- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Te sny... masakra jakaś. Mi się śniło, że obserwowałam ludzi jak wymiotują kapustą haha.
A ponawiam pytanie ze stanikiem do karmienia. Kupujecie już czy czekacie z zakupem?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
ja też usg mam co 2 wizyte!! wrrrr wrrr wrrr !!!!!!!!!! jeszcze 10 dni do wizyty ciekawe czy mi usg zrobi bo w tamta wizyte nie robiła
ja juz kupiłam stanik do karmienia na allegro najtanszy jaki był dałam chyba 20 zł
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
chociaż dla mnie dobry nie jest... po tak kiepskiej nocy dzień nie ma prawa być dobry :/ do tego tak zimno na dworze że aż strach wyjść z domu.
myślałam że zniosę jajko tej nocy... albo że po prostu urodzę... na siłę ale urodzę... tak strasznie bolała mnie miednica i kość ogonowa... a wiec ani na boku ani na plecach spać nie mogłam... łaziłam po pokoju kręcąc biodrami bo tylko tak mi dobrze było... a jak już zasnęłam to przy każdej zmianie pozycji i tak się budziłam bo mnie tak bolało... i zaś na nowo męczarnia z zaśnięciem
a stanika do karmienia nie kupuje... a zresztą na moje cyce to i tak nie znajdę... tutaj to już tylko 2 beretki i tasiemka...
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Edi- kupiliśmy materac kokos-pianka-gryka taki pani nam doradziła w smyku
Dziś muszę trochę w domu posprzątać i przygotować się do wyjazdu na jutro, a jedziemy do teściów. I w końcu jutro wizyta u pani doktor mam nadzieje ze podglądnę małego i dowiem się co w brzuszku słychać
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kasiek współczuję ja też spać nie mogę.. nawet nie wiem co mi się śni bo co chwile się budzę a później zasnąć nie mogę jeszcze ten ząb ;/
co do materaca ja też wybrałam już kokos-pianka-gryka
Za kilka dni mam urodziny mój kuzyn z żoną która nie dawno urodziła ślicznego synka :)szykują mi prezent wyprawkę dla mnie do szpitala tak wiec o to nie muszę się już martwić bo na pewno wszystko będzie kupione a Wy kiedy zamierzacie szykować torby?
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A powiedzcie mi takie nakladki silikonowe do karmienia to maja rozmiary?? Czy sa uniwersalne, ja w ogole na tych rzeczach zwiazanych z karmieniem sie nie znam...
ooo i jeszcze mam jedno pytanka... Warto kupic ten termometr bezdotykowy? Moja szwagierka taki ma mierzy sie goraczke w kilka sekund, mozna od razu mirzyc temp. wody czy jedzonka. W aptece widzialam w okolicach 100 zł na allegro sa chyba tansze. To wydatek na lata bedzie, ale zastanawiam sie ciagle... Ma ktoras taki?
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasiu współczuję tych nocy, ja na sen narzekać nie mogę, choć sny są totalnie pokręcone, eh...
Zosiu już masz spakowaną torbę? Wow ja co najwyżej mogłabym torbę wyciągnąć z szafy i tyle, nawet nie miałabym co do niej włożyć w przyszłym tygodniu planuję zamówić te kosmetyczne rzeczy typu podkłady, wkładki itd. w sumie mam jedną kupioną koszulę do karmienia, ale jest u moich rodziców wraz z kilkoma rzeczami dla Małej, w weekend jedziemy je odebrać
Co do staników do karmienia planuję zamówić jakieś niedrogie z allegro Słyszałam, że dobrze się też sprawdzają staniki takie typowo sportowe, niestety nie mogę jeszcze z doświadczenia potwierdzić
A co do termometru bezdotykowego na pewno kupię
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
Aneteczka te nakładki silikonowe mają różne rozmiary, ja muszę kupic najmniejszy
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja nie używałam stanika do karmienia ,tylko zwykłego. Karmiłam 8 miesięcy a cyce miałam jak donice
Mój Aleks znowu chory, już trzeci raz od listopada. Masakra jakaś. Znowu do przedszkola nie chodzi, cały przyszły tydzień ma w domku zostać. a ja tylko po lekarzach jeżdżę . Dobrze że mam prawo jazdy bo nie wiem co by zrobiła wczoraj u ginekologa, dziś z Aleksem u pediatry, jutro do ogólnego mojego po skierowanie do tej poradni diabetologicznej!!! Mam już dosyć. może przyszły tydzień będzie spokojniejszy bo chciałam jakieś ciuszki dla małej już wyprać i poprasować
a w sobotę wybieram się z mężem na ujastek zwiedzić oddział i zobaczyć w ogóle gdzie jest szpital. Ja mam do niego ok 40 km a mam u siebie w mieście szpital pod nosem- widzę go przez okno, ale mój szpital nie ma dobrej opinii i wolałabym Kraków. ale zależy jak to bedzie, bo mąż mówi że jak zaczną mi się skurcze to do Krakowa nie pojedziemy bo nie chce żebym w samochodzie urodziła
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Andzia piękne łóżeczko
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa