BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #833065 przez tweety1992
Adzia śliczny brzuszek ;)

Wola gratulacje ;) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i malutkiej ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #833069 przez andzia90
Hej dziewczyny :)

Wszystkie kąciki piękne macie :) Tylko kiedy się te dzieciaczki pojawia?? :p
Adziaa- ale śliczne buciki :)
Issska- piękny brzuszek :)
Wola- Gratulacje! :) Szybkiego powrotu do domku :)

Ja dalej 2w1 niestety :( termin mam na jutro ale nie zapowiada się abym urodziła. Dziś w nocy obudziły mnie skurcze i rano tez miałam. Pojechałam wiec na KTG bo i tak miałam dziś robić ale wyszło ok pani doktor zbadała mnie i zrobiła USG i powiedziała ze jest jeszcze czas ehhh :( ale są to skurcze przepowiadające już. Jedynie wiem ze moje maluch wazy 3300 :) ale to waga plus/ minus wiec przy porodzie się dowiem dokładniej.
Dzisiaj jadę do mamy i będę u niej do czwartku wiec będę mieć kontakt jedynie przez tel bo mój mąż jutro jedzie do warszawy na szkolenie.
Piękna pogoda za oknem czas wybrać się na spacer :)

10 lata 11 miesiąc temu #833083 przez Asia09
Hej Andzia, jak tam dzis kolejka do KTG ;) długo czekałaś? A USG robili Ci z jakiego powodu? Że juz masz termin czy bylas umówiona na wizyte u ginelolog?
Ja wybieram sie jutro, zobaczymy jak bedzie...

Wola, gratulacje i szybkiego powrotu do domku Wam życze :)

10 lata 11 miesiąc temu #833113 przez w.monia
Piękny, ciepły i trochę wiosenny Rzeszów wita Was kochane :)

Wola gratuluję kochana :) wracajcie szybko do domku :)

My kolejny dzień rozpoczęliśmy.... w dwupaku :D
Nocka fajnie minęła, tylko trzeba było wstawać sikać :) a rano kochany mężuś zrobił nam budzenie bo kurier miał przyjechać :D

Byliśmy 3 godzinki na spacerze, co prawda już chyba nie mam siły chodzić i najchętniej to w domku bym sobie siedziała, ale wiem, że to ważne więc chodzę z myślą, że dzięki temu Filipek sam zechce się urodzić i nie trzeba będzie wywoływać porodu.

Tak patrze sobie na nasze mieszkanko i z jeden strony pasuje posprzątać, odkurzyć i pozbyć się kurzu, ale siły nie bardzo mam :) więc chyba dzisiaj to sobie odpuszczę i zostawię ten temat na jutro :)

Buziaki :) miłego i spokojnego dzionka :)

10 lata 11 miesiąc temu #833123 przez andzia90
Asia09- byłam dzisiaj jakoś po 11 i zdanej kolejki nie było aż byłam w szoku bo zapukałam i odrazu mnie wzięła na ktg. A usg pewnie miałam z tego powodu ze jutro mam termin porodu i chciała zobaczyć czy wszystko jest ok. Dzisiaj skurcze mnie wzięły i oczywiście badanie ginekologiczne tez było. W piątek idę na kolejne KTG i pewnie usg tez będzie. Ale może do tego czasu urodzę ale nie łudzę się tym :)

10 lata 11 miesiąc temu #833162 przez zubi
Wola gratulacje, kolejna dziewczynka na świecie- czekamy na zdjęcie ( mam nadzieję że Asia mimo opieki nad Sarą ogarnie naszą galerię i będziemy mogły sobie podziwiać brzdące będące już na świecie ;)

10 lata 11 miesiąc temu #833176 przez issska1986
Ja wróciłam po spacerze niedawno... km zrobiłam, ledwo wróciłam a jeszcze zakupki małe po drodze ;) ale taka ładna pogoda trzeba korzystać.. ostatnio jak były mrozy to siedziałam w domu zamknięta i mnie już to dobijało :dry:

A skurcze dzisiaj rano też miałam mega mocne, już myślałam że to już dziś, ale przeszło...

10 lata 11 miesiąc temu #833179 przez aska27
zubi napisał:

Wola gratulacje, kolejna dziewczynka na świecie- czekamy na zdjęcie ( mam nadzieję że Asia mimo opieki nad Sarą ogarnie naszą galerię i będziemy mogły sobie podziwiać brzdące będące już na świecie ;)

hej hej :)

Trochę mnie mało tutaj,ale myślę o Was i oczywiście będe uzupełniać tabelkę i galerię z wielką przyjemnością :)

Wola GRATULUJĘ KOCHANA!!! :kiss: Lenka jest śliczna :)

10 lata 11 miesiąc temu #833196 przez Sarenka
Asia - jeszcze Marudkę dopisz do tabelki :)
I daj znać co u Was :) Jak sobie radzicie?

10 lata 11 miesiąc temu #833210 przez Lunia
Ja po wizycie. Dalej nic sie nie ruszylo wiec nic nie zapowiada porodu. Posluchalam tetna malej i jest dobrze. Zwolnienie mam wypisane choc z tekstem ze powinnam byc od dwoch tyg na macierzynskim.
Pytalam o te ruchy to tez powiedzial ze moze sie dziecko opic plynem...

Wola moje gratulacje! Czekamy na zdjecie :)

Tweety a powiedz mi ta lampke zuka kupilas w ikei? Bo czytalam ze wycofali te lampki. Byly jeszcze inne?

10 lata 11 miesiąc temu #833212 przez Sarenka
Po jakim czasie od terminu wywołują u Was poród? U Nas na 3 dzień po terminie...

10 lata 11 miesiąc temu #833218 przez tweety1992
Lunia napisał:

Ja po wizycie. Dalej nic sie nie ruszylo wiec nic nie zapowiada porodu. Posluchalam tetna malej i jest dobrze. Zwolnienie mam wypisane choc z tekstem ze powinnam byc od dwoch tyg na macierzynskim.
Pytalam o te ruchy to tez powiedzial ze moze sie dziecko opic plynem...

Wola moje gratulacje! Czekamy na zdjecie :)

Tweety a powiedz mi ta lampke zuka kupilas w ikei? Bo czytalam ze wycofali te lampki. Byly jeszcze inne?

Kochana kupiłam w IKEA za 29.99 zł :) są takie wzorki bi.gazeta.pl/im/a3/bb/e6/z15121315Q,Lamp...ofane-przez-IKEA.jpg

10 lata 11 miesiąc temu #833219 przez Lunia
Ja dopiero w sobote czyli tydzien po mam sie zglosic do szpitala. A i tak ponoc mam sie nie nastawiac na to ze w weekend zaczna wywolywac.
Ale ci zazdroszcze jak po 3 dniach.

10 lata 11 miesiąc temu #833222 przez Lunia
Tweety dzieki za odpowiedz ja za tym kwiatkiem wlasnie chodzilam a ciagle ze nie ma, ze wycofali. Normalnie tego duzo bylo na stanie?

10 lata 11 miesiąc temu #833224 przez Lunia
Ja dopiero w sobote czyli tydzien po mam sie zglosic do szpitala. A i tak ponoc mam sie nie nastawiac na to ze w weekend zaczna wywolywac.
Ale ci zazdroszcze jak po 3 dniach.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka