BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 3 tygodni temu #807702 przez zubi
Sarenka napisał:

.
Zubi doszło to okrycie kąpielowe? Jak wrażenia?

Witam, się i ja.
Sarenka, paczka jeszcze nie doszła, dzwonili do mnie że nie maja na stanie prześcieradła w kolorze który chciałam i będzie dopiero w poniedziałek, wiec myślę że paczka dojdzie ok. środy.
Ale wydaje mi się że identyczny ręcznik widziałam w sklepie SMYK- tam sobie mozesz podejrzeć wykonanie.

Pozdrawiam,

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #807706 przez tweety1992
A ja dzis pokrzywdzona jestem Wstałam jak zawsze o 14 30 poszłam z psem i zaczęłam sprzątać. Myję sobie naczynia i mi pękł talerz rozcioł mi tak bok kciuka w prawej ręce że napuchło przy ranie zsiniało krew ciurkiem leciała a do teraz szczypie i piecze Już nic więcej nie zrobie Adam będzie sprzątał za mnie ( w końcu jakaś wymówka żeby wziął się za robote)

11 lata 3 tygodni temu #807710 przez Edi28
Witam się i ja :) właśnie wróciliśmy ze smykolandu :) byliśmy popatrzeć na wózki i wanienki :) przy okazji zakupiłam kocyk i pieluchy flanelowe :) wybraliśmy wanienkę, w tygodniu podjedziemy po nią autkiem, bo dziś mieliśmy spacer, skoczyliśmy na naleśnika, a teraz pękam z przejedzenia :)
Kasiu Jan to bardzo ładne imię ;)
Zubi też będę czekała na Twoją opinię odnośnie do tego okrycia kąpielowego, bo kusi mnie by je zamówić :)
Asiu Mikołajkowi na pewno nic nie będzie :) nie denerwuj się, wiadomo, że takie rzeczy się zdarzają, pewnie Mały już nie pamięta, a Ty przeżywasz bardziej niż on :)
Miłego popołudnia :)

11 lata 3 tygodni temu #807716 przez Aneteczka
Asla Tez wydaje mi sie, ze ojcem Twojego dziecka jest Twoj chlopak. Tutaj jest link do kalkulatora zaplodnienia. Wiadomo, ze to data tylko pogladowa, ale w Twoim przypadku i tak wskazuje 19 lipiec, wiec ten pierwszy odpada :)

www.mamazone.pl/kalkulatory/kalkulator-daty-zaplodnienia.aspx

11 lata 3 tygodni temu #807741 przez tweety1992
Aneteczka mnie wyszło zapłodnienie 8 czerwca :)

11 lata 3 tygodni temu #807781 przez Marudka
dziewczynki byłam dziś na świetnych warsztatach kampani społecznej Po prostu położna. Jestem tak zachwycona tą akcją, że odsyłam was na strone poprostupolozna.pl i siostraania.pl, która jest pomysłodawczynią akcji.
Wykład Pani położnej Ewy Janiuk, która ma tak przeogromną wiedze, doświadczenia Pani Agnieszki Maciąg, która jest tak bardzo równą babką i samej Pani Magdy, która jest załozycielem fundacji Siostra Ania.
Naprawde mówie wam super spędzone prawie 4,5h

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807812 przez aska27
kasiek21 napisał:

ah miałam się wam jeszcze pochwalić... podjęliśmy decyzjie i nasz syn będzie Igor-Jan :-D chociaż zapewne większość rodziny będzie wołać jasiek :-D a i mi z dnia na dziec coraz bardziej sie to podoba :-D

też mi się podoba! Super :)

Asla tak sobie myślę,ze większą szansę ma Twój chłopak :) Spokojnej ciąży :blink:

Marudka super,ze warsztaty udane :) 4,5h pewnie zleciało szybko skoro ciekawe były :)

Edi pewnie masz racje,ale jako mama przeżywam to bardzo, no i,ze nie uniknęłam.. no cóż, najważniejsze,ze nic mu się złego nie stało.

Właśnie mi przypomniałaś,ze pieluszki musze kupić, nie za duzo,ale jakies się przydadzą! :)

11 lata 3 tygodni temu #807831 przez Sarenka
A ja jestem zla,bo wlasnie wrocilismy z tesco i te pampersy wszystkie sa wykupione. Pytalam obslugi ale nikt nic nie wie,czy maja na stanie,w magazynie,czy jeszcze doloza. Na pewno jeszcze sie wybiore i moze akurat trafie,bo promocja trwa do konca roku. Ajjj...

11 lata 3 tygodni temu #807833 przez Sarenka
Zubi zaczekam na Twoja opinie,bo u mnie w miescie nie ma smyka:) w jednym sklepie znalazlam kocyk tej firmy i mi sie podobal. Jak wyrazisz pozytywna opinie,to w nastepnym tygodniu zamowie i kocyk i okrycie kapielowe za jednym kosztem przesylki.

11 lata 3 tygodni temu #807835 przez Edi28
Marudka , fajnie, że warsztaty się podobały :)
Sarenko, proponuję spróbować w kolejnym tesco, mój W. był w trzech i dopiero w tym ostatnim udało się zakupić te mniejsze rozmiary, w pozostałych były 3, 4, 5, a tych małych nie było :/
Ale tu dziś spokojnie :)

11 lata 3 tygodni temu #807839 przez Sarenka
Najblizsze drugie tesco mam 50km dalej:/ bede obserwowac w moim...
Swoja droga jest tam tez mnostwo pieknych ciuszkow przecenionych. Gdyby nie to,ze dostalam tyle po chcrzesnicy,to pewnie bym nakupila tych cudeniek...

11 lata 3 tygodni temu #807841 przez Edi28
Sarenko to faktycznie musisz obserwować i czekać :) na pewno jeszcze coś dołożą, myślałam, że może macie jeszcze gdzieś w pobliżu :) Ja planuję jeszcze jakieś niewielkie zakupy ubraniowe, ale zamierzam się wstrzymać do stycznia, może jakieś przeceny się pojawią :)

11 lata 3 tygodni temu #807844 przez Sarenka
dziewczyny, a orientujecie się w podgrzewaczach do butelek? Jakieś stosowałyście lub ktoś coś Wam polecał?

11 lata 3 tygodni temu #807906 przez zubi
Edi28 napisał:

Sarenko to faktycznie musisz obserwować i czekać :) na pewno jeszcze coś dołożą, myślałam, że może macie jeszcze gdzieś w pobliżu :) Ja planuję jeszcze jakieś niewielkie zakupy ubraniowe, ale zamierzam się wstrzymać do stycznia, może jakieś przeceny się pojawią :)

W SMYKU już pojawiły się przeceny, ja mam wystarczająco ubranek, więc tylko chodzę i podziwiam -a raczej torturuje się- bo ubranka są śliczne :) a ja wiem że już nie potrzebuje.

Czy możesz mi napisać w którym tesco twój mąż dostał pampersy, ja wczoraj byłam w tym przy "Kaszowniku", ale już nie było.

11 lata 3 tygodni temu #807931 przez aska27
hej mamusie :)

Hmm, a ja własnie mam dziś w planach kupić pieluszki w Tesco, ciekawe czy będa?! :huh:

co do ubranek to ja potrzebuję wszystkiego... no,ale tak pomalutku coś dokupuję. Teraz robię zapas wkładek laktacyjnych hehe :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka