- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Edit: Byłam w sklepie i kupiłam sobie cole w puszce, pomagała mi jak mnie tak meczyło wcześniej mam nadzieję ze i teraz da rade:)
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
dziewczyny współczuje wam tych wymiotów każda przechodzi ciąże inaczej i wy niestety macie tą mniej przyjemną
Loca ja bym obcięła włosy na twoim miejscu na pewno będzie ci wygodniej i do porodu i później przy opiece nad maleństwem. A jak będziesz chciała to włosy przecież odrosną Po za tym piszesz że już teraz wypadają ci włosy niestety po porodzie wypadają jeszcze bardziej
kojka wszystkiego najlepszego dla twojego synka dostała już chomika??
A ja za to czuje się taka jakaś pełna od wczoraj ale nie to jest najgorsze tylko fakt że ciągle chce mi się coś zjeść tylko co
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj maluch tak sie nie kokosil, a dzisiaj to pod wrazeniem jestem, jak w brzuszku maluszek moze byc ruchliwy. A jak tam u was, tez tak bezkarnie kopia mamusie?
I jak tam kisiel pomogl? Zupka tez jest dobrym pomyslem na mdlosci, ja zauwazylam ze mi przechodza po tym jak cos zjem
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ja dzis cos mam off dzien. Nic mi sie nie chce...przespalam cale rano.
Wspolczuje wam tych wymiotow, ale musicie byc z tym ostrozne. Mozecie sie strasznie odwoddnic, czasem jest potrzebna kroplowka. Takze jak se przedluza to do szpitala.
Kurcze, malo tyjecie...ja mam juz 5 na plusie. A jem bardzo zdrowe rzeczy. Ehh, szkoda gadac. Mam nadzieje ze szybko to zrzuce po porodzie.
Buziaki
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Domi nie przejmuj się, że przybierasz na wadze. Ja mam 4 na plusie. Jakiś czas temu przestałam się tym przejmować. Jem bardzo mało w ciągu dnia i też staram się jeść zdrowo, nie objadam się na noc, jem małe porcje a waga cały czas wzrasta. Taki urok ciąży Pocieszam się, że po ciąży zgubię Głowa do góry! Jutro na pewno będziesz miała lepszy dzień Ściskam Cię mocno
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Faza, ciesze sie ze kisiel pomogl po 4 ms meki mam pare rzeczy opatentowanych wrazie czego dobra jest jeszcze herbatka rumiankowa, bo dziala lagodzaco tylko slyszalam ze rumianek moze uczulac...
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
malutka cały czas o sobie daje znać cały dzień że musiałam trochę pochodzić żeby ją ukołysać hehe i się udało...widać leżeć nie lubi teraz czekam na te mocne kopniaki mam nadzieję że lada dzień to nastąpi narazie tylko bąbelki czuję w dole brzucha Miłego wieczorku wam życzę
aaaaa...a co do wagi to ja w ciągu dwóch tygodni przytyłam 2 kg a od początku ciąży 8 kg taki ze mnie głodomor
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Dziewczyny, naczytalam sie dzis o cc, i jakos tak sie wystraszylam..wiem ze juz mialysmy ten temat, ale kto mial juz cc albo zna kogos? Ile trwal okres rekonwalesencji? Ile czasu wam zajelo wstanie na nogi i powrotdo zycia? Kiedy moglyscie podniesc malucha?
Do tej pory sklanialam sie bardziej do cc, ale teraz to juz sama nie wiem.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
U mnie juz jest maz w domu i doo niedzieli bedzie.
Kisiel bardzo lubie, jem go nie na wymioty tylko tak by jakos slodycz zjesc a ponoc w ciazy jest nawet zalecany, Lubie te na jeden kubek z kawalkami owocow.
U mnie na ostaniej wizycie bylo 3,5 kg ale to bylo 3 tyg temu. W domu na wagenie wchodze bo ona oszukuje, w salonie waze 54, w kuchni, 57 a w lazience jeszcze inaczej, hehe.
Mój maluch dzis cos bardzo spokojny, czasem poczuje jak kopnie ale w porownaniu do wczoraj to dzis chyba odpoczywa po wczorajszym.
Milego wieczorku. Sciskam mocno.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Mój pies też wyczuwa jak ktoś z domowników jest smutny. Przychodzi wtedy i się wtula w człowieka.
Popatrzy tymi swoimi ślpiami w oczy jakby chciał powiedzieć NIE MARTW SIĘ. BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE.
Dziękuję za życzenia imieninowe dla synka. Chomika okazał się najlepszym prezentem. Szczęśliwa miną dziecka bezcenna
Ja od 5 nie śpię. Nie wiem dlaczego. Oczy mi się kleją do snu a nie mogę usnąć.
Dzisiaj idę do us w sprawie tej korekty pitu. Mam nadzieję że już wszystko jest zaakceptowane.
Jeśli tak to muszę złożyć kolejny wniosek i znowu tydzień czekania na wydanie oświadczenia.
Mam nadzieję że się wyrobię z tym wszystkim do końca października.
Pogoda za oknem do du...
Pada, wieje.....
Idę młodemu rzeczy do szkoły szykować.
Miłego piątku.