- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Elmirka85 popieram pytanie andzi90 od jakiej strony krk mieszkasz? też byłam na ujastku w tamtym tyg na badaniu dobre wrażenie na mnie zrobił bardzo miły personel :)szpital z zewnątrz okropny, mało widoczny ;/ ale w środku wyremontowane pomieszczenia przynajmniej tam gdzie byłam ale i tak zostaję przy Narutowiczu za daleko na ujastek mam
ja mam 40km do Krakowa, mieszkam w Chrzanowie czyli w stronę Katowic
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zaczely mi sie pojawiac pierwsze skurcze, tak mi sie przynajmniej wydaje. Troche zaboli mnie brzuch i robi sie twardy... Za pierwszym razem myslalam ze maly sie tak wypchnal. Ale za drugim wlasnie byl lekki bol brzucha i to naprezenie, minelo po minucie, ale szybko zjadlam nospe. W czwartek ide do lekarza to o tym wspomne. W weekend zrobilo mi sie tak dwa razy to chyba nic zlego.
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Muszę coś pomyśleć jak to rozwiązać. Póki śniegu nie ma to jeszcze w skejtach chodzić mogę ale pózniej mnie to przeraża a coraz bardziej rosnę bo to widzę
Za komplecik dałam w Tesco 16.50 zł. Chciałam więcej kupić ale nie umiałam wytrzymac bo sama byłam a duszno mi się zrobiło i zaczął boleć brzuch.
Obwodzik brzuszka już wynosi 104 cm
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
rozwarcie się nie powiekszyło ale za to powiedziała ze poród blisko bo mam tam napuchnięte !!
Mała jest ponoc duża waży ok. 2.5 kg ciekawe czy to prawda
no i powiedziała ze mam 2 tyg wytrzymac i nie rodzic żeby mi wskoczył już ten 36 tc
Tweety super komplecik i brzusio już pokazny
Edi super zakupy
Marudka czekamy na fotki
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No zaczyna się robić duży I zaczynają się problemy ze spaniem. Dziś o 6 się obudziłam i do 9 zasnąć nie umiałam. Jak trup chodzę zmęczona
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Nie pisalam ale podczytywalam
Zosia jednak trzymam kciuki zeby do terminu mala wytrzymala.
Tweety brzuszek fajniusi, komplecik bardzo fajny.
O matko , tak czytam was i ja dla siebie nie mam praktycznie nic. A tutaj do pepuszka zalecaja talk i z tego co pamietam to Lukasowi bardzo szybko odpadl.
N abrodawki mialam masc, ktorej nie trzeba bylo przed karmieniem zmywac, musze sprawdzc w internecie jak sie nazywa.
Edi to chyba juz masz wszystko z kosmetykow.
Ja czuje ruchy malej, chyba doslownie w kazdej czesci brzucha, a najbardziej u gory po prawej stronie i czasami bardzo bolesne.
Skurcze tez przepowiadajace tez juz zaczelam odczuwac,a wizyte mam dopiero 10.01.
No i przygotowania do swiat pelna para u mnie, przez weekend, wymienialismy szafe w sypialni, dzisiaj zaczelam ciasteczka piec, a jutro lepie pierogi z kapusta, wieksza ilosc i do zamrazalnika.
okna tez mnie przerazaja, ale az tak to ja sie nie zamierzam katowac, tym bardziej ze sie przeziebilam.
Ups...ale sie rospisalam i nie na temat.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie też się zastanawiam jak to będzie wyglądać bo musimy autobusem jechać a trzeba torbę i psa zabrać. I nie wiem czy mogę mojego psa na rękach trzymać czy już nie? On ok 10 kg waży może troszkę mniej.
Jutro jadę do Pepco po kuferek który pózniej będzie służył jako torba do wózka oraz do drogerii Dayli po te skarpeteczki co Kasia ma
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Tweety- śliczny komplecik a jaki super brzuszek
Elmirka85- to faktycznie trochę do szpitala masz, ale dobrze Adziaaa mówi ze możesz na Narutowicza rodzic( tak jak my ) bo nawet chyba bliżej byś miała. Moim zdaniem lepiej jechać do szpitala gdzie się ma najbliżej bo nie wiadomo jak akcja porodowa szybko przebiegnie.
Eh mnie znów podbrzusze boli muszę brać no-spe to mi przejdzie
Na święta jedziemy do mojej mamy dobrze ze zakupy już zrobione są , ja jedynie co mam zrobić to ciasto
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
zrobiłam naleśniki ze szpinakiem i serem feta... mmm jak ja to uwielbiam...
któraś chętna ?? jeszcze troszke zostało
wiecie moj syn chyba nie lubi chodzic po sklepach gdzie bym nie była to zawsze tak daje mi popalić ze przynajmnije ze 3 razy musze przystanac i pooddychac bo wali mnie niesamowicie.. no i caly czas w to samo miejsce, po prawej srtonie tak do pepka... powyzej czuje tylko jak glowka naciska na lewe zebro... ehh czasem trace juz wiare ze sie przewroci.. no ale coz widocznie tak właśnie ma być
tweety
sliczny kaplecik no i brzuszek... rozstepow chyba brak coo ? jej ale zazdrosze... bo moj brzych to caly w prążkach jest hehe
wyszłam dziś rano na pocztę i kurcze cały tydzień zaś będę latać :/ jak ja nie lubie wychodzić w poniedziałki z domu...
jutro muszę iść zrobić badania... w srodę zakupy, w czartek odebrac wyniki, w paitek reszta zakupów... weekend jak to weekend... i to w dodatku przed swietami :/ uszzz.... na sama myśl już mnie wszystko boli...