- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mi się z kolei śniło, że zostałam postrzelona w brzuch, a odbyło się to chwilę po tym jak mój mąż mi powiedział, że mnie zostawia. No koszmar jakiś! Aż się obudziłam.
Kurde ostatnio moja mała mało się rusza, dziś to już w ogóle ;/
Ostatnio moje hormony szaleją. Dziwię się jak mój mąż to znosi. Ale jest dzielny. W pewnej chwili płacz straszny, a już za chwilę wielka z złość...
Przyszła nam komoda, która mężuś składa i już w sumie pokoik gotowy. Jeszcze tylko przewijak i lampka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
U mnie mały 2 dni wgl się nie ruszał i dopiro dzisiaj zaczął troszkę.
Od wczoraj mam manię na czekoladę bo wczoraj 2 tabliczki kupiłam i dziś kolejne 2
Chwilę temu wróciłam z Biedronki. Kupiłam portfel sobie na mIkołaja 2 czekolady Mikiemu ciasteczka(obiecane) żel do higieny oraz dla Adama piwo i tytoń.
Zaczęło sypać w końcu śniegiem.
ćiśnienie mi skacze dziwnie. Raz wyższe raz niższe ehh masakra jakaś.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musze Wam się pochwalić,ze ruszyły moje przygotowania,co prawda drobnymi kroczkami ,ale ... działam
kupiłam dla Sary:
- kołderke,
- butelke - chciałam z AVENTU,ale polecono mi taka: www.free-trade.cracow.pl/407-butelka-nub...ykolkowa-150-ml.html
jest taka fajna mieciutka, jakby gumowa ,a jak się sprawdzi zobaczymy, no i czy bedę potrzebować,ale w razie W jest!
no i gratis dostałam smoczek uspakajajacy, hmm tzn Sara dostała.. moze ojdzie śladem braciszka i nie będzie chciała,a moze wręcz odwrotnie
- kocyk : allegro.pl/kocyk-rozek-spiwor-z-kapturki...owy-i3732146282.html
- ręcznik kąpielowy
Jak narazie tyle,ale coś tam juz jest
Jak Wam mija niedziela mamusie?
ach i znalazłam taki kremik ..co myslicie???
allegro.pl/linomag-aquastop-krem-bez-wod...roz-i3765815791.html
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aśka świetny ten kocyk i wogóle super że zakupy się udały
Ja kupiłam dwie butelki antykolkowe jedną z Tommee tippe bo pasuję mi do laktatora aby przykręce i git jest a drugą mam Dr.Brown zobaczymy czy dobre są...
Ja juz mam wszystko pokupione tylko jeszcze jedną paczkę pampersów kupię do szpitala..aaa i termometr elektryczny
A tak to ogólnie załamka mnie dopadła mam pierwsze rozstępy i jeszcze mała się tak rozpycha że spać w nocy nie idzie...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do rozstepów, hmm.. no cóż, taka pamiątka nam zostanie
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj mieliśmy gości to jakoś zleciało. Chyba się gdzieś wybierzemy z mężem na jakąś dobrą kawkę, bo zwariować idzie.
Podobno butelki dr brown i tommee tippe są dobre. Poleca mój szwagier cały czas, który ma 4 miesięczną córkę. My też mamy zamiar kupić właśnie takie. Tak samo laktator tommee tippe.
Aska super kocyk. Ja właśnie też nie wiem jakie kosmetyki. W szkole rodzenia polecała nam nivea, johnson`s, ziaja.
Kurde jeszcze dwa tygodnie i święta, już tak się cieszę, przynajmniej ten czas jakoś poleci.
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak ja nie lubię niedzieli jedynie co z niedzieli lubię to rosołek
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No właśnie czytałam wiele dobrych opinii co do tych butelek antykolkowych Dr.Brown,okaże się w praktyce
Jak ja nie lubię niedzieli jedynie co z niedzieli lubię to rosołek
a ja własnie z rosołku zrezygnowałam.. już którys raz.. ale lubię~~
Co do butelki to fajna jest, troszke pomoze..oby jednak nasze dzieci nie miały kolek.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
My dzis odpoczywamy... wystarczy wrażeń jak na ten tydzień...
w piatek - goście, goście... najpierw siostra z dziećmi... Oj było głośno...
ledwo oni pojechali, zdążyłam sprzątnąć ze stołu a tu pukanie do drzwi... kuzynka z narzeczonym a na sam koniec mój mężczyzna z cudownym prezentem... obok książki o której pisałam dostałam jeszcze moje ulubione perfumy ahh jest kochany
w sobote - pół dnia leniłam się na kanapie czytając moją cudowną książkę, po obiedzie siesta z moim G. No i oczywiście jak to facet na ostatnia chwile wziął się za dokończenie łóżeczka... gdzie za godzinę musieliśmy juz wyjść z domu.. na szczęście zdążył
o 17 poszliśmy do galerii na losowanie nagród... było do wygrania 29 przeróżnych nagród a my wyszliśmy z pustymi rękoma ale cóż... potem "romantyczna" kolacja w MC donald no i jeszcze spacer... ehh jak wróciliśmy do domu to kręgosłup mi wysiadał... stanie w tej galerii to było przegięcie.. godzina czasu... ale że twarda ze mnie babka to jakoś dałam rade
a wiec dziś dzień lenia...
wciągnęłam już obiad 2 banany i tabliczkę czekolady
i pufam...
jeszcze tylko 3 dni i zobaczę me maleństwo uszzz... mam nadzieje że na czas sie odwróci główkowo
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Cztery godziny pociągiem- niby nic, a jednak w ciąży męczące. U nas dziś otwarcie nowego mostu- nareszcie i mąż poszli na koncert i jakieś tam inne atrakcje,a ja spasowałam po podróży to tylko kanapa i telewizor.
Aska Super ten ręczniczek kocyk co do butelek ja mam jedną z Lovi ale mam nadzieję że cycki nie nawalą i obejdzie się bez butelki
Pozdrawiam i idziemy poleżeć
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale z tym prezentem to tez cudnie, fajne są takie niespodzianki
Zubio moście słyszałam w radiu
Odpoczywaj ile mozna i póki mozna
a ja szukam prezentów dla rodziny Zawsze sobie obiecuję,ze w listopadzie kupię wszystko i w grudniu będę mieć spokój,a przyjdze co do czego to potem na ostatnią chwilę.
ale tak jak Lunia napisała, byle do świat.. potem z górki dziewczyny
aaaa no i hit, mój mąż będzie w Sylwestra w domku, nawet nie pamiętam czy kiedykolwiek spędziliśmy Sylwestra razem hehe
- myszka76
- Wylogowany
- pierwsze słowa
chociaż patrząc za okno to nie wiem czy taki dobry będzie Paskudnie, nic mi się nie chce Najchętniej wróciłabym do łóżka...
Śpiochy pobudka!!!
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja dziś nigdzie nie wychodzę z domu, bo Aleks nie chodzi do przedszkola bo jeszcze trochę chory. umyłam naczynia, robię zupkę ogórkową i wstawiłam pierwsze pranie z ubrankami dla Wiktorii
mam proszek dzidziuś i uwielbiam jego zapach
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja dzis mam wizyte u doktorka zobaczymy co tam u małej Marysi:)
wczoraj złozylismy szafke dla małej ale myslalam ze bedzie duzo wieksza i jestem troche rozczarowana jej wielkoscia
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
ja byłam dzis u chirurga ale nie wyrwał mi zęba bo się bał to znieczulenie dac , musze miec zgode pisemna od ginekolog znaczy on by mi dał znieczulenie ale pytał czy prawidłowo ciąża przebiega ja mu powiedziałam ze rozwarcie mi sie powieksza a w kartotece mam wpisane ciąża zagrożona... a tak sie bałam chyba juz nie pójde do tego chirurga przed porodem