BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 4 miesiąc temu #721725 przez Moni@
Gdybym wiedziała że pomidorki koktajlówki są takie dooobre to bym sobie cały balkon krzaczkami obsadziła :-D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #721764 przez aska27
Monika Kasiek hehe widzę,ze pomidory rządzą :)

Pamiętam,ze w ciąży z Mikołajem objadałam się pomidorami, smakowały mi niesamowicie.

Jak tam pogoda? U nas coś się zmienia, wieje wiatr, słońce schowało się za chmurami.. o niebo lepiej.

11 lata 4 miesiąc temu #721769 przez Marudka
Ja czekam na burze we wrocławiu, jutro podobno ma byc załamanie pogody i nawet się ciesze mam wolny weekend ale wkoncu bedzie czy oddychac i bedzie mozna w nocy spać bo tak to nie dość ze co chwile wstaje do toalety to jeszcze nie moge spac przez ten skwar

11 lata 4 miesiąc temu #721774 przez kasiek21
oj asiu tak!!! pomidor to jest cudowna rzecz hehe

siedze sobie w przychodni i czeka eh. masakra jakas, wlasnie weszla pani ktora miala wizyte na 16.20 !! jej tragedia jakas. bede siedziec tu bog wie ile :-(

11 lata 4 miesiąc temu #721777 przez aska27
oj Kasiek niezłe opóźnienie :dry: daj znać jak będziesz po wizycie :) Współczuję czekania!

Marudka jutro ma być juz chłodniej, moze i dobrze,my kobiety 2w1 oddychniemy trochę :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #721811 przez kasiek21
a wiec ja juz po :-)
malenstwo me podgladnelam :-D
wyniki sa ok :-) poza toxoplazmowa- a wiec musze bardzo uwazac. a tak to wszystko w jak najlepszym porzadku :-D a co jeszcze najlepsze :-D nie przytylam ani grama a wrecz odwrotnie schudlam kilogram :-D mimo ze jadam jak opentana :-) kolejne zwnlnienie do 12 wrzesnia :-)

11 lata 4 miesiąc temu #721838 przez kaSia195
Kochane dziewczyny fajnie tak sobie poczytać i popisać z wami... co u każdej się dzieje... kazda ciąża inna ;) ja następną wizyte mam za 4 tyg nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy dzieciątka ;) a tak ogólnie to wszystko dobrze jestem pozytywnie nastawiona.. jutro jade do pl ale w poniedziałek już wracamy spowrotem do DE pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie... a co do USG to naprawdę cudownie jest zobaczyć swoje maleństwo na ekranie trochę je podglądnąć ;) pozdrawiam :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #721929 przez Moni@
Przeglądam z nudów tablice i oczom nie wierze tablica.pl/i/oferta/oddam-za-darmo-plac-...html?code=3b8da80e43 w ciągu godz mialo ponad 700 wyświetleń. Współczuje im teraz maile odebrać, skrzynka pewnie zaspamowana :)

11 lata 4 miesiąc temu #722104 przez kasiek21
kobitki to juz jest przegiecie, ponoc mialo byc dzis chlodniej?? eh na chwile obecna mam 30 stopni na termometrze!! :-( a ja juz nie mam sily na nic :-( zostaly mi 2 dni a ja nadal nie spakowana...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #722123 przez aska27
Kasiek zapraszam do mnie, w nocy do samego rana burza, a teraz jest fajnie,p przyjemnie 24 stopnie.. zobaczymy jak długo :blink:

Też się cieszę,ze u Ciebie wszystko dobrze :) i u dzidzi oczywiście. A co z ta toksoplazmozą? miałas badania robione?

A termin porodu już Cie lekarz powiedział? uaktualniłabym tabelkę.

Wagi zazdroszczę ja juz +2kg :)

Monia juz mi nie wyświetla się ta strona, pewnie usunięte zostało ogłoszenie.

kaSia tez uwielbiam USG i kiedy podglądam moją dzidzię i słyszę,ze jest wszystko dobrze,jestem wtedy przeszczęśliwa!!!

A znasz termin porodu czy za 4 tyg dopiero?

11 lata 4 miesiąc temu #722148 przez Marudka
Co do tycia to ja ok 1kg przytyłam :P
dzsiaj byłam oddac krew- glukoza i wr zobaczymy czy znów cukier wysoki, bo bede musiała robic krzywa i isc do diabetologa :(
a tak lubie wszystko co słodkie i w sumie jem duzo węglowodorów, ostatnio staram się ograniczac, ale to tak ciężko :P

Dziś we wrocku 24 stopnie bardzo przyjemnie, troche pochmurnie ale jest chociaz czym oddychac i tak moze zostac :)

11 lata 4 miesiąc temu #722161 przez missyy
Elo :)

co do wagi to się nie wypowiadam :P dobre kilo więcej. Jeszcze mężulek wczoraj do Maca mnie zabrał, zatlukę go za to, bo dziś patrze w lustro i robie wielkie oczy na mój brzuch, wydęty taki, aaaa, chciałam nuggetsy, to teraz mam, pasibrzuch :lol:

Całe szczęście,że fala upałów minęła. W nocy lało, wiec dziś chłodnawo, ale przyjemnie. A pogoda na urlop zapowiada mi się nie ciekawa, w tygodniu jeszcze ujdzie. W przyszły weekend chcialam chociaż na jeden dzień do gdańska podjechać. A ma być chłodno i jeszcze deszcz :angry: eh, nici z urlopu. :S

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 4 miesiąc temu #722176 przez aska27
etam :blink: nie narzekajcie,póki co to ja na czele,2kg do przodu :)
z apetytem róznie,ale głownie na słdkie tak jak Marudka u Ciebie.

Missyy a brzuszek będzie rósł..hihi ale za to po urodzeniu będziemy miału trochę czasu do lata na zrzucenie tego co pozostało :)

Co dziś pichcicie na obadki?
Ja mam dziś jajko i mizerię,wreszcie, mniaaam hehe

11 lata 4 miesiąc temu #722204 przez missyy
Aśka będzie co zrzucać! :P :P
a tak w ogóle w ramach rozpoznania podjechałam sobie ostatnio do H&M podpatrzeć jakieś spodnie ciążowe. Skusiłam się i przymierzyłam jak to w nich jest. Pierwsze uczucie-dziwne, brzuszek nawet w nich
robi się wydatniejszy, albo mi sie zdaje, heh

A ja mam dziś na obiad barszczyk z makaronem. Uwielbiam :cheer:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #722216 przez aska27
Misssyy z tą wagą to róznie jest, widzisz ja w dniu porodu ważyłam 77 kg! Jak mnie zwazyli w szpitalu ty zrobiłąm wielie oczy hehe całą ciazę jedłam normalnie,nawet nie miałam ochoty na slodycze,a tutaj proszę taka waga. Lekarz który mnie prowadził pilnował wagi,co wizyte byłam ważona,wiec musiałam przybrac najwięcej w ostatnich tygodniach. Przed ciazą wazyłam 57kg... no to róznica spora. W dniu kiedy wrociłam ze szpitala do domu wazyłam juz 67kg, potem 63kg, no i 60kg.. nie byłam na żadnej diecie do 57 nie dotarłam,ale gdybym chciała to nie problem :blink: po porostu juz palnowałąm kolejne dziecko. Będzie dobrze :)

za barszczykiem nie przepadam... chyba,ze taki zgęszczony hihi Zdrowa zupka, smacznego!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka