skurczy brak :-/ zrobili usg. wiem tylko tyle że sie odwrócił i jest ulozony pośladkowo... zrobili mi jakíes 2 zastrzyki i położyli... cale szczęście że skurczy nie bylo bo musieli by mnie przewieźć do gdańska bo u nas w malborku nie ma warunków żeby urodzić wczesniaka... rano juz o 5 chyba wpadli zmierzyć temperaturę i ciśnienie... potem pobrali krew... nie wiem jak dlugo będą mnie trzymać. mam nadzieję że moze jutro wyjde??

co do kreski... ja mam... nawet siostra ja zauważyła... a pepek dalej wklesly...

jak dobrze że idzie śniadanie bo jestem glodna a wy mi tu o napoleonkach... ah.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #799073 przez Aneteczka
Sarenka ja wlasnie wymarzylam sobie te posciel :) bede zamawiac po niedzieli. Fajnie, ze juz ja masz i twierdzisz, ze jest w porzadku, bo balam sie o jakosc... Na zdjeciach tego nie widac... Jesli mowisz ze jest fajna to kamien z serca :)

11 lata 1 miesiąc temu #799074 przez zosiaxvx
hejo :)
Adziaa sliczna mamusia z Ciebie :) tatuaż super :silly:

Kasiek ale sie przestraszylam zaczynając czytac to co napisalas! najwazniejsze ze nie ma skurczy , niech Igorek sie nawet nie wygłupia i siedzi dalej u Mamusi w brzuszku :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 1 miesiąc temu #799075 przez Aneteczka
Asiu ja mam te linie juz od kilku tygodni, nie jest jakas ssuper wyrazna, ale mozna dostrzec jej zarys. Poki co nie ciemnieje :)

Kasiu trzymaj sie tam i zeby szybko Cie wypuscili

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #799076 przez aska27
Kasiu ściskam Was mocno!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: pisz co u Was jak tylko będziesz mogła! Dobrze,ze pojechałas do szpitala, trzymaj się.

Adziaaśliczny brzuszek :) po porodzie jestem pewna,że szybciutko wrócisz do figury sprzed ciazy :)

Tweety co u Ciebie? Napisz coś!

11 lata 1 miesiąc temu #799077 przez Aneteczka
Kasiu trzymaj sie zdrowo, napewno wszystko sie uspokoi i w poniedzialek bedziesz w domku :)

Asiu jesli chodzi o kreske to mam juz od kilku tygodni, nie jest jakas wyrazna ale widoczna, poki co nie ciemnieje :)

11 lata 1 miesiąc temu #799078 przez Aneteczka
Mocna kampania

11 lata 1 miesiąc temu #799080 przez zosiaxvx
ja zauważyalam ze kreska mi dopiero mi wychodzi ale nie jest taka wyrazna ...

11 lata 1 miesiąc temu #799081 przez Adziaaa
kasiek21 trzymaj się tam! i nie daj się !:D dobrze że już wszystko ok :)

dzięki dziewczyny za miłe słowa pocieszenia.. :* ale ja już w Anglii troszkę przytyłam i nic na to nie mogłam poradzić.. a to co się dzieje z moimi nogami :( masakra skóra dziwna taka ;/ jakby cellulit z małymi rozstępami aż się boję co to będzie :(
Kreski nie mam :) ale pępek już mi od 2 tyg cały widać za niedługo bd już odstawał :)

11 lata 1 miesiąc temu #799082 przez zosiaxvx
mi pępek odstaje i to bardzo :dry:

a na nogach i udach \zauwazylam cellulit bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

11 lata 1 miesiąc temu #799085 przez Adziaaa
zosiaxvx a da się ten cellulit czymś zwalczyć..? bo na rozstępy wiadomo że już nic się nie poradzi jedynie można je zatuszować troszkę

11 lata 1 miesiąc temu #799086 przez zosiaxvx
no wlasnie nie wiem czy da sie to swinstwo czyms usunac , posladki to mam tak jak u 60 letniej kobiety :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #799088 przez Adziaaa
kurdee.. wiem coś o tym mam podobnie.. może jakieś kremy i ćwiczenia dadzą rade zobaczymy :) nie załamujmy się :)

11 lata 1 miesiąc temu #799109 przez Elmirka85
Kasiu to dobrze że skurczy brak.
ja ostatnio dziwnie się czuję bo chyba malutka się obróciła bo kopie mnie tylko dołem. najgorsze są wieczory jak się położę i co 10 minut latam siku.
ja wózek mam po synku głęboki, spacerówkę będziemy kupować ale to za jakiś czas jak będzie potrzeba. w niedziele wybieramy się do Silesi do TESCO po kosmetyki, pieluchy itp bo mam bony z pracy na święta to się przydadzą :)

co do pościeli to ja długo sie zastanawiałam bo odstraszała mnie cena ale kupiłam taką z myszką minie nr 13 allegro.pl/posciel-disney-kubus-myszka-m...0-i-i3741547813.html
i jest prześliczna, bardzo intensywne żywe kolory, ochraniacz bardzo gruby. Super :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #799110 przez wola82
Czesc :)
Kasiek Ty sie nie wyglupiaj tzn Igorek, trzymamy kciuki za was :kiss: .
Adzia Ty sie na zapas nie martw, urodzisz wezmiesz sie za siebie i wszystko wroci do normalnosci.
Ja sie po pierwszej ciazy zawzielam i bardzo szybko wrocilam do figury sprzed ciazy , zostaly jakies 4 kg, ale ja zawsze bylam za szczupla, takze nie przeszkadzaly mi.
Rozstepy niestety tez mam ale to chyba nieuniknione, a pepek to u mnie przoduje :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka