- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
widzę ,że u Was wszystko w porządku :)ja się wczoraj przestraszyłam miałam się kłaść już spać ,ale jakoś dziwnie się czułam.. aż nagle mnie cała połowa brzucha zaczęła boleć.. zdrętwiała.. nie mogłam się ruszyć tak jakby mnie sparaliżowało.. położyłam się.. tylko jak się nie ruszałam nie bolało.. usnęłam nie wiem co to było ale przeszło..
a dziś mała w brzuszku się przesuwa
co do tematu kibelka ja na szczęście w nocy nie muszę chodzić
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Ja to dopiero mam lenia, coraz gorzej ze mna, a juz sie cieszylam ze mi energii przybylo.
Kasiek ja sie lapie na budyn, tez ide robic, dla Lukasa i przy okazji sama zjem.
Asia nie martw sie wszystko si jakos ulozy, badz dobrej mysli, trzymamy kciuki za mame.
Lunia tez nie znosze odwiedzin tesciowej, a tym bardziej nie zgadzam sie zeby nam cokolwiek kupowala, bo czy tak czy tak to pozniej wszystko wypomni, albo musimy jej byc wdzieczni do konca zycia i robic co ona chce, a ja nie mam ochoty na takie cos.
Moje malenstwo czuje doslownie w kazdej czesci brzucha i sie zastanawiam jak ona jestt ulozona.
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja bardzo dużo pije wody od zawsze.. a nie narzekam na wizyty w toalecie woda raczej też mi się nie zatrzymuje w organizmie bo nie jestem spuchnięta wyniki miałam bardzo dobre krwi i moczu:)
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
Dziewczyny tez tak macie że w dzień czujecie się super aktywne i pełne energi...a w nocy to was wszystko ciągnie że z boku na bok nie można się obrócić i oczywiście standardowo co 2h do kibelka?
Madziu ja mam dokładnie tak samo! w nocy czuję sie jakbym miała 100lat , najmniejsza kosteczka mnie normalnie boli
Asiu ja też pierwszą ciąże super znosilam teraz to masakra
zastanawia mnie to ,że jeszcze ok. miesiąc temu wstawałam na siusiu z 3 razy w nocy a teraz to jak jeden raz ide to jest maks! dla mnie to fajnie tylko myslalam ze bede musiala jeszcze wiecej razy wstawac jak bedzie "bardziej zaawansowana ciąża" a tu takie zaskoczenie ... pogmatwałam to troszkę
Adziaa a ten Twój ból to bylo cos takiego jakby ci ktos szpilki wbijał w brzuch?? bo ja prawie codziennie mam taki ból i tylko wtedy własnie przestaje kłuc jak sie przez jakis czas nie ruszam
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
taką jedną wielką wielkości połowy brzucha.. taki ucisk jakby polowa brzucha cała zdrętwiała pod wpływem czegoś.. nie mogłam wykonać żadnego ruchu.. i w sumie do tej pory jakoś czuję bardziej tą stronę brzucha niż lewa dziwne uczucie ale nie boli.. już myślałam, że może mi się łożysko odkleja.. jakieś głupie myśli
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
moj synek już zasnął alee cisza w domu
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia babcie to najchętniej czekałyby z zakupami,az się dzidzia urodzi.
Adziaa fajnie,ze wszystko juz dobrze,moze z przemęczenia, moze się przeforsowałas?
Wola dziekuję! Co do ruchów to tez tak mam.. kiedyś myslłam,ze moze bliźniaki mam
Zosiu w dzien chodzę często do WC,a w nocy moze raz,a moze tylko nad ranem, nie jest źle. Co ciaza to inaczej
hehe mój Mikuś tez zasnął,a ja razem z nim jak juz się obudziłam to mysląłam czy jest rano,czy to drzemka popołudniowa ... echh
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja już kiedyś pisałam, że w ciąży jeszcze ani razu sikanie mnie nie obudziło. To zawsze pierwsza czynność jaką mam po przebudzeniu się, ale to bywa zarówno o 5 (gdy Męża do pracy wyprawiam)i o 11 w południe, w zależności o której wstaję.
- myszka76
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mamuśki kochane, może mi któraś powiedzieć dlaczego mi się dziś nic nie chce, jestem tak padnięta jakbym cały tydzień pracowała w kopalni przy wydobyciu węgla, a to dopiero poranek... Mam nadzieję że to minie, pozdrawiam Was wszystkie, Buziaki
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a kto wczoraj miał badanie i nie napisał jak było?
Czy mi się przyśniło coś?