BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #801556 przez Marudka
a ja dzis w ogole nie mam na nic checi i chyba nie wychodze dzis z łozka w ogole a co tam :P wkoncu jestem na l4:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801558 przez kasiek21
tweety
zanim do Ciebie dojedzie powinien do Ciebie zadzwonic ze np za pol godziny bedzie... a jesli cie w domu nie bedzie to albo umawiasz sie z nim na inna godzine albo wiezie na inne miejsce albo na nastepny dzien. bynajmnije u mnie tak zawsze bylo. a jak nie to moze u sasiadow zostawi albo coo

Marudka
ja wczoraj caly dzien lezalam w lozku :D wstawalam tylko siku i tyle :D

11 lata 1 miesiąc temu #801561 przez Marudka
masz racje Kasiek :) tez dzis nie wstaje chociaz mialam isc na spacerek z kaba.
Wczoraj sie nasprzatalam pomylam okna w salonie i chyba troche przesadzilam

11 lata 1 miesiąc temu #801562 przez andzia90
Witam mamusie :) słoneczko pięknie świeci za oknem ale co z tego jak jest zimno :( za niedługo muszę wyprawić męża do pracy a niestety dziś do później nocy będę sama w domku :( ja mam wizytę 6 w mikołaja aż się nie mogę doczekać, a wizycie jedziemy do teściów do krynicy ponoć jest tam śnieg :)

11 lata 1 miesiąc temu #801564 przez kasiek21
jej kobieto !! szalejesz... ja jakbym teraz umyla okna to chyba bym urodzila... wiesz ze nie powinnas bo mogloby to wywolac porod... a lepiej zeby Twoj maluszek tam jeszcze troche posiedzial... lez w lozku i nie wstawaj :)

11 lata 1 miesiąc temu #801607 przez tweety1992
RATUJCIE laski :( Przyszło łóżeczko wszytsko pięknie ładnie chcę rozłożycz a tu problem dłuższe boki nie chcą się blokować :( Macie/miałyście może takie łóżeczko (o turystyczne mi chodzi) jak to się blokuje. Bo już zaczynam się bac że jest zepsute a kupowałam nowe

11 lata 1 miesiąc temu #801610 przez kasiek21
oj tweety ja niestety nie pomoge... nie mam turystycznego i jakos tak nie bardzo mi sie widzi... nie wuobrazam sobie jak moje malenkie dziecie moglby spac w takim lozeczku. ja wiem ze to teraz taka moda i w ogole... i ze jest niby poziomowene - a tak wlasciwie to bardziej podwieszane... ale to tak jakbym ja miala spac na jakim takim "hamaku". nie wiem czy to dobre dla takiego malenstwa.. ale ja to chyba po prostu jakas staroswiecka jestem :D

11 lata 1 miesiąc temu #801612 przez wola82
Ja juz po wizycie, 100% dziewczynka- duza bo juz 1,900 bylam w szoku jak mi lekarz powiedzial wage, ale jest jedno ale- cukier(nasz horror :ohmy: ), niestety wynik na czczo ciut wyzszy od normy i od razu lekarz mnie skierowal do szpitala, a w szpitalu dostalam na badanie cukru 10 grudnia i nie musze byc na czczo i 18 drugie badanie i juz na czczo i i zobaczymy , mam nadzieje ze bedzie ok. No i zadnych slodyczy, bananow, winogron, itd- ale przezyje. Cisnienie w porzadku i jeszcze co to wiecej zelaza musze brac.

Leniuchujcie dziwczyny ile wlezie :laugh:
Ja od poniedzialku zaczynym leniuchowanie na przemian z porzadkami swiatecznymi.

11 lata 1 miesiąc temu #801615 przez wola82
tweety1992 napisał:

RATUJCIE laski :( Przyszło łóżeczko wszytsko pięknie ładnie chcę rozłożycz a tu problem dłuższe boki nie chcą się blokować :( Macie/miałyście może takie łóżeczko (o turystyczne mi chodzi) jak to się blokuje. Bo już zaczynam się bac że jest zepsute a kupowałam nowe

Tweety z tego co pamietam to chyba troche sily musisz uzyc, (Lukas mial turastyczne jako kojec ). A moze lepiej niech Ci maz pomoze, a mozesz wstawic link.

11 lata 1 miesiąc temu #801622 przez wola82
Ale to jest normalne lozeczko nie turystyczne.

11 lata 1 miesiąc temu #801635 przez tweety1992

11 lata 1 miesiąc temu #801642 przez kasiek21
Wola
grtluje udanej wizyty :D:D a co do cukrow to nie zazdroszcze... usz.. a malenstwo te faltyczneie duze... moj w piatek wazyl 1,800 :D wiec Twoja cora oj bedzie duza :D ale pewnie po porodzie sie unormuje :)

Tweety
ten link nie dziala...

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801648 przez tweety1992
No jasna cholera mnie szlag zaraz trafi!! Czekajcie coś pokminie

Dobra mam (zedytowałam posta)

allegro.pl/skladane-lozeczko-turystyczne...cja-i3747587193.html

POwinno dzialacx

11 lata 1 miesiąc temu #801651 przez kasiek21
tweety
przeciez w tym linku masz pokazane jak rozlozyc....widocznie potrzeba duzo sily...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka