- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
A tak to pokażę Wam co dziś/jutro jadę kupić tablica.pl/oferta/kombinezon-polarkowy-m...irmy-tu-ID3Vgfj.html
Co Wy na to? Ładny ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja też mam kombinezon roz. 62 dziecko po kombinezonem tez będzie ubrane więc musi mieć trochę luzu...
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Zubi ja mam materac 10 cm, ale stwierdzam, że aż tak gruby wcale nie jest potrzebny. Myślę, że 7 cm już by wystarczył. Tym bardziej, że dziecko powinno raczej na twardym spać
Wkładki miałam Baby ono i nie narzekałam, tym bardziej, że niedrogo wychodzą. Pod koniec nieustabilizowanego karmienia kupiłam wielorazowego użytku z Aventa, ale one są raczej mało pojemne Ale są fajne, bo wkładasz do pralki, suszysz i używasz znowu Podobno też muszle laktacyjne są dobre, ale sama osobiście nie używałam.
Magda myślę, że tak jak dziewczyny piszą poprostu dzidzia jak stoisz to coś wypina Tak zwane "stawianie się" brzucha, czyli te skurcze przepowiadające to twardnienie całej macicy. Możesz wedy wyczuć gdzie się zaczyna, a gdzie kończy
Zosia czkawkę odczuwam na dole, najczęściej po prawej stronie, ale zdarza sie i po lewej. Moja malutka ma rzadko czkawkę w porównaniu z synem. Ten to można powiedzieć, że czkał cały czas
Anjaa kombinezon lepiej, żeby był większy niż za mały. Najwyzej będzie zakrywał całe rączki i nóżki i nie trzeba będzie rękawiczek
Twetty to szybko macie ubraną tą choinkę JA jeszcze o świętach nie myślę. Chyba nawet jeszcze nie chce
Sarenka możliwe, że Twoje dziecko miało już czkawkę, a Ty jej jeszcze nie czułaś, a także jest możliwe, że jeszcze jej nie było Na pewno jak poczujesz to będziesz wiedziała, ze to czkawka
Miłego dnia! U nas słoneczko wychodzi, więc niech u Was też zaświeci
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tweety - kiedy Ty będziesz ubierać Malucha w te wszystkie ciuszki? Masz już ich chyba tysiące:) Poza tym termin masz na koniec lutego - przemyśl, czy te wszystkie ciepłe ciuszki w takiej ilości na pewno Ci się przydadzą. Fakt, to są okazyjne ceny, ale wiadomo - przy Maluszku każdy grosz się przyda.
My z Mężem planujemy kupić Pampersy New Baby - teraz jest bardzo fajna oferta w TESCO. Wychodzą po 44gr za szt. Jak się rozglądałam za pampersami to w najlepszych ofertach wychodziło na ogół 50gr/szt.
Na dniach jadę do mojej bratowej - mam sobie wybrać ciuszki na początek po Chrześnicy. Na pewno bardzo wszystko się przyda, bo ja praktycznie mam tylko kilka sztuk:)
Eh... Mężuś mi się pochorował - właśnie Go kuruję, ale musimy się izolować
- anjaa18
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja zbieram siły, żeby zacząć coś robić, planów na dzisiejszy dzień mam mnóstwo, tylko mój leń jest przeogromny
Kombinezon też planuję kupić na 62 lepiej mieć ciut większy niż za mały
Co do wkładek doświadczenie nie mam, ale wybrałam już z baby ono, moja znajoma używa i sobie chwali, cena też jest spoko W ogóle mam już całą listę kosmetyków, wybraną aptekę, teraz czekam na pieniążki i zamawiam i część kosmetyczną będę miała z głowy
Życzę miłego dzionka Kobietki
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
śliczne macie te kombinezony ja też mam w rozmiarze 62. większość ciuszkow mam w tym rozmiarze. tych mniejszych mam naprawdę bardzo malutko. bo jak syn moj pójdzie w tatę to te 56 mogą w ogole nie byc potrzebne :-P
wkladki też mam te z baby ono. nie są takie złe. ale dla mnie mogłyby byc bardziej chłonne... tak mi z cycow leci że to tragedia :-(a co dopiero bedzie przy nawale pokarmu... o ile w ogole bedzie... nie chce nawet myśleć o tym.
a kosmetyki... wszystkie dla mojego malucha chcialam mieć z ziajki. ale nie mają kremu na każda pogode od 1 dnia. a wiec to kupimy z nivea... chyba...
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Wróciliśmy od dentysty właśnie. Biedaczek taki spucnięty i widac że bolało jak cholera bo łzy w oczach miał. No jeszcze jeden mu został do wyrywania i potem jeszcze leczenie chorych.
Kombinezonki prześliczne A ja też w 62 kupuję bo ważam że jak się w mamusię wda to będzie duży
Nie umiałam się powstrzymać i do kombinezoniku jeszcze biorę to od tej samej babeczki tablica.pl/oferta/czapka-kotek-roz-62-68...gz45.html#b27537fb5e
- anjaa18
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Kasiek bardzo lubię Ziaje, mam krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży fajny jest, ładnie pachnie , wszystkie które miałam wcześniej odrzucały zapachem a ten jest super
Tweety szalejesz z zakupami
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam dostać 2 kombinezony używane nie wiem w jakim rozmiarze do tego moja siostra kupiła nowy w Anglii ale tez nie wiem w jakim rozmiarze co do kosmetyków nic nie mam mam teraz na rozstępy dla siebie ziajkię jak na razie dobrze sobie radzi wcześniej miałam bio-oil ale nie spisał się rozstępy powstały a smarowałam od 4 miesiąca nawet wcześniej troszkę jak narazię z ziajką nic się nie pojawia nowego
zapomniałam dodać że dziś ojciec dziecka zdeklarował się że kupi łóżeczko nie ufam mu i nie wierzę za bardzo w to ale i tak się cieszę że mi chociaż to bd mieć z głowy o ile się wywiąże z obietnicy
- myszka76
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Adziaaa trzymam kciuki za to łóżeczko, oby nie zapomniał o obietnicy
Ja mam dzisiaj wizytę u pani doktor, ale dopiero po 17. I jeszcze doszedł jeden problem mój mężuś chory, ma grypę żołądkową...RATUNKU, co ja mam z nim zrobić?
Pozdrowionka
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sarenka a pochwal się jaki masz kombinezon, bo bardzo fajny pomysł z tym odpinanym dołem a nie widziałam takiego.
Ja odczuwam czkawkę małej po prawej stronie trochę poniżej pępka i to dość często.
Ja kupiłam wkładki laktacyjny Lovi, bo wyczytałam, że są na duży nawał pokarmu ale dokupię jeszcze chyba jakieś inne bo te drogie dosyć są i najwyżej będę je używać sporadycznie.
Z kosmetykami też czekam na "lekcję" w szkole rodzenia, może nam coś położna doradzi.
Ubranka, które kupiłam to wszystkie ma na 62... na pewno się nie zmarnują.
Dziewczyny ja już któryś dzień mam chyba jakąś depresję przedporodową. Już mam dosyć tego siedzenia w domu, nic mnie nie cieszy. Nawet na dzień dzisiejszy jak wyobrażam sobie rok siedzenia w domu po narodzinach to mi się odechciewa wszystkiego
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam tego typu, tylko szary w różowe groszki. Ale dokładnie taki rodzaj...
jest super