- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Anja, Sarenka gratulacje już macie swoje Maleństwa przy sobie Jest już nas coraz więcej
Isska szybkiego i bezbolesnego rozwiązania
Moja Hania dziś ma cały tydzień jejku jak ten czas szybko mija Dziś mieliśmy wizytę położnej, Mała ładnie przybiera na wadze i już nie muszę jej wybudzać na tak częste karmienia, dziś w nocy pierwszy raz karmiłam wtedy kiedy Mała się budziła, powiem wam, że to była świetna noc niestety wcześniejszej nocy po wybudzeniu Hania była strasznie marudna i ciężko było ją uspokoić
Tweety ja w szpitalu używałam podkładów szpitalnych, i tak właściwie takich dużych podpasek porodowych to poszło mi jedno opakowanie, teraz coś tam jeszcze leci, ale używam już takich zwykłych.
Carloska Śliczny Maluszek
Wola też używam poduszki do karmienia i uważam, że jest świetna
Elmirka powodzenia na ktg
- Miliaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Sarenka, Anja wielkie GRATULACJE
Issska szybkiego rozwiązania życzę.
Już coraz mniej nas zostało 2w1.
Carloska śliczny ten Twój synek.
Edi super, że mała ładnie na wadze przybiera. Gratuluje wygranej walki o pokarm
Mnie dziś strasznie głowa boli i jakoś tak dziwnie mnie mdli ;/ Może od tej pogody.
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
u nas w szpitalu trzeba mieć swoje podkłady poporodowe niestety
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Anja , Sarenka - Gratulacje maluszków
Dziś wyszliśmy ze szpitala
Wybaczcie mi ale nie odpisze z każdej z osobna bo już nie pamiętam co pisałyście ale na bieżąco was w szpitalu czytałam.
A wiec tak zaczynając od początku : pisałam wam ze byłam w nocy z soboty na niedziele w szpitalu bo krwawiłam po czym odesłali mnie do domu. W nocy wo gole nie spalam bo miałam skurcze co 20 min(a nie wiedziałam ze to skurcze ) rano miałam już co 10 i tak się ciągło... o godzinie 15 miałam już co 3-5 minut aż w końcu pojechaliśmy do szpitala. Przyjęli mnie o godzinie 17 rozwarcie miałam na 3 cm odrazu na sale porodowa poszłam i tam się już akcja zaczęła OD 18 miałam tak mocne skurcze ze myślałam ze nie wytrzymam (a miałam krzyżowe nikomu nie polecam ) poprosiłam męża żeby poszedł po położna bo chce znieczulenie a ona z tekstem ze jest już za późno ehh myślałam ze ja rozniosę. Kąpiel w wannie mało co mi dawała aż w końcu wyszłam i musiałam trochę pochodzić ale ból taki ze myślałam ze na stojąco urodzę minęło może z 20 minut i Maciuś był już na świecie urodził się przy trzecim skurczu, nie byłam nacinana ale dostała 2 szwy tylko. Oczywiście pierwszy raz w życiu zemdlałam jak poszłam się wykąpać po porodzie, nawet nie wiem kiedy na ziemi leżałam dobrze ze mąż był ze mną
A wo gole to takie jaja ze spałam na porodówce bo na sali nie mieli miejsca dla mnie
To tak mniej więcej wam skróciłam jak było u mnie
Tweety- ja zużyłam 2 paczki podpasek poporodowych a teraz już mam zwykle podpaski bo mało co już leci:)
Trochę się rozpisałam ale teraz spróbuje być na bieżąco
Jutro wstawię wam zdjęcie mojego Synka
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Deta1987
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Carloska sliczny synus ja caly czas z int w tel korzystam i zdjecis nie moge wstawic a tak chce sie synusiem pochwalic.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Hej ja tylko chcialam sir pochwalic ze wczotaj 11.02 o godz 9.40 urodzila sie moja malutka waga 3900! a mierzy 53cm takze niezlab pyza. Porod sn
GRATULACJE
Andzia ja tez mialam bole krzyzowe, nie wiedzialam ze to taki masakra bol i nawet probowali mi dac znieczulenie wewnatrzoponowe, ale nie powiodlo sie, pani anestezjolog nie mogla sie przedostac tam gdzie miala wstrzyknac znieczulenie bo mam za waskie odstepy miedzy kregami I tez po 3 partych skurczach mala sie urodzila, mialysmy podobnie, ale szczerze mowiac to pierwszy porod mimo ze byl o wiele dluzszy to nie bolalo tak jak teraz, mimo ze wtedy popekalam a teraz wogole.
- myszka76
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gratuluję wam pociech i trzymam kciuki za szybkie powroty do pełni sił. Trzymajcie się dziewczynki, teraz już wszystko będzie dobrze
Ja idę się położyć, bo noc to miałam do... może uda się teraz trochę zdrzemnąć, buziaki dla wszystkich
tweety wyspałaś się, czy znów jakieś koszmary?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Mała Marcelinka,ur sie 13 lutego o 1.06,ma 55cm i wazy 3120. Porod super,mamusi sie tak spodobalo ze stwierdza,ze musi to jeszcze powtorzyc
pozdrawiam
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Sara w sumie na cycu cały czas, ok 23 karmienie, potem ok 2 w nocy i ok 5-6.
Sama jestem ciekawa jak długo bede w stanie ją karmic,ale nic na siłę, wazne jest dobro dziecka.
Issska GRATULUJĘ!!!
Carloska ale słodziak kochany!!! Napisz mi prosze na priv dane do tabelki
Anja Sarenka GRATULUJĘ!!!
Pomyślałam,ze jak juz tabelka będzie uzupełniona przygotuję jeszcze jedną w której kolejność będzie taka jak nasze porody
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Myszko a dziś nie było jakoś koszmarów Coś mi się tam śniło ale nie pamiętam w sumie co... Chyba te moje nocne kręcenie wiercenie mnie na tyle zmęczyło że miałam mocny sen. A jak tam u Ciebie?
Powoli zaczyna brakować mamuś do rozpakowywania ... a My jeszcze Myszko w dwupaku
- myszka76
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ciekawe co u marudki?
Pomyśl tweety,że pomiędzy niektórymi "naszymi" maluchami będzie miesiąc różnicy
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Isska serdeczne gratulacje, wyprzedziłaś mnie, bo chyba miałyśmy takie same suwaczki
Miłego dnia
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jak patrzę tak na te maluszki to nie umiem się napatrzeć i doczekac jak mojego zobzcze. A tu nic sie nie rusza nie boli nie piecze nie skraca no doslownie idealnie wszystko ;( a ja tak liczylam ze w walentynki bedziemy mieli prezent ehh ...
miedzy mna a myszka tylko 1 dzien roznicy i ciekawe czy tak rzeczywiscie bedzie ze Nasze maluchy beda o jeden dzien tylko miedzy soba
Elmirka ile w sumie Nas w dwupaku? Ja Ty Myszka ...