BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 4 tygodni temu #805516 przez tweety1992
Andzia jasne że bym wpadła gdyby nie ta odległość :( A Adam mi zaraz wyjdzie i będzie dupa bo wszytskie u mnie zklepy już zamknięte. A sama co carrefoura nie chce bo juz pozno

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #805532 przez wola82
Sarenka sliczne zdjecia, pamiatka bedzie super.
Mysle ze ja was pobije z moim brzucholem :laugh:

11 lata 4 tygodni temu #805534 przez tweety1992
Ukazuj się Wola :)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805562 przez wola82
A oto i moj brzusio :)
Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu #805563 przez Sarenka
Wola Ty masz sam brzuszek, a sama jesteś szkielecik. Piękny Twój brzusio, a ja jestem tłusta:/ Wielka;/ Bleee... Chyba mam kryzys.

11 lata 4 tygodni temu #805569 przez wola82
He he Sarenka Nie jest z Toba tak zle, wygladasz slicznie, ale i ja mam czasami takie kryzysy ze nie moge sie na siebie patrzec, a po ciazy wszystko pomalu wroci do normy. Ja w pierwszej ciazy to dopiero kulka bylam :woohoo:

11 lata 4 tygodni temu #805570 przez Aneteczka
Wola brzuszek calkiem duzy, ale tylko brzuszek, bo tak chudzina jestes, mi oprocz brzucha polazlo w biodra i uda... Jak sie mierzylam to w pepku mam 116 cm a w pasie, ktory teraz jest tuz pod buistem mam 100. 24 cm tam mi przybylo! Zwlaszcza w tych tygodniach. Czuje sie jak orka. Nie wiem czy to hormony, ale wyglad mnie teraz dobija...

11 lata 4 tygodni temu #805577 przez Sarenka
Na początku wydawało mi się, że mi tylko brzuszek urósł, ale teraz już widzę na buzi jak się zmieniłam i przybyło mi tam, gdzie zawsze szedł mi wszelki nadmiar - pod łopatki. Każdy stanik mi się brzydko odbija pod bluzką, a wbrew wszystkiemu nie jest za ciasny, tylko zawsze się to tak brzydko odznacza...
Jeszcze jak mam dni, w których jest mi ciężko, że się przemieścić mi trudno, to mam największy kryzys. A jak pomyślę, że jeszcze przytyję przez 2 miesiące, to jest masakra... Ajjj...

11 lata 4 tygodni temu #805712 przez wola82
Dzien dobry.
Jak dzisiaj samopoczucie brzuchatki :) U nas zimno, szaro i az sie nie chce z domu wychodzic.
Sarenkaja tez sie boje ze w tych ostatnich tygodniach przytyje, ale na razie mam diete to moze jakos sie uda tego uniknac, bo nie chce przytyc 26 kg, jak w pierwszej ciazy :ohmy:
Ktore z was jeszcze kontroluja cukier glukometrem i jakie macie wyniki, bo u mnie jak do tej pory wszystko w normie wychodzi.

Zabieram sie za porzadki w kuchni pomalu, ale cos mnie gardlo boli i glowa, a w przedszkolu u Lukasa szkarlatyna jest mam tylko nadzieje ze sie nie zarazi :dry:

11 lata 4 tygodni temu #805728 przez Edi28
Witajcie Kobietki,
Sarenka sesja świetna, zdjątka świetne
w ogóle wszystkie brzuszki bardzo, bardzo ładne :)
widzę, że nie tylko ja mam momentami problemy z patrzeniem do lustra, czasami czuję się jak wieloryb, eh...
Hormony tak mi szaleją, że czuję się jak jakaś wariatka, wczoraj wieczorem zrobiło mi się tak smutno, że musiałam sobie do poduszki popłakać... żebym chociaż powód miała, a tu nic... a dziś jeszcze szaro i buro...
Ja w pępku mam już 92 cm, chwilami mnie przeraża, ile jeszcze przybędzie, choć z drugiej strony za dwa miesiące zacznie ubywać powolutku :laugh:
Wola życzę zdrówka dla Ciebie i Lukasa, oby się nie zaraził :)
Kasiu jak u lekarza?
Życzę wszystkim mamusiom miłego dnia :)

11 lata 4 tygodni temu #805744 przez zubi
Witam się i ja :) w Toruniu paskudna pogoda- śniegu brak.

Dziewczyny wszystkie brzuszki super, ale woli najładniejszy taki okrąglutki i ten wystający pępek taki słodziutki :)

W tej chwili pozbyć się proszę kompleksów, czy któraś z was przytyła 20-30 kg - NIE !!! więc jest dobrze, przyszła mama musi przybrać i tu i tam, co to za mama taki szkielet? Blee

edi z tą huśtawką nastrojów to coś na rzeczy, ja tez od dwóch dni jestem nie do wytrzymania, sama nie wiem czy się śmiać czy płakać, zła czy zadowolona. Jak w I trymestrze było ok, to teraz nadrabiam z górką. Więc uszy do góry nie jesteś sama :)

Spokojnego dnia, ja dziś internet i allegro- czas trochę wyprawkę uzupełnić :)

11 lata 4 tygodni temu #805779 przez Lunia
witam przepiękne mamuśki! Brzuszki są super! I wcale nie są duże :D Ja mam w pępku 106cm :P Ale powiem wam, że jakoś się nie przejmuję. W zeszłym tyg byłam u lekarza i przytyłam dopiero 2 kg od początku ciąży :D No ale mimo to jestem swoim wymiarów :P

Moje hormony szaleją okropnie :/

Jeszcze nie całe 2 tygodnie i święta :D Zaraz nowy rok :D I pozostanie nam tylko odliczanie w styczniu :D

Wola ja mierzę. U mnie największy problem jest z cukrem na czczo wychodzi ponad norme około 92, 94 :/ Nie wiem z czego to wynika.

11 lata 4 tygodni temu #805813 przez Magda28
Witam z rana Mamuśki :)
Ale macie piękne te brzuszki i jeszcze te talie osy......zazdroszczę bo ja to się czuję jak dinozaur :lol:
Sarenka super pamiątkę będziecie mieć :blink: no i piękne sesja wyszła....

Właśnie prasuję ostatnie poszeweczki i już wszystko mam poprane i poprasowane :lol:
Właściwie teściowa mi dużo pomaga,bardziej się cieszy niż ja i angażuje się we wszystko :lol: nie mogę na nią narzekać...
a to ja dinozaur :lol:

www.iv.pl/images/09701667519298961847.jpg

i ubranka dla małej naszykowane czekają na właścicielkę :lol:

www.iv.pl/images/74768460470897964825.jpg

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805852 przez aska27
ale piekne przuszki i mamusie~!~ :kiss:

Kasiu co tam u lekarza,halloooo?!!!

zubi dobrze napisałas ;) każda z nas wygląda swietnie i oby tak dalej! :)

ja dziś od rana byłam na badaniach, zobaczymy czy z cukrem juz jest ok.

Poza tym.. musze wam napisać,choc nie chce smecić,ze teście mnie wyprowadzają z równowagi. Dziewczyny ja juz na nich nie mam sił.

No nic jednak użalanie nam nie da..wiec kij z nimi.

11 lata 4 tygodni temu #805855 przez Edi28
Asiu przykro słyszeć, że Twoje kłopoty z teściami się nie kończą, szkoda, że wyprowadzka nie pomogła, trzymam kciuki, żeby było lepiej :)
Zubi ja też dziś przepuszczam kasę przez internet, właśnie wydałam 200 zł w aptece internetowej, ale mam nadzieję, że zamówiłam już wszystkie kosmetyczno-higieniczne rzeczy :) a skoro przyślą kurierem, to nawet proszki do prania zamówiłam :D
zbieram się, żeby pojechać po wyniki badań :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka