BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #801654 przez tweety1992
No pokazane jest ale moje jest uparte i nie chce się tak rozlozyc jak pokazane jest ;/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #801658 przez Edi28
Wow Wola duża ta Twoja Dziewczynka :) ciekawe ile moja już waży :) Kurczę nieciekawie z tym poziomem cukru, ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle, zresztą dieta długo trwać nie będzie, zostały nam już tylko dwa miesiące :)
Hmm Tweety a instrukcji nie dołączyli do tego łóżeczka? Ja też kupowałam turystyczne, ale zupełnie inne, i w sumie postępując z instrukcją, złożenie zajęło nam z 5 minut i nie było żadnych problemów.
Może na spokojnie spójrz w instrukcję :) i w moment je złożysz :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801672 przez tweety1992
Dzięki Edi :)
Udało się i złożyłam :)

w222.wrzuta.pl/obraz/ayVt6osS8Av/dscn0757

11 lata 1 miesiąc temu #801680 przez zubi
hej dziewczyny:

wola mała spora ale to już niepełne dwa miesiące do rozwiązania, więc nie ma co się dziwić :) a cukrzyca fakt niepotrzebna ale jakoś musisz z nią sobie radzić :)

twetty ja podobnie jak kasiek jestem za drewnianym łóżeczkiem dla dzidzi- jakoś tak turystyczne mnie nie przekonuje chyba że jako kojec. Ale ogólnie łóżeczko ładne.

Ja trochę męża wciągnęłam w przygotowania i w niedziele wybraliśmy łóżeczko, wózek, materac i pościel - ale zakupy planujemy dopiero po świętach ( ja mam termin pod koniec lutego), a pod koniec stycznia montują mi nową kuchnię pod zabudowę- bo teraz to wszyscy przed świętami terminami zawaleni, wiec zależy mi aby kuchnia była pierwsza, a potem ja dopiero się rozpakuje- mała poczeka :)

Dziewczyn wklejajcie jak najwięcej zdjęć dla maluszków i rzeczy dla maluszków- tak miło jest po podglądać :)

11 lata 1 miesiąc temu #801684 przez tweety1992
Kochana ja Ci moge zrobic zdjęcia całej kolekcji którą mam dla maluszka :) samych zabawek juz 3 szafki sa :p

11 lata 1 miesiąc temu #801732 przez issska1986
Czesć dziewczyny,

ja juz od wczoraj na L4 :) na razie leniuchuje, ale muszę niebawem zacząć segregować i prać ciuszki, w niedzielle przywiozłam pierwsza turę....
Ej ja to nic nie kupuje dla małej, tyle tego mam, na razie wystarczy.... w styczniu jadę po łóżeczko, wózek z allegro i finito :)

no i kurdę nie poszłam do szkoły rodzenia bo nie miałam świstka,ze mogę uczestniczyć w niej, poza tym na łeb na szyję z pracy bym leciała,,,, teraz muszę czekać aż się skończy ta tura i pewnie po nowym roku nastepna... wrrrr skończę szkołę rodzenia przed samym porodem.... :angry:

11 lata 1 miesiąc temu #801741 przez zosiaxvx

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801762 przez kasiek21

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #801763 przez zosiaxvx
haha padłam :lol:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 1 miesiąc temu #801771 przez kasiek21

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801783 przez Magda28
hehe urocze te dzieciaczki :lol:

Ja też już po wizycie :) tak jak Wola też na 100% dziewczynka i waży 1800 gram :lol: ułożona jest główką w dół....szyjka ok długa na 4 cm,badała mnie ręcznie i usg dopochwowo...
Pytałam się o ten brzuch ze mam twardy jak chodzę w okolicy pępka,a jak siedze czy leże to robi się miękki....podłączyła mnie pod KTG o okazało się że mam obkurczenie macicy co minutę!!!!muszę brać magnez 3X po 2 tabletki :dry: a tak to wszystko ok. jest.....aaaa od początku ciązy przytyłam 7 kilo :lol: chyba nie jest tak zle :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #801795 przez Aneteczka
Hej i ja po wizycie. Mały waży 1700 gram <idziemy od najwiekszej do najmniejszego dzis ;)>
Dzis koncze antybiotyk jutro badanie moczu trzeba zrobic, jak bedzie zle to w czwartek po recepte :) Z malym wszystko ok idzie srodkiem tej siatki centylowej.

Jesli chodzi o swedzenie moge zjesc sobie ten zyrtec. Mowil mi, z jakby mnie stopy swedzialy od dolu to jest niedobrze i proby watrobowe trzeba robic.

Maksiu juz glowka na dol. Jak patrze na te wyniki z usg to glowe ma na 33 tc :D strasznie duza...

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801808 przez tweety1992
ale cudne dzieciaczki ... to jak wszyscy to wszyscy ...

To mój brat Kuba :)

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #801830 przez Aneteczka
Słodziak, oczeta ma piekne :)

11 lata 1 miesiąc temu #801834 przez tweety1992
To mały diabeł jest :p Tylko na zdjeciach taki grzeczny :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka