- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- anjaa18
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do terminu to mimo tego, że znam dzień zapłodnienia to i tak lekarz na to uwagi nie zwrócił, i różnica według terminu z miesiączki a dniem zapłodnienia to jakiś tydzień, ale co tam przecież lekarze lepiej wiedzą echhh
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
allegro.pl/sliczne-i-bardzo-praktyczne-p...tki-i3715749799.html - akcja zakończona ale od tego sprzedawcy nabywałam
Natomiast na materac zakupiłam na allegro podkład pod przescieradło z gumką aby się nie przesuwał . Jest miłe w dotyku i dużo nie kosztowało- a ostatnio nalewałam na nie wody by sprawdzić czy na prawdę nie przecieknie i zdało próbę.
allegro.pl/ochraniacz-na-materac-pod-prz...120-i3706616736.html
w/w produkty polecam.
Bo to z tymi terminami jest różnie, tak czy inaczej bliżej rozwiązania z każdym dniem wyprawkę trzeba uzupełnić i po nowym roku być gotowym ciekawa jestem która z nas się pierwsza rozpakuje?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Potem to jest róznie,bo dzieci rosna i większe jak moje i mniejsze są.
Mam nadzieje,ze kazda z nas urodzi w terminie,oby tylko nie za szybko!
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja dzisiaj tylko wszystko tak w skrócie... wyciągałam wczoraj soczewke i zatarlam sobie oko. a wiec dzis odpoczynek od laptopa i w ogole.
ale chcialam sie pochwalic ze kupilam stanik do karmienia. za cale 17 zl!! nowiusienki!! majty poporodowe i kapcie pod prysznic. i dzis pakuje torbe do szpitala z siostra ma i szykujemy ciuszki na wyjscie ze szpitala. a potem tylko czekac.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja na pierwszym usg mialam 7 luty. Ale ostatnio na wizycie lekarz mi powiedzial, ze w razie cesarki bedziemy sie koic koncem stycznia. Ma specyficzny sposob bycia
u mnie podobnie.. chociaz, mimo wszystko bedę próbować namówić na luty... no chyba,ze trzeba będzie to juz inna sprawa.
Tweety terminy bardzo zbliżone moze jednak uda ci isę być mamą z lutego Tak czy siak, Adrianek to mała rybka będzie
Kasiunic tylko czekać to ja Ci się przyznam,ze kupiłam majty poporodowe i niezły zapas wkładek laktacyjnych min BabyOno na noc te o których kiedyś pisałyśmy
www.abcmalucha.eu/529,babyono-wkladki-la...t-gratis-031-60.html
niestety maści na brodawki nie kupiłam,bo nie było,ale za to witaminki dla dziadków kupione
a my dzisiaj z mezem robimy remont akwarium u moich rodziców, przyda mu się generalne sprzątanie.. ale czasochłonne to jest BARDZO! Dobrze,ze nasze akwarium czyściutkie hehe
Nie ma to jak sobie wymyslać robotę
aaa nadal mam ochotę na lody "made in" McDomalds
ach, dziewczyny jaki chwile grozy przeżyłam. Byłam z Mikołajem w sklepie, dość wysokie schody tam były i bez poręczy wiec go trzymałam,ale nie zauważyłam jak włożył paluszki miedzy zawiasy i zamknęłam drzwi!!!! Jak zaczął płakac nie wiedziałam co się dzieje,szybko wyjęłam rączkę,ale paluszki całe sine. Az mi słów brak,zeby to opisać. Słabo mi się zrobiło, myslałam,ze będę płakać z nim, przytuliłam go, wycałowałam.. na szczęście chyba nic złego się nie stało, paluszkami rusza, nie spuchły. Kurcze,przez swoją nieuwagę, chociaz przeciez własnie starałam się upilnować,zeby nic się nie stało,ale mogło być źle, echhh Teraz śpi, paluszkami rusza wiec będzie ok.
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masz racje,ze lepiej być przygotowaną niż się niepotrzebnie stresować,ale wszystko będzie dobrze
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zubi doszło to okrycie kąpielowe? Jak wrażenia?
Ehhh...
Dziś po raz drugi w całej mojej ciąży śniła mi się Mała już poza brzuszkiem. I że miałam problemy z karmieniem i trzymaniem Małej na rękach...
Często mówią, że sny o narodzonym już Dziecku - takie jakieś kiepskie sny - są przejawem takich obaw jakie mamy w głowie. I rzeczywiście u mnie się zgadza. Pierwszy sen też był podobnej treści, a to faktycznie taka moja trauma.
- asla88
- Wylogowany
- gaworzenie
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3