- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Lunia to u mnie na czczo wyszedl za wysoki przy badaniu w laboratorium, a teraz jak mierze to jest w porzadku,a dlaczego cukier na czczo przekracza norme , to nie mam pojecia, a mial ktos u Ciebie cukrzyce w rodzinie
Asia przes....ne z tymi tesciami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kurcze jakos musisz przetrwac, tylko o co im ciagle chodzi, na pocieszenie moge Ci tylko powiedziec ze jestem z Toba, a my mamy swoje zycie i zyjmy tak jak chcem (latwo mowic )
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W sumie denerwuje mnie ich zachowanie,ale staram się cieszyć tym co mam i swoją rodziną. Ci co mnie znaja wiedzą jaka jest prawda i tłumaczyć się nie muszę, a to najwazniejsze przecież.
Wola ja tez teraz jak mierzę cukier jest ok. Dzisiaj zrobiłam badanie na ta hemoglobinę glikowaną.. jakos tak ciekawa jestem wyniku.
Edi dzieki!!!
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja mieszkam z teściami już 4 lata (a od 1,5 roku jesteśmy małżeństwem) i jeszcze nie miałam żadnych spięć z nimi!!! teraz nawet sprząta mi pokój okna myje i wszystko dlatego że musi oszczędzać mnie i Martusię obiadki też robi aaa i pranie hehe naprawdę nie mam co narzekać!!! a i tak mnie czasami denerwuje i nie wiem czemu chyba dlatego że jest taka dobra i kochana
Oby się nie zmieniła...
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja od rana w necie siedzę, ale tak się zaangażowałam że zapomniałam do was zaglądać, a tu tyle postów.
Brzuchy śliczne, kto się jeszcze nie pochwalił, to już wklejać !!!
edi no to szalejemy dzisiaj, ja teraz własnie wybieram termometr elektroniczny- najpierw opinie, potem cena i po godzinie może dokonam zakupu niezdecydowana mama
Co do teściów, ja mam tylko teściową- zołza straszna, ale nieszkodliwa, widuje ją 5 razy w roku więc da się wytrzymać.
Ja nie wyobrażam sobie mieszkać ani z rodzicami ani z teściami, dlatego my w Toruniu, a oni w mazowieckim- jak mamy ochotę kogoś zobaczyć to jedziemy.
- anjaa18
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja właśnie wróciłam z wizyty, wyniki super z malutkim tez wszystko dobrze, następna mam 7 stycznia kurcze wydaje mi się strasznie długo:)
Magda super wyglądają te ciuszki, ja mam tylko kilka sztuk a to dlatego, że czekam aż przywiezie mi rodzinka, czego będzie brakowało to wtedy dokupię
a to mój brzuchol
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Termometr mi juz doszedl. Wybralam z firmy ecomed. Calkiem fajny jest. Opinie tez mial w porzadku.
allegro.pl/show_item.php?item=3736487459
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anjaa to super ze z małym wszystko ok ja nastepną wizytę mam 4 stycznia i przed wizyta zapis KTG ,pózniej co dwa tygodnie...
Zubi hehe ale się uśmiałam... zołza straszna ale nieszkodliwa
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny, chwalcie sie tym co dzis pozamawialyscie. Czekamy na linki.
Co z Kasia? Ona tez miala dzis badania. Nic sie nie odzywa.
Anja - super,ze wszystko ok. Wiesz moze ile Maly wazy?
Co do ubranek. Ja mialam kilka sztuk takich na 62 i myslalam,ze jestem juz przygotowana. Ale jak porownuje z Wami i z tymco juz kiedys pisalyscie to byl pikus. Teraz to dostalam mnostwo ubranek od bratowej. Po swietach bede robic pranie. Wydaje mi sie,ze mam ich tak duzo,ze Mala wiekszosci nie bedzie miala kiedy nosic...
- anjaa18
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
No właśnie co z Kasia też pamiętam że miała wizytę wtedy kiedy ja,
Sarenka nie wiem miałam 3 razy robione usg, i nigdy mi lekarka nie powiedziała ile waży. Co wizytę bada mnie ginekologicznie słuchamy serca a na usg muszę chodzić do innego gabinetu i innego lekarza...
Ja ostatnio zamówiłam te rzeczy i już dotarły :
allegro.pl/avent-smoczek-silikonowy-tran...-6m-i3722872587.html
allegro.pl/avent-natural-butelka-125ml-a...osc-i3722916828.html
a dla mnie:
allegro.pl/podklady-poporodowe-midi-hart...szt-i3722861944.html
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Popieram prośbę Aneteczki, wklejajcie linki do termometrów, też jeszcze jestem prze zakupem tego ustrojstwa
Aneteczka ja zamawiałam same pierdołki kosmetyczne, takie do szpitala: podkłady, majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne i dla Małej płatki kosmetyczne, patyczki kosmetyczne, ceratkę pod materac, szczotkę do włosków sól morską do noska, aspirator do noska, maść na odparzenia itp.
zalazłam całkiem fajną aptekę internetową apteka gemini, mają całkiem fajne ceny
Ja mam świetną teściową, złego słowa na nią nie mogę powiedzieć
A co do ubranek, to mam kilka sztuk na 56 więcej mam takich ciut większych, ale dostanę jeszcze pod koniec grudnia ciuszki od przyjaciółki więc myślę, że mi wystarczy muszę zakupić tylko kombinezon
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny ale przeraziłam się gdy poprosiłam panią o jakiś aspirator do noska...a pani mi poleciłam taki który podłącza się pod odkurzacz słyszałyście o takim?? ja jednak wybrałam taki który wciąga się buzią ogólnie polecam takie hurtownie czy sklepy bo panie wszystko doradzają i tłumaczą....
Też muszę jeszcze kupić biustonosz do karmienia i termometr elektryczny bo akurat nie było..
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Ja mam taki i w sumie jestem zadowolona, ja chyba tez tym razem kupie butelki i smoczki Avent, wydaja mi sie lepsze niz te z nuk i wiem ze duzo dziewczyn poleca, jak rozmawialam z nimi n a temat butelek.
Brzuszki oczywiscie sliczne.
Ja wybieram sie z innymi mamuskami dzisiaj na male przedswiateczne spotkanie, w koncu kury domowe tez musza sie troche rozerwac i nawet te ciezarne.
Milego wieczorku.
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania