BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #802255 przez kasiek21
kurcze dziewczyny nie wytrzymam... brat wreszcie zrobil mi laptopa ze sie nie zacina i w ogole, zrobil wreszcie WiFi a mi cos szwankuje Touchpad (te pole do sterowania wskazinkiem na ekranie :D ) no i dostaje szału... myślałam że może jest zatłuszczony a więc go wyczyściłam a on nadal szwankuje... ehh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #802285 przez tweety1992
Kasiu ja zaś mam problem z anteną i telewizorem bo zacina mi jak cholera ;/ Nie da sie ogladać bo przerywa ;/

11 lata 1 miesiąc temu #802410 przez Elmirka85
no umówiłam się już do Krakowa na Kopernika do poradni diabetologicznej dla kobiet w ciąży. Pani przez tel. w rejestracji pytała jakie mam wyniki i powiedziała że bardzo dobre, bo ten podwyższony jest tak na samej granicy i żebym się nie martwiła. poleciła mi stronkę slodkiemamy.edu.pl i mam na razie stosować tą dietkę co tam jest a termin mam na 16ego. trochę mi już lepiej :laugh:
a z dobrym wieści to lekarz potwierdził płeć że dziewczynka i malutka waży już 1330 :)

11 lata 1 miesiąc temu #802431 przez andzia90
Elmirka85 ja mam bardzo podobne wyniki do ciebie ale moja lekarka kazała mi nie jeść słodkiego i dietę mieć. Ale ja teraz nie mam prawie wogole apetytu wiec nic nie stosuje takiego tylko słodkiego nie jem. Na suwaczku pisze ze jesteś w 29 tc?? jak dla mnie mała ok wazy to mój tydzień temu ważył 1400 :)a jestem w 32tc :)
Zakupiliśmy dziś łóżeczko i materac a w połowie miesiąca zamawiamy wózek i nosidełko :)

11 lata 1 miesiąc temu #802460 przez myszka76
Witam się wieczorkiem :)
Widzę, że Szymon wygrywa... Ładne imię. Mam nadzieję, że uda mi się przekonać mojego staruszka... Użyję wszystkich możliwych sposobów ;) :P
Jutro na 14 mam do diabetologa, niestety prywatnie, ponieważ do ginekologa też chodzę prywatnie więc nie miała jak wystawić mi skierowania do poradni z tego gabinetu, a jak mam czekać nie wiadomo ile na wizytę w poradni to już wolę mieć to za sobą :( Okropne te wszystkie opłaty, a jeszcze jak czytam że ZUS ma w nosie wypłaty w terminie to mnie szl.... trafia. Jak wy dajecie radę??? Ależ się rozpisałam, Pozdrawiam wszystkie mamuśki :)

11 lata 1 miesiąc temu #802488 przez kasiek21
ohh... bede sie smażyć sie w piekle :D:D albo zgaga bedzie piekła mnie :D

właśnie pochłonełam jogurt fantasie truskawkowa :D słone paluszki mambe o smaku cytryny i maliny :D a do tego wlasnie zjadam takie cudo

ahh jakze ja to uwielbiam :D a do popicia mamy wode cytrynowa z zywca :D

11 lata 1 miesiąc temu #802506 przez myszka76
Kasia jesteś okropna, ja tu o cukrzycy a ty wyjeżdżasz z takim tekstem.... PIEKŁO TO ZA MAŁO!!!

11 lata 1 miesiąc temu #802517 przez Adziaaa
witam !
Ja jutro odbieram wyniki odnośnie cukrzycy :) jakoś wcześniej nie chciałam :) może się bałam :) będzie co będzie :)

Jutro też idę do dentysty :( w nocy w ogóle nie mogłam spać tak mnie ząb bolał :( tak samo w dzień i teraz też boli :( boję się strasznie!

11 lata 1 miesiąc temu #802519 przez kasiek21
ohhh Myszko ! wybacz :D:D

11 lata 1 miesiąc temu #802520 przez Elmirka85
andzia90 napisał:

Elmirka85 ja mam bardzo podobne wyniki do ciebie ale moja lekarka kazała mi nie jeść słodkiego i dietę mieć. Ale ja teraz nie mam prawie wogole apetytu wiec nic nie stosuje takiego tylko słodkiego nie jem. Na suwaczku pisze ze jesteś w 29 tc?? jak dla mnie mała ok wazy to mój tydzień temu ważył 1400 :)a jestem w 32tc :)
Zakupiliśmy dziś łóżeczko i materac a w połowie miesiąca zamawiamy wózek i nosidełko :)

tak jestem w 29tyg. Cieszę się, bo ostatnio liczoną wagę miałam na połówkowym na początku października to było 330g a teraz 1330 to już tak fajnie :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #802524 przez myszka76
No nie wiem, :) nie wiem, postaram się, ale ta fantasia truskawkowa.... ;)

11 lata 1 miesiąc temu #802526 przez kasiek21
to ta nowa co ja reklamuja... jej jest tak fantastyczna !! a ma takie kawaly owocow ze asz... normalnie truskawka pokrojona w cwiatki i na pol... nie sa takie rozwalajace sie ze... normalnie ja pogryziesz... aszz...

11 lata 1 miesiąc temu #802538 przez andzia90
Elmirka nie jest źle z waga :) może być z niej duża dziewczynka :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #802553 przez Edi28
Kasiu ciekawie komponujesz smaki :) kusisz :P chyba jutro wybiorę się po ten jogurt :)
Elmirko super, że płeć potwierdzona i Mała przybiera na wadze :)
Myszko powodzenia jutro na wizycie w poradni :)
Andzia a jaki materac kupiliście? Ja chcę kupić w przyszłym tygodniu, łóżeczko już mam tylko materaca brakuje :)
My właśnie wróciliśmy z kina, w ramach wcześniejszych Mikołajek się wybraliśmy :) Hani się chyba podobało, bo cały film dawała o sobie znać :)
Lecę się kąpać i spać :) Dobrej nocki Kobietki :) całej przespanej :)

11 lata 1 miesiąc temu #802602 przez zosiaxvx
czesc laski :)
choroba wczoraj życ mi nie dała :dry: na szczescie dzis jest lepiej :) tylko nadal źle z moimi snami :lol:
sniło mi się że poszłam na wywołanie porodu do szpitala ( czego się najbardziej obawiam :dry: ) a tam tak płakałam bo bałam sie porodu normalnie tak bałam sie tego bólu że prosiłam o cesarkę .. ja nie wiem czemu mam takiego strach na ten poród!! przeciez ja już rodziłam!! no kurde!!

w poniedziałek mam wizyte u chirurga , a we wtorek idę na tą glukozę :) mam nadzieje ze przezyje :) to bedą dwa najgorsze dni!

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka