- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Ja jutro jadę na podboje sklepów także zobaczymy co moja sytuacja ciążowa wziesie ale zapewne nic. ALe tym razem juz cyckac sie nie bede. Pojade rowno. Bo nie rozumiem ludzi zajmujacych kolejki w kasach pierwszenstwa tylko dlatego zeby nie stac w tych normalnych. A jak podchodzi osoba uprawniona to udaja ze nie widza :/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Kiedyś ludzie byli inni ale cóż. Nigdzie nie mają przykładu dobrego i wyrastają potwory :/
A Ty spać nie możesz Kasiu? Ja coś nie :/
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jutro planuje dalsze porzadki przedswiateczne. Pranie,kolejna szafka do ogarniecia i chyba rozmroze lodowke... Okna mi strasznie ten huragan ostatnio pobrudzil... Mam ochote je umyc. Nie chcemiec takich przez swieta. Potem w styczniu bedzie mroz i do lutego mam patrzec na te okna? A przy Malej tez bedzie ciezko sie zebrac do mycia...
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
sarenka jak tylko otrzymam ręczniczek dam znać, czy warto kupić- ja akurat wybrałam żółtą żyrafkę. Mycie okien zabronione- mogłoby cię przewiać, musisz męża poprosić
aska mała rzeczywiście spora, ostatnio nam położna w szkole rodzenia mówiła, że jakaś kobietka urodziła dziecko 6,1 kg ( wyobrażacie sobie?)- podobno w żadne szpitalne ciuszki się nie mieściło i w to "legowisko" dla dzieci. Ale podobno mama była rosłą kobietą- więc nam to chyba nie grozi
A co do termometru to jak używałaś byłaś zadowolona?
aneteczka ciuszki super.
dziewczyny miałam jeszcze pozostałym odpisać, ale już zapomniałam co, potem uzupełnię.
Buziaczki, miłego dnia
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Asia duza Twoja corcia a teraz w tych tygodniach nasze dzieciaczki podwoja swoja wage.
Widze ze nie jestem sama, w komentowaniu zachowania innych bezmozgowych ludzi. Ja mialam sytuacje w autobusie gdzie mi starsza pani robila miejsce,a kolo niej siedzial mlody chlopak
i nawet swojej wielmoznej pupy nie ruszyl, babcia tylko odpowiedziala, ze niech chlopak sie uczy jak to sie robi, bo mu rodzice zapomnieli uswiadomic, ze tak wypada.
No coz, ale teraz przed swietami nikt mnie do sklepu nie wyciagnie na zakupy.
Od rana mam spuchniete stopy i dlonie, mam nadzieje ze minie, bo nie zbyt przyjemne to jest.
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Wiem, że niektóre z was już zakupiły, a niektóre mamy są już doświadczone po poprzednich dzieciach:
Pytanie czy lepiej kupić taką mniejszą:
allegro.pl/pekaty-rogal-poduszka-do-karm...ory-i3770586348.html
czy taką większą:
allegro.pl/poduszka-walek-170cm-rogal-do...tis-i3763041540.html
bo ja nie wiem która się bardziej przyda? proszę o podpowiedź
- myszka76
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie było mnie chwilkę ale padłam, dostałam takich bóli brzucha i skurczy a do tego byłam tak słaba... że szybko dzwoniłam do mojej ginekolog, kazała przyjechać do siebie, zbadała, zrobiła USG i stwierdziła że mam leżeć. Brzuszek się obniżył za dużo, dużo za dużo więc albo będę grzecznie leżeć w domku albo natychmiast kieruje mnie na szpital (do szpitala od domu mam ok 7 minut) Przyrzekłam leżeć i leżę... już czuję się lepiej ale jednak najgorsza jest ta słabość
Podziwiam wszystkie brzuszki, są śliczne ale to tak jak i ich właścicielki
Pozdrawiam Was wszystkie
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Zubi ja nie mialam takiej poduszki i tym razem tez nie bede kupowac, jasiek tez sie sprawdzil, ale z tych dwoch to wybrala bym jednak ta wieksza, wydaje sie praktyczniejsza.
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Myszka to leż i odpoczywaj....
Zubi ja nie pomogę bo nie kupowałam takiej poduchy
Aska wow ale dziewuszka duża,ale najważniejsze że zdrowa
Kaśka zawstydziłaś mnie... super że z małym ok...jeja jeszcze trochę i niedługo będziemy tulić nasze maleństwa,jakoś to do mnie nie dociera...pewnie dotrze na porodówce
Dziewczyny ja nie wiem jak powinien wyglądać brzuch ciężarnej kobiety,nigdy nie dotykałam...czy on ma być taki twardy?jak kamień?zwłaszcza wieczorami...masakra tak mnie wszystko ciągnie i swędzi brzuch,że szok wiem że mała się wypina,bo widzę jak się rozciąga...biorę ten magnez ale to mi nic nie pomaga
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
brzuszek owszem twardy troszke bedzie ale nie moze byc twardy jak kamien... mi tak twardnieje jak za duzo sie nachodze i w ogole... a wiec kochana chyba czas zwolnic tepo.. lez duzo wiecej... odpoczywaj...
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
www.farmina.pl/info.php?part=1&id=50&cat=1
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Teściowa chodzi sprząta,okna myje a ja leniuchuje cały czas mnie wyzywa że mam siedzieć na dupie...
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
za oknem znowu buro i szaro błe, już bym wolała śnieg choć za zimnem nie przepadam Dziś dobry dzień, idę zobaczyć Małą wczoraj odebrałam wyniki i chyba są dobre na pewno podniósł mi się poziom hemoglobiny
Asiu, ale Sara już duża jest fiu fiu spora dziewuszka się szykuje ważne, że z Małą wszystko dobrze
Kasiu super, że po wizycie wszystko z wami dobrze
Myszko, leż i się nie przemęczaj, korzystaj, że w domku jesteś, a nie w szpitalu oby tak zostało
Magda brzuszek twardy ale nie powinien być twardy jak kamień, może warto powiedzieć o tym lekarzowi, lepiej dmuchać na zimne
Zubi ja nie kupowałam takiej poduchy i w sumie nie zamierzam, wydaje mi się, że to zbędny zakup, ale nie mam doświadczenia...
Znowu dużo postów, połowy już nie pamiętam
Miłego dnia