- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zubi takich bolesnych skurczy nie mam. A u Ciebie czesto się zdarzają ?
Nie to był pierwszy raz, ale szok cały brzuch mi stwardniał i zabolał, aż mnie do parteru sprowadziło. Ale z małą wszystko dobrze wierci się cały czas.
kasia dobrze że już w domu i uważaj na siebie
myszka ty to masz powera!! Dwa ciasta- ja nie piekę bo u mnie nie ma kto jeść no chyba że spodziewam się gości
aska mały super słodki był, a teraz to już mały mężczyzna
Ja czekam na męża bo wraca o 17:00 z pracy, może po niego wyjdę wtedy zaliczę 0,5 h spaceru. Na obiadek dziś u mnie rybka, buziaki mamuśki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
tutaj masz trochę zdjeć: ja z Mikusiem pierwszy dzień w domku, z łóżeczka, wózka, nasz leżaczek,który długo nam służył i mata... teraz czekają na Sarę
Myszka no to będzie niespodzianka Imion nie wpisuję, poczekamy.Co do ciasta to ja musze jedno umieć i mi się zwyczajnie nie chce!!!
zubi pewnie takie skurcze przepowiadające będa się powtarzac, obyś juz nie miała takich bolesnych.
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Może właśnie dlatego ja nie mówię słów typu "chciałabym już być z Maleństwem", "nie mogę się doczekać" itd. Czekam cierpliwie - wszystko ma swój czas. Piękne są chwile, gdy Maluch jest na świecie, ale i piękny czas jest w trakcie ciąży. Taki czas oczekiwania. Wszystko trzeba wytrwać... Z każdego etapu się bardzo cieszę. I bardzo bym nie chciała, żeby Natalce się spieszyło - niech zdrowo sobie rośnie do lutego.
Jeśli chodzi o pościel, to myślę, że na pewno się przyda... Wiadomo, że będzie korzystać się zarówno z kołderki jak i kocyka, czy rożka. Kurcze, nastraszyli Was na tej szkole rodzenia tymi kołderkami. Nie dajmy się jednak zwariować. Można zaobserwować, czy dziecko bardzo się wierci, czy się rozkopuje, przecież nie trzeba przykrywać po szyję czy nosek.
Jejku - ja za godzinę mam wizytę. Niedługo będę się zbierać. Maż w pracy, myślami z Nami... Strasznie jestem ciekawa co tam i jak tam...
Trzymajcie kciuki...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ska przeslodki brzdac z tego Twojego synusia i jaki byl duuuzy
Aneteczka Mikuś duzy się urodził, 4 kg i 60cm hehe a teraz chydzielec z niego, wazy zaledwie 13kg
Sarenka trzymam kciuki!!!!!
Pięknie npisałas... własnie tez tak czuję,juz bym chciała Sare wycałowac,a z drugiej strony ząl,że ciąża minie My kobiety, tak cięzko nam dogodzić
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
mikolaj to byl chyba czysta Ty jak sie urodzil coo ?? bardzo do Ciebie podobny :)no i sliczny.. a po Tobie to nawet nie widac bylo ze kilka dni temu urodzilas slicznie wygladalas, NAPRAWDE!!
my kolderke urzywac bedziemy... siostra od poczatku uzywala... rozka nie mam zamiaru uzywac... nie wiem jakos ich nie lubie, ale to kwestia gustu tak jak z bodami
ja to sie zastanawiam kiedy taki pierwszy spacer z malenstwem zrobic... i mysle ze tak po 2 tygodniach bedzie ok... wczeniej "wystawie na balkon" :D a jak ubierac.. hmmm mysle ze napewno body na dlugi rekac jakis cieplejszy pajac skarpety, kombinezon, kocyk no i wiadomo ochraniacz na lozeczko... mysle ze powinno byc ok... jesli jeste w bledzie poprawcie mnie
a co myslicie o uzywaniu rajstop dla takiego malenstwa ?
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Siedze w poczekalni... Niedlugo My... Jak na razie wiem tyle ze od poczatku przytylam prawie 8 kg... Masakra
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Aska- Cudny ten twój Mikuś jak był malutki
Kasiek- ja mam jedne rajstopki jak na razie ale mam zamiar używać ich nawet jak mały się urodzi ale może być rożnie
Ja dzisiaj byłam w Rossmannie i jest promocja na pampersy te najmniejsze za 26 zł z karta Rossne, ale co się okazało jak przyszłam do domu ze były one za 39 zł i nie wiem o co tu chodzi? tam pisze taka cena a kupiłam za inna heh no nic nie będę robić awantury o paczkę pieluch ale i tak się opłaca moim zdaniem za 78 szt
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sarenka trzymam kciuki, daj znać po wizycie
Kasiu, czytałam, że dobrze takie maleństwo urodzone zimą najpierw werandować, a dopiero potem zabierać na minispacerki i z każdym dniem zwiększać czas spędzony na dworze
Co do rajstopek jeszcze nie wiem, myślę, że jak już nabiorę wprawy to tak, ale chwilowo lękam się właśnie tego ubierania
Andzia, dzięki za przypomnienie o tej promocji z karta, dostałąm info na maila, miałam iść i kupić i zapomniałam
- makapaka
- Gość
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do rajstopek to lubię i pewnie tez będę małej ubierać.
A jesli chodzi o wspólne wyprawy to zgadzam się z Edi
Z Mikołajem miałam o tyle fajnie,ze cieplutko było i juz po tygodniu jak doszłam do siebie wychodziliśmy na dwór,ale to lato to inne zasady. Tutaj trzeba będzie na spokojnie
Sarenka i jak??? Nadal ściskam kciuki!
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
nie wiem dlaczego wiecznie sie mecze i siedze w duzy pokoju na niewygodniej kanapie w pozycji siedzacej przy laptopie... zamiast wziac go sobie do lozeczka i ulozyc sie wygodnie... no ale coz... ewentualnie mam jeszcze telefon... ale po coo.. lepije siedziec niewygodnie :D
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ehhh.. wlasnie pozarlam opakowanie "kamyczkow" i m&m`sy czekoladowe... do tego 3 mandaryni... i ide sie polozyc
nie wiem dlaczego wiecznie sie mecze i siedze w duzy pokoju na niewygodniej kanapie w pozycji siedzacej przy laptopie... zamiast wziac go sobie do lozeczka i ulozyc sie wygodnie... no ale coz... ewentualnie mam jeszcze telefon... ale po coo.. lepije siedziec niewygodnie :D
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wyniki morfologii sie podniosly i przy nastepnej wizycie nie musze robic morfologii tylko mocz, tsh i crp.
Jeszcze Natalka sie nie obrocila,ale ma 5 tyg na fikolka. Szyjka zamknieta 3,5cm, wody w normie jest dobrze. Tak sie ciesze...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zapomniałam napisać Kasiu ze z Igorka to juz spory chłopiec