- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia jutro jutro naprawdę jutro, mam nadzieję,że tą noc przetrzymam
Mam nadzieję...
hehe Kasia potwierdzi,że i ja tak mówiłam... Trzymam za słowo
no i trzymam tez kciuki,niech maluszek nie spieszy się za bardzo
Myszka a czy w tabelce mam dopisać SYNEK? moze juz macie imię wybrane?
Ciekawe co u Kasiu i Zosi i ich dzieciaczków Aneteczka jak znajdziesz chwilę tez napisz co u Was, jak się czujecie no i na zdjęcia czekamy
jej, walczyłam dzisiaj z BARDZO uporczywymi plamami i w końcu sięgnęłam po ACE + vanish no i mam za swoje.. zapach dłoni domyślcie się ale efekt jest.
No nic ,chyba pora tulić podusię
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No dziewczyny spinajcie pośladki bo u Was już niedługo ja sobie jeszcze sporo poczekam
Adziaaa przekonamy się
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U nas własnie smażą się naleśniki, a raczej mąż je smaży - mniam
Cukrówki ja też mam wyniki słabe, ale tydzień temu zmieściłam się w normie 139, zawsze to nie 140 ? Słodycze ograniczam do minimum i na tym kończy się moja dietka, mam nadzieję że i u was i u mnie wszystko się unormuje po ciąży.
Edi zdjęcia wózka miałaś wstawić?
aska pokarzesz nam aktualną tabelkę?
Pozdrawiamy,
- myszka76
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wytrzymałam ha,ha... No co wy ja według terminu jeszcze daleko, natomiast wg pani doktor wcześniej. Chłopców zawsze rodziłam wcześniej, a teraz i wiek i cukrzyca i skaczące ciśnienie.
Asia imię wybrane dzięki Wam wszystkim pamiętasz jak prosiłam "o oddawanie głosów" ?
Wygrał Szymon i tak zostanie Asia wiesz, że nie powinnaś wąchać ACE, mój mąż pracował dawniej w zakładach chemicznych... i ja mam zakaz używania a szczególnie wąchania tych preparatów. Są bardzo szkodliwe na śluzówkę. Uważaj
Dobra zrobię obiadek i wezmę się za torbę, mam nadzieję że podpowiecie co tam macie oprócz tych podstawowych rzeczy
Pozdrawiam gorąco
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Myszko w takim razie dopiszę Szymonka
Co do ACE nie wiedziałam... starłam się jak najmniejw tym środku prać,ale wiadomo,ze ma bardzo intensywny zapach. Dzięki za wiadomość.
Tweety dobrze,że noc spokojna, korzystaj
Zubi wysłałam zaproszenie
Co do tabelki.. zawsze możesz sobie podejrzeć.. tuż nad moimi suwaczkami jest napis "LUTY 2014", kliknij na niego
Smacznych naleśników
Mam jeszcze taki pomysł, mogłabym umieścić po kolei zdjecia naszych narodzonych dzieci z datą i wymiarami, będą dostępne po kliknięciu linku, tak jak tabelka.. tyle,ze wyśle Wam na priv Co Wy na to?
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie umiem się napatrzeć na te wszytskie rzeczy. Już bym chciała chociaż z jednej strony się strasznie boję.
Aska chętnie bym zobaczyła. Ja jestem ZA Twoim pomysłem
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale wczoraj cały dzień przespałam, dosłownie. I nockę tak samo, a dziś wstałam o 10.
Jeżeli chodzi o torbę ze szpitala, to położna ze szkoły rodzenia zamieściła co powinno być, przesyłam linka
docs.google.com/file/d/0B5WxgnLoudp8LVdrQ1JpdEpyVUk/edit?pli=1
Aska fajny pomysł, ja pewnie komuś prześle na maila fotkę, bo coś sobie nie umiem poradzić z dodaniem tutaj zdjęć.
Moja teściowa przechodzi samą siebie Zaczęła robić wszystko żeby mój mąż nie był przy porodzie :/ Ze mną na szczęście delikatnie rozmawia, ale posuwa się do tekstów, że to popsuje relacje między nami. A wczoraj jak rozmawiała z mężem to nie wiem dokładnie co mówiła, ale słyszałam jak się wkurzał i ją wyzywał Wiem, że chcę przyjechać do szpitala i być w pogotowiu żeby go zmienić
I jest na tyle "miła" że przyszykuje mężowi porcje jedzeniowe jak ja będę w szpitalu, bo cytuje "ja mu nie ugotuję". Eh trochę to przykre, że o mnie nie pomyśli. Z mężem ustaliliśmy, że on będzie gotował i mi przywiezie, bo ja się brzydzę tego szpitalnego jedzenia.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ja mam wyznaczone np osoby które mogą do szpitala przyjechać na odwiedziny. Np moja i Adama mama mają kategorycznie zabronione zbliżanie się z oczywistych powodów.
Mój mąż będzie przy porodzie. Załatwił sobie 2 dni wolnego Ja się ost z Niego śmiałam bo mówię mu że będzie musiał ciuszki na wyjście przywieść a on że nie wie jakie. To mu tłumaczę że będzie miał przygotowane tylko musi je wziąć to on że co będzie jak inne wezmie. Nosz kurcze
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
lunia lista długa u was w szpitalu, ale zawsze to lepiej przeczytać, można coś dopakować do torby
myszko Szymon - ładne imię
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Aska- tabelka świetna ale pomysł ze zdjęciami tez super jestem jak najbardziej za
U mnie noc cała przespana raz tylko pobudka na siku. Dziś coś czuje się nie za fajnie... nie dość ze chyba zawiałam sobie u brata nerki to taki dziwny niepokój czuje hmm może mi przejdzie.
Dziś spędzam cały dzień w łóżku bo nie mam na nic ochoty i właśnie wysłałam męża do sklepu po nowa czekoladę milki a co tam w ta czy w tamta to już teraz bez różnicy
Miłej niedzieli kochane
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzieki za listę juz patrzę!
Zubi prosze, zawsze mozesz tam zajrzeć.. jeszcze tylko musze Zosię naszą dopisać,ale czekam na informacje, no i oczywiście Szymonka Myszki
Tweety super,ze maz będzie z Tobą przy porodzie!
Ja sie tak właśnie ostatno zastanawiam czy pozwolą zostać mojemu mężowi..co prawda przy cieciu nie będzie mógł uczestniczyć,ale może chociaz pokażą mu małą Sarę
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale wszytskie z Was biorą partnerów do porodu nie ? Czy tylko ja mam taką zachciankę ? TZn to była obustronna decyzja